34

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

румци десин май е решил че сме на специализация у руснята и всички го вдигат на борбичка и 60 годишни версии на щурмгевер... лош пиар , румци, лош пиар.

33

158

преди 6 години

Абсолютно прав! Герберските *** тука са полудели.

32

съвпадение ли е

преди 6 години

до Решетников каза....Как все Путин и Гумен са на една вълна и речите им са почти еднакви......сякаш един чонек им ги пише..ха.ха

31

Анонимен

преди 6 години

Каскетчето пак се е опитал да каже нещо. Да ходи в Крим да спортува! Мечтае си руската армия да мине дунава, да превърне България в "народна република", а него - в пожизнен лидер-*** като в Донецк. Ей тогава голямо спортуване ще падне.. на гладен корем!.

30

Порожанов

преди 6 години

Постижение- заради мен,връщаме половин милиард на ЕС.Такива сме ние гербаджиите-фуражки прости,невършещи нищо,с обще приказки.

29

Анонимен

преди 6 години

Фуражко проста, свърши нещо стига си приказвал общи приказки.

28

Анонимен

преди 6 години

*** загубен!

27

Радев-фигурант

преди 6 години

Радев-зелените чорапи е един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

26

Анонимен

преди 6 години

Художественото и военното училище са били най-престижни преди 9.9.44

25

Анонимен

преди 6 години

"Напоследък се задоволяваме и с един медал от олимпиада, за спортна култура сред българската младеж трудно можем да говорим"-----------------наскоро се питахме какъв изтребител да купим ? сааб ли беше или сеат

24

Анонимен

преди 6 години

Такива "академии" - спортна, художествена, пожарникарска, хранително вкусова...и т. н. са реликви от ссср`ето. Само в "източния блок" човек може да срещне министри, професори, че и академици зашили такива "академии" !

23

Анонимен

преди 6 години

Бъх вие сте ку ку

22

Анонимен

преди 6 години

Да зимата спорт летото алкохол таината на сериожа

21

Krom

преди 6 години

До Помня - е, така де. И аз 2 години и три месеца в Марица спортувах активно. Но, да си кажа това не ме прави спортист. Да, съоръженията западнаха под тяхното "вещо" ръководство. Например - аз обичам лостовете. Кой позволи Бай да опоска къде какво намери? Стадион Раковски виждал ли си на какво мяза? Въобще, Радев кого точно вини? Това поколение е продукт на техния "преход". Малко е като кой ми ... в гащите?

20

Решетников каза

преди 6 години

"Има такава дума "спорт". Да не се бърка със "спирт". Разликата е само една буква, нали виждате? Но всъщност разликата е колосална. Това е една от тайните", каза Путин,Той подчерта, че работата трябва да носи удовлетворение и полза за другите хора."Това подтиква и помага да се работи", допълни руският президент.

19

нищо ново под слънце

преди 6 години

Да не би сега държавата и партията да не са едно цяло?Само дето партията си смени името...

18

Помня

преди 6 години

До Krom 17При соца имаше масов спорт.Във военните болници сутрин всичкия персонал са на вън, на физзарядка.Абе тази дума българска ли е?През това време болните ги гледат от прозорците и падат от смях.Работех в научен институт. И там една година бягахме 100 м. да се отчете дейност.Та за това Радев се е затъжил.

17

Гр.Лилов

преди 6 години

Борисов не е бил бодигард на тато,а пазач,назначен от където трябва,за да не избяга.Не му се случи това,което сполетя Чаушеску.И досега е закрилян от тези,които му се довериха още тогава.

16

Krom

преди 6 години

Президента ако изтърка челото, дали няма да му лъсне петолъчката? В думите му прозира тъга по дните когато Държавата и Партията бяха едно цяло и зле прикрито неодобрение към днешния ден. Чудесен избор за "безпартиен" президент ... на Северна Кореа.

15

Пудел Радев

преди 6 години

Разбрах че няма смисъл от празни напъни тъй като от мен нищо не зависи, затова започнах да използвам стандартни фрази и изтъркани клишета, колкото да въри службата. Язък че се радвахте толкова много при избора ми.