22

О О Не

преди 6 години

А, не е ли по-правилно да бъдат подведени под отговорност за престъпления против човечеството и да им бъде отсечена главата на мегданя, както, например, постъпват, с онези, които разпространяват християнството, в "демократичната" шариатска монархия СА!?!?

21

нач. протокол

преди 6 години

Бойко такива петзвездни "хотели" договори за България.

20

ГЛУПОСТИ!

преди 6 години

Кой ше се мори да те млати ,бе...ха,ха,хаааааааааа...3-дни на слънце под черно одеало и без вода и хлеб....и си готов и превъзпитан напълноооооооо...

19

****

преди 6 години

Най правелното превъзпитание на тези е,с автомат в ръката,и олово в главата,това е правелната терапия.

18

Как е правилно

преди 6 години

да се действа, за да се превъзпитат джихадистите?Бой, бой, бой, бой. Докато сам се сети как трябва да разсъждава и да се държи!

17

Иван Михайлов

преди 6 години

Ами там нема лабаво!Не се ли превъзпиташ....гориш!НЕМА НИКАКВИ "СОЦИАЛНИ -МАЙМУНДЖИЛЪЦИ" ...ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!ТАМ ЗАКОНА ---Е ЗАКОН!!!/..и нема мърдане.../

16

наблюдател

преди 6 години

Молете се да не се радикализира делегацията ни след посещението си в СА.

15

А

преди 6 години

Такава ли ще да е инвестицията им в 5* хотели?

14

Голям прос

преди 6 години

Взехме че повярвахме! Дерадикализация друг път. Тия като ФАЩ са едни лисици. Най вероятно са на курорт тия до следващите им простотии.

13

Анонимен

преди 6 години

Спрете Земята, искам да сляза!

12

Анонимен

преди 6 години

Меркелина да прати зъболекарите на лагер в Саудитска Арабия. Всичките!

11

наблюдател

преди 6 години

Е сега какво, радикален ислям от СА ли ще внасяме?

10

Анонимен

преди 6 години

Превъзпитават или възнаграждават?

9

Анонимен

преди 6 години

Това е възможно САМО и ЕИНСТВЕНО със съдействието и одобрението на ФАЩ!В цивилизованите страни, като Русия, джихадистите ги разстрелват или още по-лошо!До това ни доведоха сорос и либерализацията: проамерикански *** в интернет пространството и джихадисти убиици в 5-звездни хотели!

8

Интелектуалец

преди 6 години

Саудитска Арабия е стожер на демокрацията и евроатлантизма. Браво.

7

Леле мале

преди 6 години

Хахаха

6

Анонимен

преди 6 години

Джихадисти в 5 звезден хотел? Така ли ги превъзпитавате бе чаршафите? Вместо да ги накарате да копат у песъко и да го носат с кофи и после да го връщат обратно чаршафите им създават охолен живот??! Така ли се превъзпитават главорези? Неееее точно тези ги обучавате да режат глави. Това са кадрите които се подготвят да ги пратите насам към европа. Тези ще осъществят предсказанието на Нострадамус. Много сте прозрачни бе чаршафите чак светите от прозрачност. Но има и такива като нашия да ви повярват

5

Анонимен

преди 6 години

След тази статия се сещам за партньорство в областа на туризма. И нашия бъдещ успех там. И си представям Саудитски джихадисти играещи комар по морето с ортодоксални Еврей.

4

Пигззз

преди 6 години

Хаха психолог. Това е нещо мово - ислямист-психолог превъзпитаващ парапитеци.... или парапитек превъзпитаващ парапитеци.... Абе защо ли Мечето от севера вместо да си пробва ракетите на изток над Японско море не вземе да обърне подоката към югозапад. Да тресне пигззз в гнездото им и тогава човечеството ще заживее в мир.

3

Данс - Монтана

преди 6 години

Набираме *** , чрез посредници и наркодилъри , предимно за Англия и Европа . За връзка Пламенакис от ДАНСС гр. Монтана и Любомир от фирма ВалкаА . Заплата 5000 лв . По слухове , нали в един малък град се знае всичко - жената на Любен от ВалккА - Катя - веща в занаята - по майчинство :)