69

Ехаа

преди 6 години

Велик!!!

68

СеверноКореец

преди 6 години

До Ако Ким СвинНали се сещаш че ракетите на Ким чакат да се натисне копчето в този случай

67

Българин

преди 6 години

Ким , Спартанеца..

66

Ако Ким Свин

преди 6 години

Ядоса Тръмп Велики няма да дочака Коледа...САЩ прегазиха Ирак за две седмици - за СКорея ще им трябва два часа

65

Морски

преди 6 години

Евала им на корейците!Де да можеше и България да се държи като свободна и независима държава!

64

Истински ядрен физик

преди 6 години

И Садам "имаше" оръжия за масово поразяване. Ядрените оръжия са пропаганден трик, с който ВСВ приключи, но вече е по-трудно да се лъжат хората. Знам, че някои умници си мислят, че всичко са разбрали от пропагандните клипчета с големи фойерверки и за Хирошима и Нагазаки, така че няма да се изненадам на минуси, но апелирам към присъстващите да не приповдигат духa си прекалено много от фалшива история и новини. Това го пиша за успокоение поне за трезвомислещите. (Считано за поне 1 на всеки 20 души)

63

Анонимен

преди 6 години

Да развива, защо не? Защо само 5-6 държави ще имат право на ядрено оръжие и или си с тях или против тях. Ето примерът САЩ, президентът им ще отиде на срещата на НАТО(организация създадена да се бори срещу воината и използването на ядрени оръжия) и ще обяви че ще заличи СК, като представител на единствената държава, която е използвала ядрено оръжие.

62

Зигфрид

преди 6 години

Вече няма пречка всяка държава (или организация ),,която поиска и може ,да си направи ядрено оръжие и ракети.Нарушен е принципът за неразпространение на ядреното оръжие.Верно е,че американците изпадат вбезсилие, защото при евентуален удар срещу КНДР, ще пострадат ЮК иЯпония. Сега вече диктаторът може да манипулира всяка държава в света.Утре може да е Китай или Русия.Примерът на СК,може да се окаже заразителен.Мислите ли, че Япония е много далеч от ядрено оръжие и БР.Ами Бразилия,Индия,Израел

61

Анонимен

преди 6 години

Ядрена сила са не защото процъфяват, а защото КНДР има две отделни икономики. Официалната и т. нар. офис 39, организация от времето на Ким Ир Сен, която генерира средства в чужбина чрез легални и нелегални дейности и осигурява 60% от всички пари на КНДР. Двете икономики са независими една от друга. Колко оръжия Ким реално има, не е известно, защото една от основните дейности на офис 39 е точно търговията с оръжия в чужбина, заедно с тези на наркотици и фалшиви пари.

60

Анонимен

преди 6 години

Ким не притежава ядрено оръжие само се ерчи по заповед на путин

59

Стамат

преди 6 години

Слава КНДР!

58

ЗА 59...

преди 6 години

..АМИ ЧАКАТ ПОВОД!!!Като при Пърл Харбър...ха,ха,хааааааааа....После ше има шампанско и свинско печено ПО КОРЕЙСКИ ...за ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА!

57

ОТНОСНО СНИМКАТА

преди 6 години

Тази снимка ни се натрапва от едно известно време. Много ми е интересно, кой я разпространява и по какви канали се движи, за да може цял свят да гледа как Кимчо си гледа онова - ракетата... ? Моля за помощ от публиката

56

ДО ДНИ

преди 6 години

ТУКА САЩ МАЙ НЕ ДИКТУВАТ ВЕЧЕ. ПО ВРЕМЕТО НА САДАМ, ВЕЧЕ СЕ БЯХА ИСИПАЛИ ОТГОРЕ МУ И ГО РИНЕХА. ЗАЩО НЕ РИНАТ ТОЗИ? ЯВНО ИМАТ ОСНОВАТЕЛНИ ПРИЧИНИ

55

Трол

преди 6 години

Ах, да 57миЗабравих да спомена, че една бойна глава трябва да се тества над ФЕД. Тъкмо ще видим аджеба ревят ли с крокодилски сълзи световните престъпници!

54

Анонимен

преди 6 години

Ким няма да нападне просто така, защото най-важната му цел е запазването на властта му в сегашната форма. Тази власт се крепи не само на страха, но и на огромните финансови привилегии на генералската номенклатура. Ако парите свършат, режимът ще се разпадне отвътре. Затова войната срещу СК се води точно на финансовия фронт. Опасното е, че ако това стане и Ким вътрешно политически е притиснат, може наистина да се реши на войната като отчаяна мярка и да се надява на Китай и Русия.

53

Adolf Eichmann

преди 6 години

Ядреното оръжие е коз в ръка, няма спор. Кара юдеите да се замислят колко парички ще загубят ако Кимчо натисне бутончето. Разбира се ако той го направи КНДР ще се превърне в някъв полуостров в югоизточна Азия. Ким ги държи за топките в момента, но неговия проблем е, че в един момент болката в топките претръпва..... и после потоп ;)

52

Анонимен

преди 6 години

С тия ракети Ким може само да си прави пропаганда в С.Корея! Тихия океан е доста голям ,докато стигнат САЩ ще бъдат прихванати от американското ПВО и още над океана ще бъдат унищожени!А после?С.Корея ще може ли да отрази американският ответен удар ,най-вече от подводниците намиращи се около бреговете й?

51

Русофил

преди 6 години

Ура! Утре хващам кервана за Пхенян!!!!

50

Трол

преди 6 години

Аз викам да вземат да тестват няколко ядрени глави над Вашингтон, Ню Йорк, Филаделфия и да направят цяла Пенсилвания на стъкло, тогава ги признавам за ядрена сила. Тъкмо Света ще празнува цяла година.