33

Анонимен

преди 6 години

МОЛИТВЕНО КИЛИМЧЕ ДАРИЛИ НА БОРИСОВ.

32

Афуз Али

преди 6 години

Саудитите предлагат за износ у нас най- големите Джамии в света- с вместивост вътре 5000 хиляди молещи се. Да внесем за София 3,4 такива.

31

Анонимен

преди 6 години

Премиерът Борисов посочи, че като важен транзитен център на енергийни потоци..............И къде ги видя тези енергиини потоци?

30

Анонимен

преди 6 години

VIJ DJAMIII VNOS GOLEMI I MALKI XODJI KORANI BEZBROI NA VI BEZ PARI.

29

Анонимен

преди 6 години

KYV TURIZYM KOI DA XODI NA 60 GRADUSA?KYV TRANSPORT KAMILEN?KVA ENERGETIKA? BOKO POSTIJENIQ NULA.

28

Жокер

преди 6 години

Моля никой да не си прави илюзията, че България е постигнала нещо в Риад в какъвто и да е план. Единствено Сакскобурготски постигна нещо като направи не частно а официално посещение . Водейки със себе си Голямото Мазну , показа на султана че неформално присъства в политиката на БГ. За Голямото Мазну остана разходката, излагацията и танцуването му със сабя.

27

Анонимен

преди 6 години

Саудитска Арабия разраства влиянието си в Европа, включително в България. Да благодарим на краварите, благодарение на които европейците са длъжни да се съобразяват с най-дивия ислямистки режим в историята. На всичкото отгоре финансират ислямизацията в цял свят! Северна Корея е ангелче в сравнение с нези ненормални религиозни фанатици и сектанти. Ако може руснаците по погрешка да стоварят една водородна бомба там и всичко ще се реши.

26

Анонимен

преди 6 години

ДЖАМИЯ ЩЕ ПРАВЯТ В СОФИЯ, НАЙ-ГОЛЯМАТА НА БАЛКАНИТЕ , НА БУЛ. ДОНДУКОВ И ВАСИЛ ЛЕВСКИ.ЗАТОВА БЕШЕ ВСИЧКО.

25

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах, след като в Германия ни смятат за *** на Европа, управлявашите ли имат предвид или цяла България.Щото нали Марешки каза, че България се управлява от трите прасета, тримата *** и тримата и`диоти.

24

Браво Бойко

преди 6 години

Каквото каже Бойко и султана това ще стане.Малките мишлета нямат право на глас.Мишлетата празнуват и пируват докато се появи котарака.

23

Анонимен

преди 6 години

Да на персите,НЕ на саудитците.

22

Анонимен

преди 6 години

Българите не желаем никакво сътрудничество на никакво ниво с терористите от СА.Абсолютна грешка е тази визита на ББ подтикван от алчния и лукав Симеон Борисов Сакскобургготски.Не желаем никакви "инвестиции" от арабите.Такива инвестиции заробват.

21

Веско

преди 6 години

Аз лично се чуствам много неприятно от тази визита.

20

Въпросъте е:

преди 6 години

Трябва ли да си купуваме сега чаршафи и всичките му там такъми на арабското облекло?И трябва ли да учимае арабските танци със сабо, като Баце?

19

До 18

преди 6 години

Ти да си чувал за християни в Саудитска арабия?

18

IYI Kayi

преди 6 години

Този султан да купи България и да приключи мизерията!В противен случай се очаква още 1335 години криза,мизерия и интриги.

17

Не разбрал..

преди 6 години

И това вече края на България ли е? След толкова прегръдки и целувки с Ердоган сега вече поканихне и тия с камилите и същите за които жените са животни а християните и още по долу...

16

Бойко Борисов

преди 6 години

Докарах ви саудитци да ви строят пет звездни хотели и пак сте недоволни! Като нямате пари за пет звездни хотели ще копате картофи! С краля се договорихме да правим културен обмен. Аз ще му пращам българки, а той ще ми праща долари.

15

По разпореждане

преди 6 години

По разпореждане на другаря Борисов саудитците ще строят у нас 50 броя 5-звездни и 60 броя 6-звездни хотели. Другаря Борисов веднага разпореди да бъдат изпратени 16 линейки за помощ на тези, които му вярват.

14

Анонимен

преди 6 години

До 4. Колега, нямам против Иран и СА да си направят война и да се самоунищожат. Естествено предпочитам персите пред пустинните шебеци, жертви на маймунски инцест. Но Иран също са ислямисти. Рано или късно САЩ и Русия ще видят сметката на муслимите. А пък ако знаеш китайските комунисти колко обичат исляма.... преди време в една западна проминция някакви мюсюлмани в амок се бяха разбунтували. Ден по-късно се водеха безследно изчезнали хаха! :))))