78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 75Чудя се откъде толкова злба към Русия! Абе мърляч, ти ако попаднеш в Москва, ще онемееш, както когато дойде от Тънкосерци в София! Нещо дрънкаш за Израел. Знаеш ли, че 3 и 1/2 милиона израелци считат Русия за своя родина, говорят перфектен руски и са гръбнакът на ЦАХАЛ (армията)? Че бивши антсъветчици, станали израелски разузнавачи (НАТИВ) постоянно ходят до Москва и дават пространни проруски интервюта? Че тези израелци си хапват съвсем некашерни пържолки и сланина?

77

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Тоя дядка в коя точно област е експерт??? Като му гледам годинките най модерния самолет на който се е качвал е Ту 104.Освен това разбира от геополитика и дипломация...Изобщо всестранно развита личност ...Егати експерта,егати телевизията...Цирк.

76

глас от ИРАН.

преди 6 години

Злобата и дебилизма на американските лакеи избуя дотам, че обвиняват Иран за идиотизмите на българските политици.

75

Зозо

преди 6 години

Тоя не е никъв експерт, а обикновена решетникова партенка! Муха си ти ***!

74

Един от Северозапада

преди 6 години

Истината е много по друга, и съм склонен да вярвам на бивш посланник, расказващ в ефира на една телевизия, за подобна случка с Първанов на борда.Просто от некомпетентност или самонадеяност, или и от двете заедно, са забравили да искат коридор с официалните документи, за такъв полет, от Външно министерство, а не както за другите-от Ръководство въздушно движение.Пропускът си е изцяло на Герберските калинки от външно.

73

Анонимен

преди 6 години

Рашягите стигат нови висоти в омразата си към България! Накараха поредния си пинчер да се ежии и то на малка България :)) Какво падение само .... Скоро ще разберете, защо Израел е велик и удържа тая пасмина вечв 60 години и им рита задницата, където ги хване.

72

Анонимен

преди 6 години

До KromКакви истерии? Иран е една високоразвита страна, с младо и много грамотно население.В Иран студентите са 23/10000, докато в Израел - 11/10000. Колко са у нас? Иран произвежда ракети със среден радиус на действие, страхотни противокорабни ракети,самолети (а и купи от САЩ много F-14 Tomcat!), танкове и какво ли не. Армията им е над 630000 души. Имат съвременна наука - физика, биотехнологии. Селско стопанство - шам-фъстък - 1 място, фурми, нарове, смокини, шафран. И много нефт и газ!

71

Васо

преди 6 години

Глупости на търкалета. "Министър председател да се лута". Ами припознали са го точно нашият лутащ се премиер. И как ще се разраства този "скандал". Какво ще направим и как ще го направим тъй, че нашата правда да възтържествува. Кого ще принудим да се опълчи на Иран, че нас да защити.

70

младен

преди 6 години

Да го бяха свалили бе!!!

69

Анонимен

преди 6 години

IRAN NE MOGE DA BADE PO=RAZVIT OT BALGARIA,KOYATO IMA MODERNA PROMISHLENOST,A I DOBRE RAZVITO SELSKO STOPANSTVO.BLAGODARENIE NA UPRAVLENIETO NA GERB I BIKO BORISOV BALGARIA E CLENKA NA FORMATA G-20.

68

Krom

преди 6 години

Браво Господин "експерт". Е да Ви кажа, аз не намирам родство с мухите. Виж във Вашия случай, покрай авиацията .. нали знаете на какво най обичат да кацат мухите като Вас, когато мечката си свърши работата? При Вас може и да е хранителна среда.

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66Е, за тебе пък (ако доживееш) след време ще пишат, че си "изкуфял старец от бандитския преход", та какво........... времето си лети.......и всеки си получава заслуженото! Вие също! Не само няма да ви пускат през страните да минавате, ами ще ви отпишат въобще като държава! С такива 80%.........

66

Анонимен

преди 6 години

писал човек "истребител", нацъкали му тъпанарите плюсовете и после се оплакват, че ги управлявали "герберастите"

65

Анонимен

преди 6 години

Тоя е сигурно някакъв изкуфял старец от соца.

64

Я, па Я

преди 6 години

До до 35 Я па ЯПак ще обясня. Първо са авиокоридорите. После се определя ортодромията и се наслагват двете величини. Така се избира най краткия път. А в случая много ясно се вижда че това е най приемливото трасе. Тук играе роля и сигурността, в този случай се цели да се заобиколи зоната с военни действия над Ирак. Ако самолета беше свален с ракета над Ирак това щеше да е военен конфликт между НАТО и Иран, провокиран от Иран. Няма значение дали ББ или РР е в самолета.

63

до От справката

преди 6 години

Ако визираш израелския пътнически самолет, то истината не е че е свален от 2 МиГ-15, а са използвани КС-19, 100мм зенитно оръдие. Повечето материали са засекретени, но темата е голяма!

62

Анонимен

преди 6 години

Изтърваха момента иранците да ни отърват от боко и царо наведнъж. После щяхме да им направим паметник, че са ни освободили, децата цветя щяха да слагат на него и да ги наричат "освободители".Неаме късмет като нация, сега ще теглим герберастко робство още десетилетия. А всичко можеше да се опраи с една "случайно изстреляна ракета от иранските истребители, после *** доказвай кой какво, що ...

61

Поручика Балканец

преди 6 години

Едно ми е любопитно - каква услуга требваше да направи с посещението си в Саудитска Арабия Царо на Пожарникаро в замяна на обещанието да не му искат имотите? Некакви хипотези?

60

Анонимен

преди 6 години

От глупостта на БоБо до пътя на коприната на Цвети Бориславова. На пръв поглед връзка няма. Всичко е добре, прекрасно и ...резултатно!Драмата е, че БоБо отдавна пътува насам-натам, хвърля прах в очите и не след дълго сам си з а с и р а пътеките.А резултатите? ха-ха, както казваше навремето Симеон:"Аз толкова много правя, а вие не го виждате!"

59

Анонимен

преди 6 години

Едно време Иранци учеха в Техническия университет - сега са страхотна техническа нация.. Боко ако ни управляваш още 10г. и Йемен и Авганистан ще станат страхотна техническа нация..