60

Op

преди 6 години

HAYDE PAK DPS

59

А ти какво искаш ма,

преди 6 години

Корне?Хората да ходят в храстите по естествени нужди ли?

58

Бранимир

преди 6 години

Парите ли са важни само за вас а да нема къде да се изпикаш ша пикаеш и на пари и всьо

57

Анонимен

преди 6 години

Те от бсп не пикат

56

Анонимен

преди 6 години

Крони, ти права ли чур каш, та да не ти трябва WC? Ами голямата работа?

55

909

преди 6 години

След като патриотите са в управлението, означава ли това, че не трябва никакви пари от излишъка да се отделят за общини, в които управлява ДПС. Там не живеят ли хора или тя си разсъждава по партизански. Освен това е разбираемо, че се е впечатлила от някаква тоалетна. То по времето на социализма за много райони това беше лукс. Сякаш не е срамно , че досега на КПП Калотина е нямало такава. Жалка и глупава жена.

54

до 54

преди 6 години

Кой? Иво *** ли бил прав? Но Иво *** няма нищо против да си седи в парламента, избран от хората, които обижда. Или той е избран от двайсетте процента, които не обижда? Как не се сетих. Разбира се, че за Иво *** гласуват само интелигентни хора. Как можах да си помисля друго.

53

Анонимен

преди 6 години

За да открива някой 00 значи Иво Христов е прав. Такова откриване няма как да се прави ако електората не е такъв, какъвто го е определил Иво Христов. Па и приказката за матряла е потвърждение на думите Христови.

52

антипик

преди 6 години

ако трябва да прочете човек някаква обективна новина той трябва да се сцепи от ровене в нета. Обаче и да е обективна отдолу троловете и т а к о в а т м а м а т а.

51

Анонимен

преди 6 години

До лА как става Волен от дамгосан днес да е окей?

50

Анонимен

преди 6 години

Кой ще публикува списък ДНЕС коя медия с колко държавни пари и по какъв повод разполага, от нашите данъци, и срещу тези пари какво се заплаща????????????????? В същото време няма пари за лекарства. Ще се откажат ли медиите от продажно купената си НЕзависимост?

49

Анонимен

преди 6 години

До изнервенЗа да не си изнервен, като не стигат 7,5 години, колко ти трябват, че да се устроиш???????

48

л

преди 6 години

Само на 28 години купува Техноимпекс за 70 000 долара, а в сметките на предприятието е имало 1,8 милиона лева и куп имоти тук и в чужбина, как става?. Сега се оказва че тази сделка никога не е проверявана, а най вероятно и още хиляди приватизационни сделки като тази.

47

Анонимен

преди 6 години

Беше много харна из медиите, като я предлагаха за председател на парламента. Обаче тя отказа и реши да има и опозиция в парламента. И я почнаха. На целия народ ли са подготвени компромати откакто са се родили хората, само и само да няма обективност. Днес има ли лапаница и ако има кой л,апа - тоя дето е в опозиция ли?

46

Анонимен

преди 6 години

Троловете не коментират новината истина ли е или не е, а обиждат нейния автор.

45

Анонимен

преди 6 години

ДПС е производно на БКП. ДПС е проект на ДС - в момента там са всички стари ДС кримки, а Делянчо Пеевски е официалният представител на ДС за България. ДАНС е ДС.

44

МАФИЯ МАФИЯ

преди 6 години

МАФИЯ МАФИЯ КОРНЕЛИЯ Е ДЖИХАДИСКА СПОРЕД ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МИНИСТЕРСИ СЪВЕТ В СИМЕОНОВ

43

засрами се!

преди 6 години

Тази Нинова колко пъти на ден ходи до 00? При 7 млн население 22 млн малко ли са или много? Тя какво иска? Навремето през 1970 комунистите лъжеха че провокатори инфектирали тоалетната хартия с венерически болести за да борят срама с експлозията от венерически болести и липсата на тоабетна хартия.

42

виж тук

преди 6 години

Спипаха Нинова в нова лъжа сделката за "Техноимпекс" никога не е проверяванаПрокуратурата опроверга думи на лидера на социалистите

41

Анонимен

преди 6 години

Валери Симеонов открил 00 обаче на президента му далече ...