31

Анонимен

преди 6 години

Държавата е виновна защото някакви *** системно препиват и предозират? Пичове,държавата е виновна за много неща ама точно за това.. Звучи смехотворно.Като "кой ми с** в гащите?"

30

До 30

преди 6 години

Тук става въпрос че се зарибяват деца.Те не осъзнават опасността,затова трябва някой да им помогне.Когато родителите отидат сутрин на работа,не знаят детето им с кого контактува и кой го зомбира.На службите затова им плащаме заплатите,за да ловят престъпници,защото да продаваш дрога на деца е престъпление.В една Малайзия за подобно нещо ще лежиш до живот,а евротолерастите си унищожават населението с либерални режими.

29

Анонимен

преди 6 години

Тя,системата им за глоби на МВР в момента не работи,вие искате дилъри на дрога да хващат.Там всичко е такъв хаос,че оправяне няма.

28

Анонимен

преди 6 години

Чакайте сега !Всеки си носи отговорност за действията!Защо Държавата да е виновна ?!Във всяка държава има ползващи наркотици, но не ги кара насила самата държава!Съвсем Доброволно се друсат.Защо друг да им е виновен ?!

27

Жоро

преди 6 години

Не била разпространена, обаче е стигнала до с. Борован! Как ли е прескочила големите градове?

26

Анонимен

преди 6 години

Каквото търсили - намерили го.Да не са пушили отрови.

25

Анонимен

преди 6 години

А "родната полиция ни пази"или участва в разпределението.Нали хванаха едни в студентски град.Други пък точеха гориво,трети не знам си какво.Пълна деградация на всички нива.

24

Анонимен

преди 6 години

Ако нямаше търдене нямаше да има и предлагане - основно правило.Никой не ги кара насила да вземат дроги...Родителите имат основна вина.Всички родители, цялото общество.

23

Анонимен

преди 6 години

Говорете си за легализиране на тревата, говорете си. И после отидете при произволен психиатър и попитайте колко пациента има при него за последната година с отключена психоза или тревожно разстройство от трева. Лично аз познавам значителен брой.

22

толераЗД

преди 6 години

До Хайде НЕЕ нормално да е мега чук, примесена със цялата азбука витамини и прочее. Нали трябва с малко да се направиш много за да искаш да си купиш от дилърО пак. Да си купуваш диваче на днешните цени си е пладнешки обир, особено при положение че ушевия би те пляскал еднакво с каквото и да те хванат.Именно затова трябва някаква регулация на пазара. В Холандия зеленото пак е чук, но поне не светиш в тъмното след употреба. В БГ не е сигурно.

21

Анонимен

преди 6 години

Въобще не ми е жал за такива.От келешлък и глупост да се покажат какви са големи мъже и супермени си правят селфита на опасни места, пият течност за чистачки,блъскат се с автомобилите си понякога убиват хора, ръгат се с ножове,давят се ,скачат от високо в морето,правят си балконинг изобщо правят всяка малоумщина за която може да се сетите.Сега е сезонът на пиратките и бомбичките.

20

Хайде НЕ

преди 6 години

Тези дето искат да се легализира тревата. Тая трева която се продава сега няма нищо общо с това което имаше преди години....... Тези треви дето цъфнаха сега са брутални чукове и нямат нищо общо с тревата която се пушеше и беше разпускащо преживяване.

19

Аман

преди 6 години

В Холандия е доказано, че след легализацията има невероятен бум на продажната на трева. 3 години по-късно само и идеинстветно туристите поддържат пазара. Всяко чудо за 3 дни.

18

ДС

преди 6 години

A бе видя баби дядовци нямате ли. Пийте по-добре една домашна ракия или еидно българско уиски за 10 лева същия ефект - пълна липса на координация. Ама нее да се правим на голята работа - наркОтици.

17

Бай Тошо

преди 6 години

Евроатлантизъм какво да правиш..... Ама има банани не забравяйте

16

Анонимен

преди 6 години

Че аз такива симптоми имам и без да съм наркоман. Те са нещо нормално...., с тая храна която ядем, припадъците са най-малкото

15

Джукър

преди 6 години

"Шмъркам".....здравей език.

14

ТHE Патриот

преди 6 години

легализация на тревата стига сте ни тровили с на тиквата химиите!

13

Ужасен

преди 6 години

МВР спи, не се работи и по законовата рамка. Наркотиците станаха толкова достъпни, продават се почти явно. Всички по вергата взимат пари и си затварят очите, а децата умират... Няма воля за промяна, далаверата ще секне.

12

толераЗД

преди 6 години

До 3Напълно подкрепям, поне да се декриминализира. С течение на времето на голяма част от младежта ще им омръзне да консумират. За починали от трева само не знам. Много гладни и заспали ще се появят, ама общо взето толкова.