11

.

преди 6 години

Могат да получат до 120 милиона по проекти, защо не го правят?

10

Анонимен

преди 6 години

Пр капитализма трябват много пари, науката струва скъпо, а за да има пари трябва население не става тая работа с пенсионери да градиш икономика. И под икономика не се разбират 2 магистрали след 28 г преход очакваме определени резутати, кой е виновен не ни интересува оправяйте се, ние си искаме парите.

9

Анонимен

преди 6 години

Помните ли великия Радий Ралин какво беше писал, "Сит търбух, за наука глух". Какво искате от пидобието на Homo sapiens, дебел и болезнено тлъст от преяждане, с една прочетена книга? Той счита, че щом няма необходимост от наука, и другите нямат. И защо му е да е образован и грамотен, знаещ и можеш, като с мозък на чехълче е милиардер! А и много знаещи са опасност за него, питат и искат отговори. В вижте как е дресирал електирата си, 1200 делегата, всички до един го избрали!!Велико нали, като БКП

8

Анонимен

преди 6 години

От тези 50 учени 25 са от БСП.

7

Анонимен

преди 6 години

До АзСкъпи " Аз", БАН не е "институт", а институция. Непостижимо за Вашия интелект, нали?

6

Анонимен

преди 6 години

До феодални старчетаПишете "търтей от БАН"?Нормално е да имате такова отношение към науката!

5

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да звучи нелепо, по-добре е българската държава да дава пари на БАН, отколкото руската. Справка - безумното им "становище", че трябва да продължаваме да наливаме пари в руската икономика, чрез тотално нерентабилния проет " АЕЦ Белене" !

4

Аз

преди 6 години

Подобни институти по света се издържат от проекти, изобретения и т.н. Само у нас - от бюджета.

3

Свободен българин

преди 6 години

От ББ друго не може да се очаква. Въпрос на лични ценности. Една прочетена книга ... Мачлета ... Това си го интересува, толкова си може, човекът. Срамна работа.

2

феодални старчета

преди 6 години

ей търтей от БАН. Социализма свърши и който не работи не трябва да яде!!!!!!!!Ако кте кадърни ще печелите проекти и инвестиции..

1

Анонимен

преди 6 години

След дългодишно изследване, института по икономика към БАН, прави невероятното откритие, че през последните години има срив на пазара на механични пишешти машини. Е, как да не им дадеш пари на тези светли умове, тези народни будители...