82

Анонимен

преди 6 години

Аууу, Ким не е Кадафи или Садам, ши му тръ цнат на оная работа, може и да го убият, ама и много ще си отидат преди това!

81

Младеж

преди 6 години

Няма нищо по омразно от сащ на земята. Когато Ким ги затрие трябва във всяка столица на света да му издигнат паметник. За да се знае кой е освободил света от най гн..устните изчадия съществували някога на земята.

80

сащ супер сила Хихих

преди 6 години

сащ са изчадия на ада , сатанински създания . Също и тяхните поддръжници. Но този път ще кажат сбогом на земното си пребиваване. Има специално приготвени казан за всички сатанисти пребивавали на прокажената територия сащ.

79

Русия

преди 6 години

помага на Северна Корея.

78

Боби

преди 6 години

До От Франция 78Французино май не слушкаш какво ти казва чичко Тръмп. А Той каза ако не купувате оръжие ако не влагате 2% във Военни покупки член 5 може и да не се задейства ...Купувайте ОРЪЖИЕЕЕ и то само от САЩ за да печелят нашите хора и може би ще бъдете защитени!

77

От Франция

преди 6 години

Франция си е супер, притеснявайте се за Руската и Севернакорейската *** защото атака срещу една членка на НАТО означава атака срещу всички, което автоматично ще прати кимчо на бунището на историята. Vive la France!

76

Анонимен

преди 6 години

Всички знаят какви психопати са ненормалниците от Северна Корея, но в същото време САЩ са толкова антипатични агресори, пряко отговорни за смъртта на толкова много невинни хора, че няма как и за тях да бъдеш. Абе тия европейци нали всичко им е наред, само Северна Корея трябва да оправим и ша настъпи раят на земята... скоро у Франция ислямистите и либералните им покровители ще подложат на гонения нормалния, бял, работещ, хетеросексуален французин-католик, но Северна Корея е проблема! Смях!

75

Не!

преди 6 години

КАЗАХ и така ще е преди 50 минути Споко,Русия е зад Северна Курея,Кравата да пие студена ода Та зад кого викаш стои Русия :ДДД Има ли такава държава на картата, бе?!?!

74

кирил

преди 6 години

бре бре бре обемни контроли нано пси активатори бааах маааму напрао джедайска работа

73

русия=джудже

преди 6 години

До ТHE ПатриотЕто го поредния жалък защитник на руската разпадаща се кочинка и на мюсюлманския свят.Обряза ли се вече бе ,плъх ?

72

ТHE Патриот

преди 6 години

с един кравар може да преговаряш след като му отделиш главата от трупа само!

71

Ползват нова техника

преди 6 години

Освен ясни следи от тн "Свински ваксини " по тялото на Ким има данни за холограмни нано скенери подадени чрез инжекции за по сигурно..Подобна нагла диверсия помним от преврата подставил Садам Хюсейн на власт в Ирак и последвалите я милиони зверски убити в непрекъснати войни вкл с Иран,Кувеит,..В Случая ползват ново НАNО ПСИ АКТИВАТОРИ И ПСИ ГЕНЕРатори с манипулатори на поведение чрез обемен контрол.ЗАд CIA седят нагли нашественици опитващи се да ликвидират живота на Земята ни подава проучване.

70

Американски шпиони

преди 6 години

Огледайте обемно ясно видимо обсебващо поле около КИМ .Диагностика подава че е тип CIA 2009 манипулатор на поведение..Вероятно е комбинирано с импланти в телата на поне 100 000 от елита на КНДР и с е ползва за НАГЛА МАНИПУЛИРАНА ОСТРА КОНФРОНТАЦИЯ целяща САЩ да инсталира нови високо вредни системи за трайно поразяване на огромни региони от земята ни маскирани и като ПРО>

69

КАЗАХ и така ще е

преди 6 години

Споко,Русия е зад Северна Курея,Кравата да пие студена ода

68

браво на КИМ

преди 6 години

Сатанинска Амер.е бита карта.Слава на Кима,Това е родолюбец,а не предател като нашите.Заслужава нобел награда

67

русия=джудже

преди 6 години

До 67 :Спокойно бе ,платен рубладжийски ***.

66

Анонимен

преди 6 години

Края на краварника наближава със страшна сила! *** проамерикански, харчете си жалките сороски центове, до като можете!

65

Българин

преди 6 години

Тоя Боби е баш ***! Нека такъв ***!Ало админа, я веднага му потърсете сметка, за какви пари *** тук!Това руски сайт ли е или Български?

64

Боби

преди 6 години

До ВЪПРОСИ 63Страна защитена с Ядрено/Ракетен Щит и надеждна армия рано или късно започва да води НЕЗАВИСИМА ПОЛИТИКА, а това не им изнася на световните кукловоди. Е те ползват САЩ и всякакви методи и хора и събития и медии и каквото се сетите за да ограничат тези потенциално независими страни.

63

Боби

преди 6 години

До Анонимен 62Зимата по-лесно се води война - няма зеленина която да те скрие от топловизиорите дори такива допотопни каквито разполага Северна Корея. За да не умрат от студ войниците трябва да запалят огън - а това веднага издава позицията им независимо ХАмериканци ли са или Корейци.