31

Анонимен

преди 6 години

И от къде я измисли тази "Небесна империя"?Китай се нарича "поднебесна", а не "небесна".

30

пенко

преди 6 години

Когато бях социалистическо дете , НАЙ-ШАРЕНОТО СТЪКЛЕНО ТОПЧЕ НАРИЧАХМЕ "АМЕРИКАНЧЕ " и беше ценно "та знаели се"!!! В същото време на м.ода беше " ЧИЧО ТОМОВАТА КОЛИБА" !!! В ЖИВОТА НЯМА" ЧЕРНО И БЯЛО" А ИМА СЕМИТСКО -ЙЕХУДИСТКО И ОСТАНАЛОТО !!! ИМА ГОСПОДАРИ И РОБИ ...ИМА СИТИ ГОСПОДАРИ И ГЛАДНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ... ИМА КАПИТАЛИЗЪМ ...ИМА РОБСТВО...ИМА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЧОВЕК ОТ ЧОВЕКА !!! -Е СРЕЩУ ТОВА- ПОБЕДИХМЕ ВРЕМЕННО В БЪЛГАРИЯ,НО ГАДОВЕТЕ ПАРТОКРАТИ СЪСИПАХА ВСИЧКО !!! НАСЛЕДНИКЪТ БСП !!

29

Анонимен

преди 6 години

САЩ СА ИЗПЯТА ПЕСЕН. ЩОМ ДОРИ И КИМ ГИ ПРАВИ НА МАЙМУНИ!ГЕРМАНИЯ СИ ПОИСКА ЗЛАТОТО, А ТЕ ПОИСКАХА ОТСРОЧКА, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕЛИ ВЕДНАГА ДА СЪБЕРАТ ТОЛКОВА ЗЛАТО.-

28

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

26,Това не е вярно! Само и единствено Китай може да си позволи да изнася човешки ресурс. И още веднъж казвам, каквито и андроиди да създадат, за момента човешкият фактор е незаменим и основен в икономиката!

27

Анонимен

преди 6 години

Китайската тактика е изпробвана успешно в Сибир, така че руснаците от където е взет материала за тази статия са наясно!

26

русия=джудже

преди 6 години

Същото може да направи и САЩ с Россия.Американците имат прекалено голямо световно влияние и могат да заличат Русия икономически,без война.Това е проблема на икономическите джуджета и на недоразвитите държави като Русия,Сирия,Северна Корея и тем подобни страни които взимат само площ на земното кълбо.

25

Анонимен

преди 6 години

На времето и Франция беше "превзела икономически" Ирак. После "верните им съюзници" решиха да махнат Садам и взеха всичко за себе си.

24

Терсенето

преди 6 години

Китай е приятел само на себе си. Затова е велик. Няма приятели, има интереси. Те са доказателството. Рижавия шут се чуди откъде да измъкне 14 трилиона, и се пъне като пинчер пред свинчо. Но много добре му е ясно кой стои зад него, и особенно внимава да не настъпи дракона по опашката.

23

Do 17

преди 6 години

До АнонименХаха, ако мислиш, че на Китай му пука за евразийската кочинка...жестоко се лъжеш.Китай са много по-големи приятели на САЩ, отколкото на ***.Тези стари времена да се подкрепят по комунистически, отдавна отминаха.

22

Терсенето

преди 6 години

Поднебесната империя, е съществувала много дълго, преди САЩ или Русия. Ще съществува и без тях. Цялата тайна е че няма джамии или църкви на всеки ъгъл

21

Анонимен

преди 6 години

Явно гледат от германците - Четвъртия райх как превзе Европейския съюз? Два пъти опитаха с война и ядоха пердаха покрай тях и ние. Сега обърнаха тактиката.

20

Анонимен

преди 6 години

Китай ще изпрати две малки разузнавателни роти от по 1млн.

19

Анонимен

преди 6 години

До ОтговорДолара е важен освен за САЩ и за другия клон на ционистката мафия РФ. В Русия с рубли можеш да си купиш водка и сальотка, но всичко по-крупно се плаща с долари. Ционистите притежават над 90% от оръжията за масово изтребление. Така потдържат кухата валута - долар.

18

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

И ще! Те Русия вече я превзеха до Сибир.

17

Анонимен

преди 6 години

Пак измислени статии. Путин и Тръмп се уговориха за намаляне на контингентите си в Сирия. Тръмп обаче забрави, че Русия и Китай си гукат на ушенце и затова Китай вкарва 5000 души специални части. Пехота. Тоест, напрактика русофилската групировка се усилва. Путин вади 1000 души охрана на авиогрупата му в Сирия, защото района вече не е толкова опасен и няма да нужда да прави допълнителни разходи. Оъ друга страна, китайците се радват на възможността да потренират с реални джихадисти.

16

Анонимен

преди 6 години

На никой не му пука какво написал някакъв вмирисан sоросоиден журналист. Сирия се управлява от Асад и от Путин, краварите са незаконно там и ако Китай искат да помогнат за следвоенното възстановаване още по-хубаво много ви здраве западни лицемери. От цялата работа ще ядат дървото СА, които изхарчиха много пари за оръжия.

15

Отговор

преди 6 години

До Ф.Е. Джержински 7 Стига с тази лъжа че Америка печати не обезпечени долари. Ако това е вярно , би настъпила инфлация.Само че долара става все по силен и на него се крепи световната икономика.Рухне ли долара , рухва и световната икономика. Всички световни кризи са започволи от САЩ.Затова се моли долара да е стабилен.

14

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

12,Именно затова Сахара не е развита колкото Китай. Като имаш много работна ръка, цената и пада и себестойността на продукта намалява. ННямам време, трябва да излизам. Лек ден ти пожелавам!

13

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 6 Презтавям си един милиард китайска армия въоръжени с тояги да залеят Рашка като цунами. Никакви бомби няма да помогна. А китайците отдавна са им вдигнали мерника , а и има да си връщат.

12

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitТук отиваме до първичната философска дилема за кокошката и яйцето. Но все пак Сахара не гъмжи от "човешки ресурс", до колкото ми е известно...