22

Планът на Меркел !!

преди 6 години

Европа черна и ислямска !! Бялата кожа да стане изчезващ вид !! Сорос активно й помага !

21

Сержант

преди 6 години

Еврогейското мислене. Скапан телефон.

20

Сержант

преди 6 години

Така е, защото сме егоисти, защото сме разглезени егоисти. Мислим само за задниците си. Как да живеем, да ни е хубаво, но за деца не, защото си е ангажимент. Това носи европейското мислене.

19

Анонимен

преди 6 години

Нормално е след моралното разложение на християнството човечеството да потърси нови устои.

18

Анонимен

преди 6 години

Жените в муслимския свят са ниски, църни, трътлести, грозни и с криви зъби. Предполагам е и заради кръвосмешенията. Затова амуджите си мечтаят да отидат в Европата и да заплождат европейките пък било то с масови изнасилвания като в Кьолн. Мечтата на всеки мюсюлманин е да бъде с гяурка

17

Анонимен

преди 6 години

Ислямът е бъдещата световна религия. Неслучайно Путин прозорливо смени приоритетите и се заобгради само с ислямски приятели.

16

Анонимен

преди 6 години

Не 14% а 35 % ще дтанат ако не и повече. Те имат най малко две, три деца в семейство и достигат до 6 та бърьо ще станат болшинство.

15

Alpha

преди 6 години

Нашата цивилизация ще се самоунищожи, водена от феминизма. Докато тя решава дали, с кого и въобще да има дете ще е така. Феминизма прави и мъжа и жената нещастни и жалки. Накрая исляма ще ни претопи. Просто имат ясна и пеоста обществена структура, която им дава възможност да се множат.

14

Анонимен

преди 6 години

53 на сто от всички имигранти в 30-те страни от 2010 до 2016 г. са били мюсюлмани....Яяяя, че и християнски тарамбуки ли има сред мигрантите?

13

Анонимен

преди 6 години

Tе ще станат ***,нали ще оплождат европейките

12

анонимен

преди 6 години

Не е сигурно, че дошлите в Европа мюсюлмани ще се възпроизведат на 100%. Една част-радикализираните ще бъдат избити, а друга голяма част са болни! Може да е цинично, но такава е реалността!

11

Анонимен

преди 6 години

в русия още сега са 18% от населението и в москва има 1.5 милиона мюсюлмани

10

Анонимен

преди 6 години

Нещо са объркали статистиката или са включили само мюсюлманите с гражданство. Защото алахудупните СЕГА са поне 14% от населението. Просто разгледайте какво е във Франция, Британия, а от скоро и в Германия. През 2009г. ходих в Париж и беше пълно с правоверни, представям си какво е 9г. по-късно.

9

Jurgen

преди 6 години

А колко от тях са шиити и колко сунити за да знаем като се запукат един друг.

8

Там е работата

преди 6 години

Че мюсюлманите в Европа в момента са много повече от официалната статистика. Достатъчно е да се разходите в някои от големите градове в ЕС. Колкото ромите в България са 300-400 хил. според НСИ, толкова и мюсюлманите са 4-5% в ЕС.

7

Я гледай....

преди 6 години

Много малко бе.Аз залагам на много повече.

6

Анонимен

преди 6 години

Много повече са от 14% и се въдят основно в европейските столици. Прости, нагли и противни мюмюни ето това са новите европейци.

5

Анонимен

преди 6 години

Ние сме с 14% и като гледам нищо особе.но не е станало.Въпросът е какъв ислям ще изповядват,и дали въобще ще са религиозни.Разликата между нашите и тези от истинският ислямски свят е от небето до земята.

4

Ай...

преди 6 години

...стига сте манипулирали хората. Отдавна са. над 15% в Европа тези. Същата лъжа като в учебниците в Германия ,че тези...били 5 млн общо в Германия. Та те само турците там са толкова. А другите правоверни. Манипулатори долни

3

Българина

преди 6 години

Интересно защо сащ водят статистика за европа,а европа не брои не грите и латносите? Може би защото сащ са в основата на процеса, 100 военни бази, цру, посолства фондации... Това което не е в доклада е че след 20 ще са 50 процента но в западна европа. Източна си има свой път