17

анонимен

преди 6 години

лада 1200 по здрава кола не сьм карала само дето вода не сьм и сипвалаи катереше нанагорнището по стария пьт през витиня като сьзтезателна

16

Транзистор?

преди 6 години

До До Анонимен 5Намери песента !!! Транзистор АМЕРИКАНИКИ!!!

15

Kokospa

преди 6 години

До Анонимен15произвеждат"Елбрус" с характеристика на Пентиум2 от 1998 и лаптоп имат ама е 11 килограма.Та какво ще ни продават братушките викаш?Освен газ и петрол?Може би новият си Путинет...евентуално,може би след 2025!

14

Анонимен

преди 6 години

Русия не произвежда, тя добива и изнася полезни изкопаеми, нефт и газ!

13

До Анонимен 5

преди 6 години

Издаваш възрастовата си група. Едно време почти всичко беше руско. Гърците идваха тук да купуват ютии, фотоапарати, часовници, транзисторни радиоапарати, прибори за хранене, емайлирани съдове. Сега на пазара тук има само нес-цикория и сгущьонка (в Метро), скъпи механични часовници, емайл и водка. Русия вече произвежда всичко и то много добро качество. Не можели да направят коли!Да, бе! Колата на "Рено-Нисан", дизайнерът - ас, англичанин, сглобяват ги роботи, ама колата руска! Не е хубава!Идита!

12

Анонимен

преди 6 години

Поради интелектуалните и морални качества на евродемократите ни и на последния Таматчо Борисов, търговският ни баланс с Русия винаги ще е силно отрицателен. А можеше да осигурим старините на всички българи с Южен Поток и Бургас Александропулис. Сега само на Тамарчо, на Костов и на Паси старините са осигурени... Желая им... МЪКИ. Много Мъки...

11

Румен

преди 6 години

Като русофил се зарадвах!Изнасяме,помагаме на братския ,руски народ в трудните времена на санкции!Добре,че сме ние.Обаче,не пише нито какво изнасяме,нито колко...Нещо секретно ще да е...почти съм сигурен,че изнасяме атомни бойни глави!

10

Анонимен

преди 6 години

Е , и? От цялата работа излиза ,че е имало размяна на любезности тоест нищо,ама от сърце.

9

Харащо

преди 6 години

тУК ОТ 7 коментриащи 6 въОбще е са чел статията или са неграмотни ,тоест от 80 % ,щото никъде не пише за внос на стоки ,а за инвестиране ,техгнологии и иновации ,а не за телевизори и коли и салами за някои .)

8

Анонимен

преди 6 години

Американците ни забраниха ЮП, но понеже контролират украинскта газопреносна мрежа те ще купуват директно от Русия и ще ни го препродават на х2,3 цени от там всичко ще поскъпне, честито нали сме приятели.

7

Анонимен

преди 6 години

А мерси от руски стоки матрьошките ги видехме

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Като ти врътнат кранчето и зъбите почнат да тракат ще разбереш.

5

Анонимен

преди 6 години

Аз нищо руско в бг не съм видял те какво произвеждат освем танкове

4

Анонимен

преди 6 години

Още преди да станем член на НАТО руската *** ни отряза от своите пазари под различни измисени поводи и сега износа ни за нея е повече от символичен. За какви скокове говорим?

3

Анонимен

преди 6 години

И кои го измисли пък тва

2

Анонимен

преди 6 години

Ако нямаше санкции щеше да се изстреля в космоса.

1

Krom

преди 6 години

Румънците приключиха с руските "инвестиции" в края на '90 - те години. За това при тях влезнаха много западни инвестиции и те дръпнаха икономически. Ние - точно на обратно - най обичаме схемите при които Другарите Червени обгрижват руски "инвестиции" като Лукойл например за сметка на българския потребител. Двоен кеф - и за тях и за руските "инвестиции". Плаща - нацията. И сега пак си ги искаме. Нищо ли не научихме за 30 години? Излиза, че това с 80/20 % е абсолютна истина.