96

Пучдемон Алафрангата

преди 6 години

ВсЕко начинание в което участва лъжливият и крадлив дедо Мони от Мадрид е вредно за България!

95

Цар и падар

преди 6 години

Последният бивш български цар Симеон е в ролята на настоящ преводач между бившата си "охрана" и настоящия Саудитски крал!?! WTF is going on?

94

Анонимен

преди 6 години

Резултатна колкото тази в Катар преди години. Някой, нещо да помни за тази среща и за резултатите от нея, освен изгонването на Трайчо? Аз поне не се сещам да сме развили някакъв бизнес с Катар. Същата работа ще е и с тези тарамбуки.

93

какво прави там??

преди 6 години

и защо е повел и този "цар", който води 4 дела срещу България . ББ по пезумция трябва да защитава интереса на БЪЛГАРИЯ . загуби ме окончателно като гласоподавател

92

анонимен

преди 6 години

бьлгария няма никаква работа сьс са това е кралство кьдето не се спазват човешкитеправа за какво и е на са орьжие за 350 милиарда аз сьм против откриването напосолство в този камиларник и още повече с посланик синия дим абаджиевтова е поредния позор всеки ден бьлгария вьрви кьм лошо

91

Дзъ

преди 6 години

Чудя се някога, ама много някога...,когато това управление влезе в историята, какви ли необратими последици ще се окаже, че е нанесло на страната и хората?... и някога щото си мисля, че още 5 мандата няма да можем да се отървем от тях

90

Анонимен

преди 6 години

Да и резултата клони към 0. Както всеки път! До сега не сме видели никакъв реален резултат, освен това, какви са му били резултатите в училище по чужди езици и най-вече български език и литература. Това е най-глупавия управляващ начело на държавата от, както е създадена.

89

Деду Пенчу

преди 6 години

Евала Бойко.Само така.

88

Анонимен

преди 6 години

Барем малко петрол да беше изпросил бе Бащице...

87

WTF

преди 6 години

Искат да ни купят срещу Иран заради председателството. Нищо по-малко.

86

тетър пред канал 99

преди 6 години

в Театър 99 и Театър зад канала пускат новите две пиеси:Цар и Пожарникар и Пожарникар и Царда каже какво зад гърба му, докато е развявал сабята, новият му баща Цар Мончо е вършеел.и никой ли неусети какво става с "имотите" на монарха?

85

Частно посещение

преди 6 години

НЮЛАНД УВЕДОМИЛА БОРИСОВ, ЧЕ USA СЛУЖБИТЕ СА ОТКРИЛИ 450 МЛН. ДОЛАРА В БАНКА В САУДИТСКА АРАБИЯ НА ИЗВЕСТЕН БГ-УПРАВЛЕНЕЦ И НЕГОВ СЪРАТНИК С ТУРСКИ ПРЯКОР. ФЕДЕРАЛЕН СЪДИЯ Е РАЗПОРЕДИЛ КОНФИСКАЦИЯ НА ПАРИТЕ. по искане на отдел Конфискация на имущество и пране на пари в Министерство на правосъдието, федерален съдия е разпоредил конфискация на парите на основание Наказателния кодекс на САЩ, глава 46 Гражданска конфискация, която освен процесуалните правила съдържа и списък

84

ТЪ ПАНАРСКИ ПР БОКОВ

преди 6 години

ЗА КОЛКО ДОЛАРА СКЛЮЧИ СДЕЛКИ БОРИСОВ С РИЯД??? ПИТАМ И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ. КАТО ГО СРАВНЯВАТ С ТРЪМП - ДА КАЖАТ. САЩ - САУДИТСКА АРАБИЯ: 111 МИЛИАРДА ДОЛАРА+ 350 МИЛИАРДА ДОЛАРА САМО ЗА ВОЕННА ТЕХНИКА ЩЕ ПРОДАДЕ САЩ НА САУДИТСКИЯ КРАЛ, А ТИКВАТА ЩЕ СИ ОСТАНЕ С ТАНЦИТЕ СЪС САБИ, СНИМКИТЕ И ОБЕЩАНИЯТА. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ РИЯД СА ОСНОВНИЯТ "СПОНСОР" НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА.

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимена ТИКВАТА И ГЕРБ СА ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ НА СПОНСОРА НА ИДИЛ

82

Народната Просвета

преди 6 години

Будката е изкарала един мануфетен PhD курс за празника Nамазан Gъz. Преподавател е бил Кмета на Симитли който със загриженост и държавническо поведение като към Висш Държавник най-Фнимателно е намазвал и надявал инструмета в калъфката на Будя Дуидя

81

БОКО Е ВЕЛИК!

преди 6 години

ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ ГО ОБИЧА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАТОВА И КУРВЕЛКА ГО ФИКСИРА ...И ВРЕЩИ КАТО РАЗГОНЕНА КОЗА У ПАРЛАМЕНТА , КАТО ГО ВИДИ!!!

80

Анонимен

преди 6 години

До 81Маршрутът който е избрал Бойко е най-несигурния и най-дълъг.ТУРЦИЯ -покрай границата на Иран/Ирак ,покрай Персийския залив -Рияд. Правилният маршрут е Егейско-Средиземно море-Израел-Йордания-Рияд. Пък после иранците виновни,че пилота навлезал по навътре в територията им.Според мен това е провокация на Боко ,за да се хареса на краля!

79

Анонимен

преди 6 години

Щял ,да открие посолство в Рияд!!!Нали трябва да набута верните си хора на държавна службица! Струва ми се ,бая посолства и консулства по света ,ще трябва ,да отваря,щото много натегачи има в ГЕРБ!

78

ВИЖТЕ КАРТАТА

преди 6 години

Борисов е Тарикат и Няма Топки .България като Шеф на ЕС трябваше да поеме Риск - Да прелети Напряко до СА .А нашия избра - Леко покрай Русия , после леко покрай Турция , после сигурния маршрут през Иран - Фал - пак покрай Турция и Иран през ИРАК ама сигурно - на 20 метра от границата с ИРАН , Кувейт и Персийския Залив и хоп на Хорото в Рияд .

77

Анонимен

преди 6 години

А? Ама ще се връщат ли? Защо?