52

Anonym

преди 6 години

За съжаление смятам,че това момиче не е красиво.Лицето й е несъразмерно и за мен тя не притежава специфични черти, които й представят красотата като нетипична.Добре,че се гримира..иначе още по-голям срам.Доста от другите момичета заслужават титлата, но г-жа Георгиева-не....

51

Анонимен

преди 6 години

Дори и грозният има нетипична красота

50

Анонимен

преди 6 години

Слави сътвори още един сеир! Възмутителното е,че на гърба на едно момиче,което така наистина, с какво е виновно!? Предлагам Господина вместо да си показва пореден път посредственоста,да покани спонсорите,журито,организаторите...и тн.! Тях да пита и се присмива! Само че,... май много ми се иска?

49

Петър Тодоров

преди 6 години

Мис Израел има по-малък нос :) Това е просто шега, моля да не се засягат хората.

48

Петър Тодоров

преди 6 години

Преди време, когато конкурсът се организираше от Жени Калканджиева и повечето бяха неини модели - всички участанички бяха красиви. Достатъчно е да гледате тазгодишния конкурс и става ясно, че красотата на момичетата е най-малкия проблем. Първо конкурсът се е провел в кръчма и второ повечето хора в журито са неподходящи. Основният проблем е че цял свят ни се подиграва. Момичето не е виновно, че някои с пари е искал да я направи щастлива.

47

червен картоФ

преди 6 години

Момичето не е виновно излагацията е за цяла България и срам за всеки българин.

46

Анонимен

преди 6 години

Аз съм 140 кила с индекс на телесните мазнини към 40%. Дали няма да мога да спечеля някой фитнес конкурс с мойто "нетипично" фитнес телослижение? Иначе съм ного красив ;)-Жената е чаровна но не красива. Да искаш не е като да можеш.

45

nina

преди 6 години

#46Нещо сте се объркали.Това момиче-на 24 е още момиче,има визията на добре поддържана жена на 40.Казвам го от позицията си на моите 46 години.За съжаление самочувствието й е високо,а интелектът нисък.В противен случай нямаше да се излага така.

44

Анонимен

преди 6 години

щяла да помага на деца и възрастни - как? и това ще я направи ли красива,защо не казват истинските си цели за личността и бъдещето си а трябва да лицимерничат като политиците

43

Тъпанар

преди 6 години

...че тя притежава "нетипична красота"Не ми харесва тая мис България, поне на мен. Ама никак! Но че Слави притежава... хм ... "нетипичен интелект", това е факт...

42

Христо

преди 6 години

Оставете момичето на мира вече.Ясно е,че тези конкурси се печелят не с красота и интелигентност,а с дупките по женското тяло,които могат да поемат мъжки полов орган.Мацката е дала повече дупки и е спечелила.Какво толкова!

41

Анонимен

преди 6 години

Жената е красива и има осанка и излъчване на мис. Така и не разбрах защо бяха тези нападки и защо се бсъжда носът й- съвсем нормален и естествен и в хармония с лицето.Въпросите на Трифонов бяха профански, злобни и не постигнаха целта си- да унижат достойнството на младата жена. Тя се справи отлично и й пожелавам да използва иавестността си за смислени цели.

40

Румен

преди 6 години

Трифонов притежава типична тъпота,толкова характерна за бедни хора,посредствени,дали им пари и направили ги "някой",един от опростачващите народа "идоли".Такава злоба и омраза в този човечец!Всеки който го е напуснал като работодател,само е спечелил!

39

Шопо

преди 6 години

Он и Учиндолецо не е пръв убавец...

38

щракача

преди 6 години

Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са Айде Слафчоо удри една нова чалгица ама така за миската да има Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са Иииибре животе.

37

shmatarok

преди 6 години

УжасТ ... виждам млади, горе-долу прилично изглеждащи момичета, но нито една не е красива в общоприетия смисъл на думата - красива, магнетична ... гледах скоро снимките на участничките в мис Вселена - е, красавици бяха (нашето момиче там също!)

36

Анонимен

преди 6 години

И миската като всичко в държавата - за нищо не става!

35

Анонимен

преди 6 години

Корупцията в България достигна такиви висини, че на Мис Видин 2017 приза грабна 38-годишният племенник на кмета.

34

ТУРЧИНА

преди 6 години

Българките били най красиви на света.Ега ти вица. Щото рускини, украинки, полякини, румънки, унгарки, чехкини и балтийките са грозни нали така дарагие таварищи.

33

Анонимен

преди 6 години

Каквито ни управляващите, такива ни и миските. Никой не е на мястото си и е нетипичен.