8

Анонимен

преди 6 години

Като чух вчера в новините, че омбудсманът е отчаян, значи ситуацията е трагична.

7

Щерю

преди 6 години

Като депутатка на БСП Мая беше противна, - а сега е златна омбуцманка!

6

О-о-х ако знаете

преди 6 години

Колко народ иска да застане твърдо зад Мая!

5

Търговище

преди 6 години

Единственият стойностен политик и човек в изстрадала България...

4

Анонимен

преди 6 години

БАН ще протестира, защото били изчислили, че за наука се дават 0.18% от бюджета, а не 1%, както било обещано.Защо лъжат? Парите, отпускани за научно-изследователски проекти, са повече от 1% от бюджета, но одобряването на проекти за финансиране става на конкурсни начала.БАН-аджиите обаче искат парите да им се дават наготово и безкритично, а те да си ги поделят помежду си, та да се получи нещо като кариерното развитие в БАН - зависи чий човек си, а не какво си постигнал чрез труд и знания.

3

Тя защитава НЗОК

преди 6 години

А БАН-аджиите щели да сложат черни байраци на сградите си и пак да излязат на протест.Аз пък предлагам, за времето, през което ще протестират, да не им се плаща.Пари се дават за свършена работа. БАН има привилегията да получава щедра социална помощ под формата на скромни, но сигурни заплати, за които могат и да не работят, и редовно внасяни осигуровки, плюс възможност да получават без ограничение пари, ако работата, която вършат, бъде оформена като проект, финансира не от БАН.Но те искат още!

2

БРАВО МАЯ

преди 6 години

Тази слаба българка върши чудеса. Толкова не прави за обикновените хора никоя партия. А тия клати...и преди нея на тази длъжност нищо не направиха

1

Анонимен

преди 6 години

Майо,преди два месеца подадох жалба до оглавяваната от етб институция за нефункционираща държавна агенция......върни ми отговор, въпреки, че нищо не сте направили....поне да знам, че още сте живи!!!!!