449

Анонимен

преди 5 години

Да! Не се събудихме в друга страна! България е същата с хора,които предпочитаме да разчитаме на добро приятелско рамо...за добро или не....А защо се се вторачихте в нас?... Не виждате ли че разликата м/у ГДР и ГФР е очевадна и след 20 години?????....

448

Анонимен

преди 6 години

Сега-засега внася само от Афганистан, Шриланка, Пакистан, Сирия...

447

сивака

преди 6 години

г-жа йортел да си мери писаниците и да се насочи ментално към реалните проблеми на Германия, вместо да умува кой от чие ДНК е част. До 10 години в Германия по големите градове ще има квартали с бивши и настоящи джихадисти, разходката в които ше е реална опасност за живота за местен белокож европеец. Да не говорим пък за продажността на немските политици, които вместо да забранят препаратите на монсанто с глифозат му удължиха позволеният срок на позлване с още 5 години. анализирай това!

446

Ояден бюргер

преди 6 години

До ЛЪЖАТ И ИЗТОЧВАТАми, нали за това става дума в статията на немската бюргерка. Нали всичко това се случва благодарение на нашата продажна *** - политиците (тоест....... на нас самите). В Германия видях как българи се отнасят към българи и си дадох сметка защо толкова ни презират. Кой е виновен за това - немците ли? В България е същото. Едва ли има друг народ, претендиращ да е европейски, чиито граждани да тъпчат и унижават собствената си страна и собствените си сънародници като нас българите

445

Анонимен

преди 6 години

До ЛЪЖАТ И ИЗТОЧВАТами то по твоята логика и американците правят същото с германските банки и с германската икономика. сега особено с дизел аферата са им в ръцете за следващите 20 години. Германците източват Франция и Китай, дреме им за България. Най доходоносната германска инвестиция в България е..... Ориент експрес!

444

Анонимен

преди 6 години

Германците имаха голям късмет, че след тези ужаси, които са правили през ВСВ, руснаците и американците не ги избиха до последното фашистко коп-ле. Днес можеше Израел да се намира между Берлин и Хамбург......

443

ЛЪЖАТ И ИЗТОЧВАТ

преди 6 години

Я да напише статия за това как немските (а и другите чуждестранни компании и банки) източват милата ни Родина, още от времето на приватизацията (и не е спирало). Например - правят инвестиция по приватизационен договор за 40 милиона, от които за 10 мил. са машини (естествено немски) при това на почти двойна от пазарната цена. А другите 30 мил. се източват под формата на консултантски услуги (пращат тумби от *** шваби, които получават по 2500 лв на ден!) и живеят на пълни разноски у нас.

442

Моля, моля!

преди 6 години

ВАЛЕРИ ПЕТРОВ пръв каза, че когато влезем в ЕС ще сме в задния двор на Европа!

441

Умен и красив

преди 6 години

След като ни в клин, ни в ръкав цитира Сергей Станишев, ясно ми е от къде си получава заплатата.Станишев е вече един забравен от Бога и хората функционер, тази ми го навира като капацитет някакъв...

440

КРЕТЕН

преди 6 години

В съдебната система ли,в полицията ли,в здравеопазването ли, в здравното и социално осигуряване ли? Може би в образованието???? Та всичко в което са се докоснали и са го забатачили.Освен магистрали и метро друго няма направено . Сигурно се бори за приза хан ОМУРТАГ - БОРИСОВ.Та журналистите пишат,защото то е видно. Моите специалисти излетяха всички за Англия и Германия и сега го чакам вездесъщия БОГ - Банкя да внесе кадри от Китай или Северна Корея!!!!

439

КРЕТЕН

преди 6 години

Малееееееееееееее,чета и не вярвам на очите си.Има българи дето не четат написаното,а интерпретират на тема немска журналистка. За *** на Европа става дума при представяне на книгата на Иван Кръстев и то е казано от българин.Тя жената само го цитира. Даже и тя да ги е казала тия думи може ли всички които се засягате от написаното да ми обясните тоя ментърджия от Банкя за 3 мандата каква реформа направи която да оказа влияние в развитието на икономиката или на политическия живот?

438

Fox

преди 6 години

В случая България не е важна. Трябва някой да бъде очернен и ние сме най-удобни защото нашата преса си мълчи. На умряло куче нож вадят.Надигали се десните партии. Не, думай, бе! Погледнете колко гласа спечелиха техните националисти. Ами в Австрия. Цифрите по статистиките им са също бла, бла. Никой от познатите ми там не иска имигранти. Мразят ги и ги гледат лошо на улицата. Госпожо Йортел,този филм вече сме го гледали. Сменете плочата вече.

437

Fox

преди 6 години

Този път поне не отвориха дума за социалните помощи. Истината която удобно пропускат е, че основния контингет за помощи са самите германци, особено от източната част. Има една голяма група безработни, които не търсят работа. Не знам и как се нарича когато лъжеш милиони потребители за еконормите на колите им. И хора от правителството знаели. Или когато подправят резултатите за недеждността на германските коли с десет пъти от ADAC. За това шефа им се подаде оставка. Думата е едра корупция.

436

Fox

преди 6 години

Такива стати удобно се появяват в определени германски медии когато там имат вътрешно политически проблеми. И сега случая е такъв. Казва ви го човек, учил 4 години в Германия и пожелал да се върне в БГ. С такива статии се цели да се измести фокуса на обществоното внимание като се демоинизира някой, най-често с цветист тон и умело боравене с лъжи и полуистини. Така редовия германец ще оцени колко добре живее и колко трябва да е доволен от управлението на държавата.

435

Запознат

преди 6 години

Ще изкара доста парички от руското посолство.

434

До журнистката

преди 6 години

А да ти отрежеме целия ***,пък после живей ако можеш!

433

бг

преди 6 години

Подвеждащото тук е в заглавието!-не германката го е казала,а до колкото се разбира от написаното присъстващ на представяне на книга,навярно българин го е казал.А иначе кога на управляващи ще им стане неудобно от това,че в чужбина се коментира доста унизително за тях положението -корупция,не напредък,бедност...в България?

432

-|-

преди 6 години

Пръц

431

Анонимен

преди 6 години

Турската германка да си гледа домакинството,не и е работа да се меси в работата на чужди държави.

430

Гевербе

преди 6 години

Дойче велето пак се окъка. Кво ги прайш?