35

Шаран-БГ

преди 6 години

Бати Дончо се преуморил от "огромните усилия"по почистването на проектните 1370 км автомагистрали в РБ! "Изсипал" се горкия......... Уикипедия дава за есента на 2016 година 776,87 км готови магистрали и 36,2 км в строеж в страната-ррай! Ако последните са построени тази година /не вярвам ,мале/ - общо 813 км и 70 метра!?Значи с готова "Хемус" в 2030 год може и да станат "илядо" километра ! АПИ не е министерство, ама бати Дончо лъже като министЕр !Жив и здрав да е - депутатин да бъде !!

34

pasenger 57

преди 6 години

Така наречената АПИ трябва да се закрие ,защото имитира някаква свършена работа .Минете по която и да е втора класа пътна мрежа и ще видите ,че липсва каквато и да е пътна маркировка . А ние пътуваме именно по такава за да отидем на работа ,а не по магистрали до GREECE на WIKEND .

33

Анонимен

преди 6 години

Трябва и да се плаща на шофьорите, а не само да искате работата да се свърши.

32

Ало-бало

преди 6 години

1000км ли?Къде ги сметнахте ,изчислихте и калкулирахте толкова?Да ви имам АПИ то дето удвоява километрите.Хемус е някаква задача за правнуците ,ама и те може да не я дочакат.Черно Море да не говорим 3500 година може.

31

П.Петров

преди 6 години

Идеално почистени пътища може, дори за по-малко пари ако не се краде от обществените поръчки!!!

30

Румен

преди 6 години

Купете на машините системи за автономно управление.Да няма нужда от хора.Да вървят сами.Най-добре с мрежи във въздуха,метални,на ток.Направо да топят снега.Над всяка магистрала.Или балони във въздуха,с газови горелки,пак да топят снега.Или...да направят едно заседание в парламента и да гласуват да не вали сняг.Колко сняг има в София,та да вървят снегорини и да чистят? Карайте със зимни гуми,че ако съм аз,ще ви скъсам г*за от глоби,шушлеци такива,мърморещи...

29

Анонимен

преди 6 години

липсва ли кадри ами взимайте от ромите я вижте колко са се нароили над милион са нали са като нас ,и те били с еднакъв потенциал ами обучете ги та да видите кон боб ядели,ще сме взимали работна ръка от не знам къде си а тези роми за какво са ни за цвят ли или да цитирам един човек дето каза че една част от народа и *** за зеле не става ,да не би за тези да става на въпрос

28

МaйМyнaтa

преди 6 години

До до Край 19Тва е жена бе ей, и не е нормална щом кара шкаф с кормило.

27

Не се оплаквайте

преди 6 години

Само в Бг снегорините чистят с вдигнати гребла.С този Балкански манталитет още дълги години ще боксувате.Хак вие този живот.

26

Анонимен

преди 6 години

Идеално ??!?!?Муахахахаха

25

до Павлово

преди 6 години

Същото беше и по бул. Ситняково онзи ден...мина един снегорин, с гребло на 15 см от земята...

24

АПИ

преди 6 години

А има как да искате все повече и повече пари за винетки нали?

23

Павлово

преди 6 години

Прибирам се вчера и гледам на нашата тясна уличка в краен софийски квартал нещо усилено мига. Когато го настигнах що да видя, снегорин истински със система за разпръскване на пясък и луга. Такова чудо никога не ми се беше случвало да видя.Да, НО греблото бе на 15 см от земята, а отзад не се сипеше нищо. Шофьорът просто си чертаеше фигурки на джипиес-а и отчиташе дейност.Ей така си живеем.

22

до Край

преди 6 години

Къде в България има магистрала, каквато е Солун - Атина?Къде в България въобще има магистрала, поне по европейските стандарти за такъв път?Построили 60 км магистрала герберите с 30 млрд. заем, дайте сега да направим 500 лева винетките!И пак казвам - правиш ли разлика между винетка и тол такса?

21

Край

преди 6 години

Солун-Атина тол таксата ти е точно 30.25 евро в едната посока. за 500 км. Все едно за да идете на море да плащате 22-3 евра в едната посока. Като поддръжката на пътищата в Гърция е по евтина заради липсата на замръзвания и редкия сняг. На нова година 16г. Снегорина беше ДЖИПКА. Окензаха магистралата дебелите гъркини че нали е оградена. Ама тол таксата си я събраха.

20

Анонимен

преди 6 години

Все по-драстичен е недостигът от шофьори и всичко, което е свързано с управление на техниката. Не знам какво ще правим....аз знам-давайте нормални заплати, осигурявайте на реалните пари, спазвайте работното време и всички изисквания на кодекса на труда и кадри ще има, даже ще имате възможност да избирате сред квалифицирани служители!

19

до Край

преди 6 години

По твоята логика явно трябва да се правят пътища към Гърция и Слънчев бряг, а в останала част - няма нужда!500 лева винетка, ти нормален ли си?!И как сравняваш тол такса с винетка?!Винетката в Швейцария е 40 франка или малко над 66 лева...

18

Анонимен

преди 6 години

Солун-Атина не е 48 евро в едната посока! Яко лъжете гербавите ***!

17

Ivan

преди 6 години

До ВалентинПри това плащаме хубави заплати! Парите ни не отиват за пенсии, а за министерски заплати и *** помощи :)

16

Анонимен

преди 6 години

Много ясно че нямате кадри със трици маймуни не се ловят. Елате да видите как се подържат магистрали в бялата държава. Тук не са 1000 км магистрали а над 100 000 км. Знаете ли как се почистват тези магистрали? Незнаете? Ами елате да се научите! Да сте чули че в белите държави имат проблеми с почистването на магистралите и второкласните пътища? Ами няма да чуете защото тук няма селски тарикатчета от седенките които се чудят как да икономисат гориво и да откраднат милиони.