20

а

преди 6 години

Превод: само той има право да злоупотребява с властта си:) и не ще разни мишки да използват шуробаджанашки връзки, макар да ги има в изобилие...даже официалния поздрав във вс. туркиш институции е "наШто момче":))))

19

Демокрация

преди 6 години

Доста евтин PR. като гледам и доста мухи са се схванали.Дали на заден план не рекетира бизнеса кат бат Бойко и Цецко

18

Су 34

преди 6 години

Менталното високоинтелвктуално ниво на т.н. турска нация най- ясно си личи в този разказ за интервюираните на улицата хора с мнението им за Ердоган!

17

Су 34

преди 6 години

Натовски военни са се упражнявали в стрелба върху снимка с лика на Ердоган и Ататюрк на мишените.Официалното турско ръководство беше в пълна безпомощност срещу тази публична подигравка пред целия свят!

16

999

преди 6 години

ВСЕКИ ДА СЛОЖИ РЪКА НА СЪРЦЕ И ДА ОТГОВОРИ :В БЪЛГАРИЯ , В ЕДИН И СЪЩИ ДЕН - ОБИКНОВЕННА ЖЕНА- БЪГАРКА И ИЗВЕСТНИЯ НА ВСИЧКИ МАКСИМ СТАВИСКИ С НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД : " БЛЪСНАХА С АВТОМОБИЛА СИ ДЕТЕ . НЕИЗВЕСТНАТА БЪЛГАРКА ПОЛУЧИ 30 ГОДИНИ. ИЗВЕСТНИЯ НОСИТЕЛ НА ЗЛАТЕН МЕДАЛ С НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД - ПОЛУЧИ 2Г. ДОМАШЕН АРЕСТ И ПОСЛЕ АМНИСТИЯ !В ТУРЦИЯ - ТАРКАН СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА НА МТВ И ПОСЛЕ ВЛЕЗЕ В ПАНДИЗА ЗА НЕЗАКОННО ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ !ДИКТАТУРА ИЛИ ПРАВОСЪДИЕ? А ЩО Е В БЪЛГАРИЯ-АНАРХИЯ?

15

popa ot razgrad

преди 6 години

с изключение на зет му...и дъщеря му...и двамата му сина...и жена му...

14

ПРАВ Е!

преди 6 години

Абе Колеги то на всякъде няма ли, индивиди, които... Давайки името на някой си и се опитва да свърши работа в негова ползва... Познат съм на еди койси, Изпрати ме еди койси, Имате поздрави от еди койси... А оня "еди койси" няма представа от тоя индивид дет му ползва името... Та да, Прав е, Ердоган!!!

13

Късмет работа

преди 6 години

Ако срещна този човек ще му целуна ръката!!

12

демос

преди 6 години

врели-некипели.. чист популизъм са тези приказки. в същото време той и родата му богатеят, както и всичките му приближени. и е прав 6 - същото като в русия. А се чудя на всичките му "фенове" от по-долу писалите - защо не събирате багажа и - в Турция, чудничко ще си живеете...докато ви нарочат за "гюленисти" или някакви други врагове.

11

до 9

преди 6 години

Съмнява ме да имаш повече сведения за Русия отколкото за България, така че съветвам: пиши относно България!

10

Анонимен

преди 6 години

А, какво щеше да се случи с Живко-суджука ако беше изнудвал от името на Ердоган ?

9

До 6

преди 6 години

Да не сте прекслил с дозирането ?

8

Анонимен

преди 6 години

Ако Русия беше във ръцете на Ердога,сега наистина щеше да е велика сила.

7

Анонимен до 6

преди 6 години

Все ще се намери някое теле да измучи не по темата.Справка номер 6

6

Анонимен

преди 6 години

Не съм му фен но в случия ,може да е за похвала.Такива са нравите по тези ширини,да се представяш за човек на вожда ,това отваря всички врати!

5

Анонимен

преди 6 години

Диктаторите все така казват и все обратното става.Справка - Рашкистан

4

Евала

преди 6 години

Ердоган и Путин заслужават респект.Диктатори,миктатори но умеят да управляват.Слабаците и бедняците може само да завиждат на тези лидери.

3

Анонимен

преди 6 години

Ердоган се разграничи от политиката на Кремъл.Олигархична бюрокрация означава смърт за турската икономика.Браво на Ердоган ,не е безхаберник,има морал в този човек

2

zeus

преди 6 години

Явно и там, както и при нас, името на диктатора се използва за сплашване и набиране на суджук :)

1

L.

преди 6 години

Верно? Ще се самоуволни?