9

муспи

преди 6 години

А Бойко Борисоф е завършил същото училище с отличие, - след това вече специализирал карате. Днес се радва на широка култура и биче телосложение. Народът няма да допусне да се оттегли от поста си, даже и ГЕРБ да се разформирава и формира като нова партия - МПВВ - Младотурска Партия за Възстановяване на Вилаетите.

8

Анонимен

преди 6 години

Още един обикновен ден в дeбилистaн.

7

ядосан

преди 6 години

Докога ще се случва това? После реват: Няма учители!Ами няма и да има докато съществува безнаказаност и условни присъди.

6

www

преди 6 години

Това е много важна новина и Ви благодаря, че ни информирахте. Нещо за ченгетата, дето наливат по половин тон гориво в туби на месец, или това е тема табу?

5

Причините

преди 6 години

Внукът второкласник на тази жена се държал агресивно в клас, по време на час. След като не могла да го умири и респектира, учителката го наказала - да напусне класната стая и да стои в коридора. Излизайки от стаята, момчето се спънало и си ударило главата, след което плачешком си тръгнало за вкъщи, без да поиска разрешение за напускане на училището по време на занятия.Тази 43-годишна баба се грижи не само за него, но и за още 9 внучета. Родителите им са в чужбина.

4

Анонимен

преди 6 години

Отново побъркана миганьорка.

3

80%

преди 6 години

Даже не ми се коментира вече таквиз ежедневни случки ,нищо ново под небето над България. Жълти новини за жълти хора 80% .

2

Е,

преди 6 години

явно някоя от учителките е тормозела правнучката и!

1

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!