10

Анонимен

преди 6 години

На тия сега им падна Солунската митница и няма да й простят!

9

Тия не ги бройте

преди 6 години

Има още 1989 година когато научиха за нагло престъпно ликвидиращи народа български мероприятия възпитаниците на тази академия трябваше тихомълком да ликвидират нагли те диверсанти/ около 39 човека /готвещи жестоки престъпления срещу БЪлгария..вместо това папкат вафли с спец подсладители и досега.от 1989 година досега сме загубили милиони Важни непреродени заради нагли престъпници менкани на власт в София

8

бай х

преди 6 години

До Отвратен 1992 год нямаше соц ..сигурно си бил .. на мама детето да го уредим на по лесно

7

Отвратен

преди 6 години

Аз съм уникален случай от соца, при който вет. лекар от запаса/кошик -ст. школник от НШЗО Плевен/ е изпратен за два месеца в ВА Г.С. Раковски София през 1992г.Завърших академията без да имам никакава представа от военщина.Представяте ли си какво малоумие и съсипване на държавни пари. Офицерите там ме питаха, ти като си вет. л-р какво правиш тука?Ами комунистическо малоумие.Дадохо ми диплома за ком. на бригада.Може ли да си представите?Тогава бригадите в БГ бяха четири.

6

развеселина

преди 6 години

Само там ли има пропуски?

5

Да бъда откровен

преди 6 години

Доносника е патриот душа дава !Но Душата на народа !

4

Анонимен

преди 6 години

Има големи пропуски във военната академия - не са ги научили, че не е хубаво да се подчиняват на фашисти и мутри. Тези пропуски ще бъдат коригирани.

3

Анонимен

преди 6 години

Е,хайде ,де !Какво стана с ...шамарите ?!))))

2

Един от Северозапада

преди 6 години

За сметка на това, във полицейската академия не вярвам да има недокомплект.Въпрос на приоритети.Враговете на страната явно вътре са повече, сред населението, отколкото външните врагове, а страх лозе пази.Когато пак се наложи, не дай боже, да се бият баби и старци пред парламента, на кого ще разчита повече Баце, на армия, или полиция и жандармерия? Справки-близкото минало.

1

Анонимен

преди 6 години

А ти къде си завършил военна академия ? Какво разбираш от войски ,не си ли некомпетентен за поста военен министър ? Знаеш ли поне коя е столицата на Китай ? Можеш ли да се подписваш поне ?