23

сминдух енд чесън

преди 6 години

А какви стимули са необходими ,за заселване на страната на Бойко?

22

Мнение

преди 6 години

Абе село ли е неми го хвали, ако ще да е на 150м. под морското равнище.

21

Анонимен

преди 6 години

В бг също има хубави села и малки градове, но трябва да се подбира внимателно, за да не се окаже че няма от къде и хляб да си купиш.

20

Анонимен

преди 6 години

Жалки швейцарски смешници. Амуджите на мути Меркел ще ви го наАлбинятяко и дълбоко без да спазят ни едно от изискванията ви. Така хубаво ще ви осерат китното селско райче че ще ви се иска да се самоубиете.

19

Анонимен

преди 6 години

Швейцария, България на Алпите :)

18

Шаран-БГ

преди 6 години

У-у-у бре, точно кръстоносците няма да го измислят ! Дай ,байно три - ние ще ти дадем едно !! Много хора и у нас се ориентират към малките населени места! НО, голямо НО !Работят в големия град, имат прилични финансови възможности, плащат за охраната на имота там, в селото , където обикновено само преспиват и правят"фитнес" в градинката през почивните дни! Я чесън, я лук, я черешка, вишна ,круша и т.н. Децата са в престижни училища, я в България, я в "пустата" чужбина........и те така!!

17

hmn

преди 6 години

Пичуви, не им берете гайлето на швейцарците. Пийвайте ракийка и чоплете семки на пейката пред блока.

16

Анонимен

преди 6 години

На тази весочина не е полезно да се живее. Атмосферното налягане е по ниско и хората живеещи по на високо страдат по-често от високо кръвно, заболявания на кръвоносните съдове и сърце. Изобщо сърдечно съдовата система е най-засегната от ниското атмосферно налягане. Хората живеещи там от поколения са се адаптирали и генетично за тях няма проблем, но за не свикналите има. Отделно финансовата страна на въпроса не е никак добра. Нещо не са го измислили добре, ако наистина искат някой да се засели.

15

Анонимен

преди 6 години

Ще щупиш на баба си фърчило на хората не им трябват мизерници като тебе да ги хранят оди си пий хапчето царвул.

14

Анонимен

преди 6 години

За да получиш 60 трябва да закопаеш там 170 хил. по-добре да се обезлюди още малко и тогава ще им изкупя една или няколко от къщичките за 10 хил. и ще си живея до края на дните няма проблем, стига да мога се се издържам и изхранвам от нещо там.

13

Анонимен

преди 6 години

Най-високият град у нас е Доспат 1358 м.н.в ... на 1300 мнв Албинен направо спиш ... мозъка ти не функционира правилно поради липса на кислород във въздуха .

12

Стамат

преди 6 години

Баш в швейцарско селце нямам никакво намерения да се заселвам!

11

Анонимен

преди 6 години

В Германия имаше програма, ако семейство отиде да живее в източните части на страната му дават помощ 5000 евро, по 1000 евро на месец до 3 г. период, безплатна къща да живее или апартамент през първите 5 г. Направиха е тази програма, защото източните части се обезлюдиха. Всички отидоха в западната част. Масово там живеят чехи и поляци и се възползват. лошото е че няма работа или ако има е доста по-ниско платена отколкото в западната част.Стара прогнила Европа си отива за съжаление!Толеранстия!

10

Анонимен

преди 6 години

До няма такова нещоТо навсякъде из Европа има уредени и хубави села. Ела в Германия да видиш, в холандия, Белгия, Австрия. Занемарени села просто НЯМА. Да обаче има проблем, че като отидеш в това село няма да имаш доходи, защото няма НИКАКВА РАБОТА. В по-малките и магазин и кръчма дори няма и трябва да пазаруваш до най-близкото населено място с кола, за да си напазаруваш. В повечето няма транспорт, а само собствен, а не обществен. Там отиваш и край. Скука и времето ти спира с дъртаците.

9

Анонимен

преди 6 години

Голяма оферта няма що.Интересно ми е кой, който има 170 000 евро ще ги инвестира в някаква къща в някакво забутано село, като с тези пари може да живее прекрасно на някое друго място без хиляди подробности и изисквания. Ако ги имаш тези пари спокойно можеш да изтеглиш кредит и да си вземеш къща някъде другаде в Швейцария и къдети си искаш. В Испания продават къщи за по 1 евро в забутани села. В Южна Италия и островите също има къщи за по 1 евро. Вярно е че и там има разни изисквания, но строги.

8

няма такова нещо

преди 6 години

До шматкаУ нас-да,но *** във Франция да видиш уредени села!Като ги гледах,направо ги намразвах от завист!

7

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВземи ме там.

6

шматка

преди 6 години

До 5Прочети статията пък тогава обсъждай.

5

шматка

преди 6 години

170 хилки.за къща на мачо в пиккчу.Кой ще даде такива пари за имот който след 20г няма да струва и 20 евро.

4

Анонимен

преди 6 години

3 разсъждаваш през българска призма. Хората МАСОВО живеят в села в чужбина. Селата не са като българските, има фабрики, магазини, ферми. Аз живея в такова селце, не в България, където има 2 големи хранителни вериги, 3 детски градини и 2 училища. Население 2000 души. Прекрасно е.