48

Анонимен

преди 5 години

Въпрос на време е някоя глутница от кучета които се разкарват около детската площадка да разкъсат някой.Кучетата не са виновни но след като няма кой да разреши проблема хората се защитават.

47

Анонимен

преди 6 години

Не само ги тровят а и ги газят нарочно,точно по пътя от Богров до Нови хан и от Нови хан до София всеки ден има сгазени предимно котки и дребни кучета.Пазят си ''хората'' броните на колите затова не газят големите кучета.Според мен това са индивиди на които всичко и всички им пречат и ги е яд че въобще са се родили.

46

Край

преди 6 години

Разбира се че има хуманно решение. Заграждат се в полето сто декара общинска земя. Ловят се кучетата из София и се пускат там. Всички които много обичат кучета си събират пари и им правят колибки, хранят ги поят ги, чешат ги където ги сърби и така. Нормалните хора не искаме да плащаме издръжка на кучетата и не искаме да ги тровим. Така ще ги оставим на вашата ЛЮБОВ.

45

Анонимен

преди 6 години

в ограниченото съзнание на някои хора тук това, да не искаш да затваряш сирийци в камери е еднозначно на това да хвърляш отрова по кучета. Както вече казах, жалко за вас. тТънете в духовна нищета, предполагам и финансова, за да сте толкова озлобени и оскотели.

44

:)

преди 6 години

Достатъчно капацитет имам, че да не си позволя нито веднъж да те обидя.

43

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА ти ако не допринесат за обществото, а то всички знаем колко това ще стане, ще им меткаш ли от твоите миксове? Всичкото мигрант дето седи на държавна помощ да пие антифриз

42

реалист

преди 6 години

В община Елин Пелин по принцип нищо не функционира,та кучетата ли са проблема.

41

Анонимен

преди 6 години

ти в лагери ли ще ги затвориш? и после в газови камери?

40

Анонимен

преди 6 години

Като гледам повечето коментиращи са от 80те %. Бедни и духовно нищожни хора, които мразят и хора, и животни. Оскотяване му се казва.

39

до 38

преди 6 години

Жалко за теб тогава. Сигурно и концлагерите подкрепяш? Дано друг възпитава децата ти, та да имат шанс да станат хора.

38

Анонимен

преди 6 години

До :)Това тоя няма как да го разбере, щото е в Елин Пелин, седи си по цял ден вскъщи, бърка отрови и пише по форумите. И за всичките му несгоди, кучетата са му виновни. Момчето е лузър, какво да се прави...

37

:)

преди 6 години

Ако трябва да избирам между куче и сириец, познайте кое ще избера. Заради отворените обятия на кучемразците, в момента Лъвов мост се заобикаля(особено вечер)

36

Анонимен

преди 6 години

тия момиченца от интервюто да вземат да се захванат за някоя по-творческа работа

35

Анонимен

преди 6 години

Тези от репортажа вместо да раждат и гледат деца, разхождат кучета. После имало демографски срив, нямало пари за деца, обаче за кучета колкото искаш. Пропадаме с всеки изминал ден, сбъркани ценостти, сбъркано общество.

34

Кучкар

преди 6 години

То, физиономията на кучкарката е достатъчна за поставянето на диагноза й. Не трябваше са си отваря устата.

33

елин пелин ли?

преди 6 години

Спомням си, че преди време същите тези "будни" "граждани" на елин Пелин настръхнаха срещу 1 (едно) сирийско семество, настанено в града им и не се предаде, докато не бяха изселени (ако изобщо успяха да се нанесат). Оскотяването е повсеместно. Поздравления за сбърканата ви ценностна система.

32

Анонимен

преди 6 години

не съм против кучетата като цяло,както и зверства срещу животни ,но големи права си извоюваха тия "кучелюбци"-лакеи на кучета ,промиха им мозъците,за тях човек е по-долно същество от едно куче. а има хиляди човеци,които са в нужда от помощ.

31

До 30

преди 6 години

Кучелюбците никога няма да сравнят човек с животно, кучемразците - те ще го направят.

30

Анонимен

преди 6 години

По-хуманно от убийството на бездомни животни в градска среда няма.Да се мъчат и ровят в *** е нехуманно.

29

Анонимен

преди 6 години

Пак кучелюбците сравняват човек с животно. Няма ли някакво лечение за тях.