15

Един българин

преди 6 години

До: номер 9Бойко Борисов може да строи пътища без хора!

14

Един българин

преди 6 години

А сега кажете, колко "хубаво" било при комунизма при бай Тошо!Ми да, "хубаво" беше, защото тогава имаше крепостно право.Ние българите, бяхме като руските мужици - крепостни на господаря в областта в която живеем.За софийско жителство мечтаеха хиляди.И затова естествено, нямаше и прocяци.А сега има защото никой не ги спира.Дали е било "хубаво" или "лошо", всеки сам да прецени - да си крепостен, роб, или свободен гражданин?

13

Анонимен

преди 6 години

Искам някой дами обясни защо направиха кофите така,че да не могат тези хора да бъркат.Тези фирми за разделното плащат ли нещо за града или бездомниците.

12

Анонимен

преди 6 години

Клошарите са хора които не са могли да се интегрират в Демони-крацията. Поради закритите заводи предприятия и ТКЗС-та много от тези хора останаха без препитание. Когато ми унищожиха завода в София който беше клон към Балканкар останах без никакво препитание. Бях 37 годишен с две деца и безработна съпруга. Много такива като мен си продадоха Живковите апартаменти които си бяха купили и се изнесоха в чужбина. Но аз реших да работя свой бизнес въпреки че беше трудно да пробиеш в мутренска държава!

11

Димо

преди 6 години

Имах колега Краси с добро семейство,2 деца и добра професияЖивееха на пл.Журналист.Обичаше чашката и полека лека се пропи.Напусна работа и семейството си и излезе,,на свобода "на улицата.Събра се с двама -трима клошари и си пиеха и седяха направо на тротоара около семинарията.Като бездомни кучета.Пиеха разреден спирт и каквото падне.Не го интересуваха ни деца ни жена.Виждахме го от време на време как деградира.И преди време разбрах че е починал.Сам си избра този житейски път.Просто има такива!

10

Анонимен

преди 6 години

To polovinata sofianci ne sa ot Sofia

9

Анонимен

преди 6 години

за да има развитие северозапада. Трябват ИНВЕСТИЦИИ. ЗА инвестиции , трябват пътища.За пътища трябват можещи хора.

8

Дзъ

преди 6 години

Чукайте на дърво, мятайте чесън.... неведом е жизнения път в страната на чудесата

7

123

преди 6 години

Тия па джагали. Никой за нищо не ви е длъжен. Ясно ли ви е.

6

Американ

преди 6 години

"20% от живеещите на софийските улици са висшисти" -- тия не са лекари или инженери..

5

Анонимен

преди 6 години

Кметът е длъжен да ни даде жилище,..............преди 40 години нямах жилище,дойдох в софия,работих 10 год. в строителството,купих си апартамент. в бригадата ни от 14 човека 13 баха вишисти в моето положение. нямаше такава песен - някой ми е длъжен.

4

Анонимен

преди 6 години

След 28 г. преход очакваме 2 500 лв заплати и 0 % безработни без дълги обяснения кой е виновен. Боко беше кмет на София и знае как пое държавата, щом я е поел значи той носи политическата отговорност. Не може един кмет на София да не знае колко бездомници е имало.

3

Анонимен

преди 6 години

Тая статия е абсолютен бошлаф ..В Л.А има цял град от бездомници ,които иска да напише в ютюб skid row Los Angeles Заглавието на статията можеше да е много различно ...просто искат да насъскат столица срещу провинция да си правят трафик на сайта Тва не е журналистика ..и ся ше ми изтрие коментара

2

Анонимен

преди 6 години

Боко каза, че има много свободни места да си назначават бездомниците на работа сега не да се чудят къде да ги скрият че иде председателството A гробажиите откраднаха парите за разкриване на нови работни места.

1

..

преди 6 години

Преди години познати от едно село дойдоха в София и си взеха един клошар да работи и живее при тях. Човека се оказа много читав и до ден днешен си работи във фермата им и живее при тях. Получава си и заплата и т.н.Хората хем направиха добро, хем си намериха добър работник.