преди години съседи пили нагло вредни безалкохолни тип Ябълка/2 литра ПЕТ/ при споменаване на ключови думи почват да рецитират че ще режели глави ония вкл и и тия .Като скромни експерти учили три семестъра физикохимия и колоидна химия с лед това и геохимия правим тествове оказва се че тн"Ябълка" от двa литра има над 3 000 000 повече спец наркотици отколкото мож е д а понесе 112 килограмов собственик на хотел наблизо
браво най сетне сега ако забрани и пси активните нарко спец продукти вкл тн Джихадисти/маскирани като подсладители НЯма да сбърка
и откъде накъде Брюкселските зелки , или московските пияници ще ми казват какво да ям или не ?
Ти умнолюдие ли си :D.Не случайно на напитките със аспартам пише-"консумирайте добре охладено",защото над 23-4 градуса се разгражда на съставните си части - формалдехид,мравчена киселина и фенилаланин,който изрично пише,че се съдържа,т.е. "пий на своя отговорност".При големи количества фенилаланина навлиза в мозъка и причинява епилепсия,също е пристрастяващ,като наркотик е.
Брюксел иска да забрани, обаче Европарлмента не е съгласен. Така ,че не се радвайте предварително-няма да стане.
Много правилно. От аспартама, диетична кола почнаха да ми се появяват причернявания по 1-2 секунди. Спрях я и изчезнаха.
По-интересното е защо не се забранят добавените оцветители в храната (с изключение на храните, които са произведение на изкуството). Никой няма нужда от напръскани с боя мандарини, нито от оцветители в маслото, кашкавала или саламите, даже и в "ежедневните" бонбони и сладки няма нужда от тях!
Изкуствените подсладители са канцерогенни. Това се знае от преди 25 години но никой не предприема действия за забраната им. Сигурно на някой бажанака или балдъзата са в този бранш и не иска да ги фалира. Никога не ползвайте изкуствени подсладители те водат до онкологични заболявания.
До: номер 18Ми ще си ям, ти ли ще ми кажеш да не ям???Кой си ти че да ми казваш как да живея???Много подсладители са стреснали учените тъй като лабораторни изследвания с мишки са довели до рак.Впоследствие допълнителни проучвания показват, че това не важи за хората (не сме плъхове), защото при гризачите липсват важни ензими които всички ние ги имаме.По същия начин и парацетамолът е силно токсичен за котките но е безопасен дори за бременни жени!!!
До: номер 10 (До до 3)Редно е също така да отбележа, че в пресните плодове може да се намерят по-големи (микроскопични) количества метанол отколкото сред метаболитните продукти от аспартам.Така че, хайде да се разберем какво да правим? Да не ядем ябълки, да не ядем круши ли? Защото съдържат метанол и са отровни ли?Хайде стига лъгахте хората! Торбалан не съществува, а родителите купуват подаръци на децата си защото няма Дядо Коледа!
С две думи, диабетиците да продължават да бъдат тровери и без това натоварват здравната система /ядосана!/
До: номер 10 (До до 3)Като четеш всякакви писаници във "Гуглето" или не знам къде си, недей да пишеш без да си наясно с реалните факти, или пък може би нарочно изопачаваш фактите, за да убедиш простолюдието колко "опасни" са подсладителите?Каквато и да е истината, редно е да кажем цялата истина (като в съда) а не част от нея:Та значи, съотношението аспарагинова киселина : фенилаланин : метанол = 4 : 5 : 1Което идва да рече, че метанолът е в едни количества "нюню", повече има в плодовете.
Лятото в хотели на он инклузив, пак ще се предлага скапана храна, приготвена от некачествени продукти.
До Ж К ЮнкерПрав си ама *** как да зацепи че еврокомисията се използва за прокарване на корупция и лобистки цели *** иска да плюска торта ако може и да му позволите да спи под мостовете в Мюнхен *** е доволен.
Брюксел забранява подсладителите (аспартам, захарин...) в тортите