30

На минимална

преди 6 години

Какво беше туй - торта?!?

29

Браво на EC

преди 6 години

преди години съседи пили нагло вредни безалкохолни тип Ябълка/2 литра ПЕТ/ при споменаване на ключови думи почват да рецитират че ще режели глави ония вкл и и тия .Като скромни експерти учили три семестъра физикохимия и колоидна химия с лед това и геохимия правим тествове оказва се че тн"Ябълка" от двa литра има над 3 000 000 повече спец наркотици отколкото мож е д а понесе 112 килограмов собственик на хотел наблизо

28

JJIvanov Geolog

преди 6 години

браво най сетне сега ако забрани и пси активните нарко спец продукти вкл тн Джихадисти/маскирани като подсладители НЯма да сбърка

27

Анонимен

преди 6 години

и откъде накъде Брюкселските зелки , или московските пияници ще ми казват какво да ям или не ?

26

qwerty

преди 6 години

Ти умнолюдие ли си :D.Не случайно на напитките със аспартам пише-"консумирайте добре охладено",защото над 23-4 градуса се разгражда на съставните си части - формалдехид,мравчена киселина и фенилаланин,който изрично пише,че се съдържа,т.е. "пий на своя отговорност".При големи количества фенилаланина навлиза в мозъка и причинява епилепсия,също е пристрастяващ,като наркотик е.

25

Един българин

преди 6 години

До: 26Не се занимавай с неща, които не са ти ясни и с които объркваш простолюдието!

24

Анонимен

преди 6 години

До Един българинНе се занимавай с неща,които не ти са ясни!

23

консерва

преди 6 години

а Брюксел кога ще забрани сам себе си, защото по-вредни от тях няма!!

22

м..да

преди 6 години

Брюксел иска да забрани, обаче Европарлмента не е съгласен. Така ,че не се радвайте предварително-няма да стане.

21

Анонимен

преди 6 години

Много правилно. От аспартама, диетична кола почнаха да ми се появяват причернявания по 1-2 секунди. Спрях я и изчезнаха.

20

Lan

преди 6 години

По-интересното е защо не се забранят добавените оцветители в храната (с изключение на храните, които са произведение на изкуството). Никой няма нужда от напръскани с боя мандарини, нито от оцветители в маслото, кашкавала или саламите, даже и в "ежедневните" бонбони и сладки няма нужда от тях!

19

Един българин

преди 6 години

А сега любителите на конспиративните теории обяснете колко опасни са ГМО!

18

Анонимен

преди 6 години

Изкуствените подсладители са канцерогенни. Това се знае от преди 25 години но никой не предприема действия за забраната им. Сигурно на някой бажанака или балдъзата са в този бранш и не иска да ги фалира. Никога не ползвайте изкуствени подсладители те водат до онкологични заболявания.

17

Един българин

преди 6 години

До: номер 18Ми ще си ям, ти ли ще ми кажеш да не ям???Кой си ти че да ми казваш как да живея???Много подсладители са стреснали учените тъй като лабораторни изследвания с мишки са довели до рак.Впоследствие допълнителни проучвания показват, че това не важи за хората (не сме плъхове), защото при гризачите липсват важни ензими които всички ние ги имаме.По същия начин и парацетамолът е силно токсичен за котките но е безопасен дори за бременни жени!!!

16

Един българин

преди 6 години

До: номер 10 (До до 3)Редно е също така да отбележа, че в пресните плодове може да се намерят по-големи (микроскопични) количества метанол отколкото сред метаболитните продукти от аспартам.Така че, хайде да се разберем какво да правим? Да не ядем ябълки, да не ядем круши ли? Защото съдържат метанол и са отровни ли?Хайде стига лъгахте хората! Торбалан не съществува, а родителите купуват подаръци на децата си защото няма Дядо Коледа!

15

158

преди 6 години

С две думи, диабетиците да продължават да бъдат тровери и без това натоварват здравната система /ядосана!/

14

Един българин

преди 6 години

До: номер 10 (До до 3)Като четеш всякакви писаници във "Гуглето" или не знам къде си, недей да пишеш без да си наясно с реалните факти, или пък може би нарочно изопачаваш фактите, за да убедиш простолюдието колко "опасни" са подсладителите?Каквато и да е истината, редно е да кажем цялата истина (като в съда) а не част от нея:Та значи, съотношението аспарагинова киселина : фенилаланин : метанол = 4 : 5 : 1Което идва да рече, че метанолът е в едни количества "нюню", повече има в плодовете.

13

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Лятото в хотели на он инклузив, пак ще се предлага скапана храна, приготвена от некачествени продукти.

12

Анонимен

преди 6 години

До Ж К ЮнкерПрав си ама *** как да зацепи че еврокомисията се използва за прокарване на корупция и лобистки цели *** иска да плюска торта ако може и да му позволите да спи под мостовете в Мюнхен *** е доволен.

11

Ж К Юнкер

преди 6 години

Сгънах едни милиони от производителите на захар, доволен съм яжте торти !