37

Анонимна

преди 6 години

Скъпи мои,коментатори!Момчето беше много добро,познавам го от малко.Не беше наркоман и побойник.Не обвинявайте и родителите-никой от тях не го изостави!Брат му също беше до него,просто част от приятелите му беше лоша.Всички младежи опитват от дрогата,но въпросът е на кой от всички психиката и физиката ще издържи.Той беше много добро,умно и жалостиво дете,и с гордост мога да кажа,че баба му и дядо му му бяха дали възпитание,пред което свалям шапка!!!Дилърите трябва да бъдат наказани!!!

36

:D

преди 6 години

тез 12 + часови купони ги знаем ние .... дизайнерска дрога пушил хахах. ПРи аутопсията кой знае колко още химии са му намерили в тялото на пишлемето.

35

Анонимен

преди 6 години

Тези дето продават наркотици на деца нямат ли свои собствени?Не ги ли е страх, че един ден може да им се върне?

34

bibbo

преди 6 години

Бащата и майката отдавна са разделени, с нови семейства , в чужбина. Оставили са детето на произвола, захвърлили са го на своите родители. Жалко, че нямат ценности тези хора! Правиш дете и после го захвърляш...

33

Анонимен

преди 6 години

е то не е маруана, а китайска синтетика то си пише. евтино и бързо

32

Анонимен

преди 6 години

Дилърите са пробутали на хлапетата нещо различно от марихуана, или друсана такава. Никой не е толкова гламав да пуши модерни извращения. Младежите са едновременно по-информирани и по-безразсъдни от нас. Бог да прости момчето.

31

Анонимен

преди 6 години

Хора! не пийте чай със кекс изобщо

30

Анонимен

преди 6 години

китайски чай ? бре тоя чай сигурно е страхотен ?>

29

Анонимен

преди 6 години

кой Чай ? черен чай или зелен чай или планинар чай ?

28

Анонимен

преди 6 години

бил болен от рак и стигнал Изтока ... за облекчи мъката човека ... людмила ти ли си или бащата ти говори на сън ?

27

Скитник

преди 6 години

Личен избор! За съжаление грешен.

26

Сложи си очила

преди 6 години

До Шчечев А кой е виновен? След като внуците на управляващите комунисти до 1989 г. сега управляват?

25

Анонимен

преди 6 години

Бог да прости момчето! Не съдете, за да не бъдете съдени! Това момче, не е наркоман, явно във въпросната нощ е взел нещо да пробва...и лоша компания и така! Жалко, много жалко! Почивай в мир, Кико!

24

Анонимен

преди 6 години

Т.нар. "чай" е смес ,напръскана със синтетични канабиноиди от китайски лаботатории които за разлика от натуралния THC са пълни агонисти на канабиноидните рецептори и са стотици пъти по силни от нормалната трева и пораждат драматични странични ефекти като хипертония ,тахикардия и риск от психоза. Ако това момче е имало проблеми със сърцето ,още повече... .Много хора си отидоха от тези синтетики...особено примесени с алкохол. Не ги свързвайте с марихуана. А дилърите на "чай" да им чупят ръцете.

23

123

преди 6 години

Наркотиците са част от евроценностите.

22

Естествен отбор

преди 6 години

Това е смисълът на еволюцията и естествения отбор в природата - неприспособените/дефектните индивиди да не създават дефектно потомство. Наркоманите живеят кратко и рядко оставят потомство.

21

Анонимен

преди 6 години

И в същото това време водещата новина по Нова телевизия е "какъв е отговорът на Корнелия Нинова на предложението на Герб за еди-какво си..ДОЛНО!Жалко за детето.

20

Анонимен

преди 6 години

SPRETE NARKORAZPROSTRANENIETO VEDNAGA ! NE VIJDATE LI , CHE CHOVECITE IZMIRAT , RAZBOLYAVAT SE , IZBIVAT SE , IZGUBVAT RAZUMA SI OT DROGATA , OSVEN OT VSICHKO OSTANALO ?!...VIJTE V USA KOLKO SA ZLE PO TOZI VAPROS OT DESETILETIYA ! HORATA NE SA INFORMIRANI DOBRE ZA POSLEDSTVIYATA OT UPOTREBA NA TEZI OTROVI ! MOLETE BOG , HORA , ZASHTOTO NISHTO DOBRO NE NI CHAKA BEZ NEGO - ZLI SILI UPRAVLYAVAT SVETA I SAMO S VYARA V BOG MOJEM DA SE OPAZIM OT PORAZIITE , KOITO NI PRICHINYAVAT S LAJI I NASILIE !!!

19

до бай Тошо

преди 6 години

Всичко и преди демокрацията и след нея се дължи на тебе и твойта шиба.на долна партия, която от срам си смени името, ама не и нрава. И се нарои на герб, БСП, дпс и други може би. Може и да не искал, но това е твоето наследство.

18

Тъпанар

преди 6 години

Винаги е тъжно, когато млад човек си отиде без време! Бог да прости момчето!