77

Анонимен

преди 6 години

Комунистите винаги ще ме разсмиват с навикът си да обиждат другите на "комунист".

76

Анонимен

преди 6 години

И КОЙ Е ТОМА БИКОВ?Не знам до колко кандидат за 24 мир е професионален опит.Магистър по каквото и дае както и знания по езици са хубави неща , но и това не е професионален опит.Съветник може да е профеионален опит само, ако имаш друг такъв преди това.

75

Анонимен

преди 6 години

И КОЙ Е ТОМА БИКОВ?Професионален опит: 1. Кандидат за народен представител от 24 МИР София-град. 2. Магистър по политически мениджмънт, журналист. 3. Съветник в политическия кабинет на заместник министър-председателя по коалиционната политика в държавната администрация в кабинета Борисов-2. 4. Владее английски и руски.Това е биографията му.

74

Техноимпекс

преди 6 години

Тази не беше ли човека на Вальо Топлото? Я вижте как се е наклала. Сигурно трупа в офшорката. Да му мислят пенсионерите дето и робуват.

73

Дедо ви

преди 6 години

И аз имам книжка на БКП Отивам да я намеря и да си избърша гъзо с неяСлед това ще я върна на ***

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 70Корупционният закон трябва да включи:- Комисията за регулиране на съобщенията и служителите в нея- Начините на работа на телеоператорите, същността и правомервността на договорите - самоволно творение на операторите- Топлофикация и смешният закон за енергетиката- организацията и провеждането на държавни и обществени търгове- дпървостепенно значение - доходите и имуществото на държавни служители, особено висши, както и олигархията- всеки с 6 апартамента идецав лицеи-

71

А, СТИГА ,БЕ...

преди 6 години

ОТ БСП--ИЗОБЩО НЕ КРАДАТ ....САМО ПРИВАТИЗИРАТ ПО 2-рия НАЧИН, КАТО КАКА КОРНИ!!УЧЕТЕ СЕ БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААААААА

70

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

В герб няма честни хора.

69

Анонимен

преди 6 години

ТИКВАТА И ТИКВЕНИЦИТЕ КРАЙ НЕГО ЩЕ ПОПАДНАТ ПОД УДАРИТЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ ЗАКОН, КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО.ОСОБЕНО АКО СЕ ВКЛЮЧИ В НЕГО РАЗСЛЕДВАНЕ НА СИКАДЖИЙТЕ, ОРТАЦИТЕ НА ТИКВАТА.

68

Анонимен

преди 6 години

До 67Не си ходил скоро на преглед май?

67

Анонимен

преди 6 години

От ГЕРБ обаче дадоха да се разбере, че техният лидер едва ли ще откликне на покана.................... Боко се страхува до смърт от Нинова. Само като я види и изпада в нервна криза и се появява пяна на устата му.И беж в Симитли, да се успокоява там

66

Анонимен

преди 6 години

*** Решетникова, бивша СеГеейвна, бивша Р. Овчева, бивша Костова ( Гаргамелян), биваш обща...

65

РАЗБОЙНИЦИ

преди 6 години

ЩЕ ПРОМЕНЯТ КОНСТИТУЦИЯТА, НО ПЪРВАТА, КОЯТО ЩЕ ИЗПИЩИ Е МЕТРЕСАТА НА БОРИСОВ.И ТОГАВА ЕЛАТЕ ДА ПЛАЧЕМ

64

Васо

преди 6 години

Към пост 29 и 30: ТЕ ще ликвидират Отечеството. Управляващи и опозиция, и цялата останала гмеж в Парламента.

63

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

ЗА РАЗЛИКА ОТ КОМУНИСТА БОРИСОВ, КОРНИ НИКОГА НЕ Е БИЛА КОМУНИСТКА.

62

Кое е вярно?

преди 6 години

Корнелия е 80% приватизатор и 20 % комунист или 20% приватизатор на 80 % комунист?Трети отговор: зависи от моментната конюнктура и колко кяр ще има от попържането на едното или другото!

61

Анонимен

преди 6 години

Кряскането на тази е насочено към онези 80 %..

60

смяхх

преди 6 години

Нинова така го е "захапала", че няма да се учудя, ако докара нещата дотам, че да конфискуват имуществото на Цветелинка, тоест, богатството на Борисов. Тя намекна за Цветелинка, а Борисов скочи като ужилен и почна да обяснява за жените в живота си. Само че никой не вярва, че са се разделили. Това е за пред хората и тя да трупа богатства и за него. Те може да си се срещат в чужбина, ние няма как да знаем. Дори и на екзотичен остров да отидат ние няма да знаем. Не вярвам, че са се разделили.

59

Анонимен

преди 6 години

По соц. време много българи са били принудени да станат партийни членове, което не означава, че са били комунисти, но сега да си комунист, когато целият свят го е презрял и проклел, могат само русофилите от Позитано.

58

Дончо

преди 6 години

Защо ни заблуждават с глупости,а никой не говори за приетия закон за концесиите? Нито *свободните медии* нито патриоти,никой.