23

Анонимен

преди 6 години

Интересна статия.

22

17

преди 6 години

Олиото за готвене ,зехтина само в суров вид и да ехтра вирджън .

21

В Китай бесят

преди 6 години

У Нас терористи на власт ограбват годишно десетки милиарди живи левове от народа .В Китайската НАродна република такива ги бесят по площадите..

20

Анонимен

преди 6 години

В Китай хората се местят от бардаци в луксозни градове, в БГ хората бягат да живеят в бардаци на запад, за да слугуват за жълти стотинки само и само да закрепят някакъв живот, ако може да се нарече живот...

19

Ликвидiрат БЪлгарите

преди 6 години

Зоната на здрача в Северна БЪлгария постепенно се разширява..Извън нея доскоро оставаха Севлиево,Ботевград и Троян..Сега светна Троян ...Облъчван от опасни скенери маскирани като незаконни знаци за пешеходни пътеки.След нагла масова приватизация там са ликвидирани големи мощни заводи с огромни пазари по целия свят

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Китайците хич не виреят на студено. Миналата година температурата в Шанхай падна до 5 градуса над нулата и що народ измря.Малката част на които им понася всъщност са етнически монголци от северен Китай. Но те са малко като бройка.Между другото стандарта на живот в Сибир всъщност е над средния на САЩ. БВП на глава от населението е към 65000 долара. Просто няма кой знае колко инфраструктура и места. Аз лично с удоволствие бих се преселил там - нема болести, нема мюмуни...

17

В Северна БЪлгария

преди 6 години

У нас нагли престъпници на власт след 1947 година до сега нанесоха тежки демографски удари..Цяла Северна БЪлгария е с нагло разрушена индустрия от менкани на власт доказано престъпни групировки маскирани като партии вкл БСП<СДС<ДПС И ГЕРБ.Милиони родени за човешки майки с е увреждат тежко в нагло ненужни училища до преседяване/държат ги до 19 години в гимназиите облъчвани от педофилски и терористични камери ..дипломират се тежко увредени..

16

В Северна БЪлгария

преди 6 години

У нас нагли престъпници на власт след 1947 година до сега нанесоха тежки демографски удари..Всички БЪлгарски села в Северна България са обезлюдени с точни премерехи удари нанесени 1947 коопериране на земята.1971 създаване на АПК и ударно изграждане на големи ненужни и вредни комбинати.Тежък удар нанесе ликвидацията на ТКЗС проведена мащабно с избиване на милиони крави,***,птици 1991 ликвидирани са и стотици хиляди работни места в селата.

15

Анонимен

преди 6 години

Когато цялата инфраструктура бъде изградена ще започнат наемането на персонал за заводите и ще им дават тези жилища. За някои от проектите се получава проточване във времето. неуспешните проекти за под 1%, но това е твърде малко за областта на инвестициите. Така че не е проблем. идеята е работника да е в състояние да се съсредоточи върху работата и да не е нужно да мисли за каквото и да било друго. А у нас целта е работника да има колкото се може повече проблеми за да не мисли за заплатата...

14

Анонимен

преди 6 години

Конкретно за Китайските градове "призраци" - причината е, че все още се изграждат.Там не играят на дребно, не правят сграда тук сграда там. Правят цял мега град паралелно. Следователно няма как да се обитава преди да е завършен. Но също така значи, че след като се завърши ще стане обитаем много бързо.Също така е редно да се отбележи, че тези нови градове превъзхождат значително всичко което западния свят може да демонстрира. Резултата е че китайците ще дръпнат много рязко много бързо...

13

Соросчук

преди 6 години

До АнонименБа-х тия промишлени зони без хора.То по тая логика Припят най-промишлената зона у Света!

12

Анонимен

преди 6 години

Точната причина за създаване на тези китайски градове е за създаване на промишлени зони. Както например града на Фокскон. Или както и много други градове. Имат градове, отдадени изцяло на производството на мрежово оборудване и технологиии. Други на металургия. Трети на промишлени роботи. Един авер попаднал в градче с около 50 000 жители, където се произвеждали само сателитни технологии. Строят завод, болница, жилища, развлекателен и т.н. Ние правим молове да продаваме китайските стоки.

11

piks

преди 6 години

Кви китайци, кви пет лева? За последните 5 години ограбиха България с няколко милиарда а *** тръгнал да обсъжда амбициите на Китай. Боко управлява 4 години преди фалита на КТБ и после ни разправя че по времето на БСП-то била фалирала банката. Та той затова им даде така лесно да управляват, че после да си гарантира 20 години управление и то безпроблемно. А сега всеки ден, навсякаде има матрял за крадене..... и човек на ГЕРБ, който да се погрижи това да се случи.

10

Анонимен

преди 6 години

До 9 Никой не знае точната причина за строежа на тези китайски градове,за завладяването на Сибир е една от версийте.Не е задължително чрез война,руснаците се изтеглят от към европейската част.Не малко китайци и сега отиват ,да работят в Сибир,руснаците ги наемат ,защото нямат избор!

9

Хокинс

преди 6 години

До Факт!Прав си братле навсякъде в нормалният свят има електронни карти в грацкият транспорт.Само в България още дупчиш дупки по едно хартиено билетче и контролата брои дупки като оли.о.рен.Бангладеш в ЕС брат!

8

Соросчук

преди 6 години

До АнонименИ кво започване на завладяването на сибир ще почне от там като с две ядрени ракети китайците от един милиард ще станат 500 хиляди души.И тва ако не ги нападне Индия които са също един милиард в гръб.Пишете едни такива простотии ама.

7

piks

преди 6 години

Пак по-добре че е Боко, че ако ги даде на фъндъка за тея пари ше нареди 50 километра паваж като на Дондуков.

6

piks

преди 6 години

В Ангола построили град за 500 000 души с цялата му инфраструктура за 6 милиарда лева а Боко с 2 милиарда облепи със стиропор апартаменти, в които живеят 340 000 души. Евала Бочи, евала вожде.

5

знайко

преди 6 години

Комунисти, какво да ги правиш? Трошат народна пара за да си реализират приумиците. Също и за арабите. И оня от Ангола.

4

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе,това са корупционни схеми за източване на пари уж за бизнес(строителство в конкретния случай),но сега ще ги съдят и ще ядат тоягата тези "инвеститори" в Китай.Така точеха пари.