20

Анонимен

преди 6 години

Калашника в *** и на разходка в гората.За *** никаква милост.

19

внимателно

преди 6 години

много тежко са пострадали и спец служителки от МВР служби.Разпознават се лесно по специфично видимо отравяне от спец препарати.

18

Внимателно мафия

преди 6 години

има много жени които са жертва на НЕправителствени организации..Събират ги на семинари и ги поят с пси активни нарко спец добавки.СЛедват клипов е и презентации на големи екрани .Често жертвите на такив а неправителствени мафии изпадат в общ стрес и говорят машинно контролирано..набеждават някого че май били ги е насилил..после искат д а ходят на важна среща в Солун з а жени жертви на насилие..това се повтаря всеки път при ключови думи години наред .Зомби състоянието е видимо разпознаваемо

17

Нормално ,бе...

преди 6 години

В АРМИЯТА НИ --ВОЙНИЦИТЕ И ОФИЦЕРИТЕ , ОЩЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА СТАРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ "ВОЕННИ УСТАВИ" --НАСЛЕДЕНИ ОТ ВЕЛИКИЯ СССР!ТАМ---ИЗВРАЩЕНИЯТА БЕХА НАЧИН НА ВЪЗПИТАНИЕ НА МЛАДИТЕ НОВОБРАНЦИ!ВИЕ --БРЪСНАЛИ ЛИ СТЕ МАРКС, ЕНГЕЛС И ЛЕНИН НА ПОРТРЕТ??!!!МЕРИЛИ ЛИ СТЕ СПАЛНОТО ПОМЕЩЕНИЕ С КИБРИТЕНА КЛЕЧКА...??!!!АЗ --СЪМ ГО ПРАВИЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

Боко Тиквата

преди 6 години

72 часа и 3 месеца услвоно. България има нужда от ренджъри.

15

:):)

преди 6 години

сега кое е важното в статията, че е военен или че е гнусно деяние, изглежда на автора на първито е акцентувал.....ами ако беше багерист пак ли щеше да каже десет пъти багврист.

14

Умник

преди 6 години

30 години ефективна присъда в Пловдивския затвор, но да я излежи цялата гол.

13

Ястреб ибача

преди 6 години

Евала!!!Дано поне им е направил сефтето!!!

12

отврат!

преди 6 години

Гадно, жалко същество, ами те мидите на дъното на морето имат повече мозък от това изчадие. Да му отнемат званието и пенсията на тоя дръвник и веднага в затвора.

11

Македон

преди 6 години

Типичен българин !

10

до 9

преди 6 години

Стига му да подхвърлят в ареста че е педофил. Ще му е тежък престоя. А полицаите обикновенно го правят това защото и те деца имат!

9

до Бау

преди 6 години

Властта е виновна до толкова, доколкото не взема сериозни мерки при извращения.А това е недопустимо.Лошото е , че и на този ***..от ще му се размине най-вероятно.

8

Анонимен

преди 6 години

ЕС-НАТОвската армия -какво друго да се очаква

7

Анонимен

преди 6 години

***. Господ ще му върне всичко на тоя Б****о***К***Л***У**ККККсамо 25 мин искам да ми го дадът тоя. Ако остане жив а аз ще го оставя нека си живее

6

Бау

преди 6 години

По целият свят има педофили стига сте го обръщали на политика. Все властта виновна за всяко нещо. Банални сте. Изверга трябва да лежи в затвор до края на живота си и да усети ласките на останалите затворници.

5

Анонимен

преди 6 години

Е то има ли военни още всеки който е ходил във казалмата знае колко са прости *** и офицерите всички до един са за разстрел.

4

Анонимен

преди 6 години

важното е че сме стабилни

3

Недоволен

преди 6 години

В момента, в който ми се случи нещо хубаво, усмихна се, отворя днес бг и всичко се променя.

2

Нормално за военен

преди 6 години

На военните след пенсионирането им трябва автоматично да им вадят жълти книжки. Или да ги вкарват направо в лудницата....

1

#metoo

преди 6 години

Браво истински евроатлантик да живее евроатлантизма.