95

Анонимен

преди 6 години

Бийконя да скача високо.

94

Анонимен

преди 6 години

Трябва сам да се погрижи човек за себе си! https://startminer/1318471

93

bluesky1

преди 6 години

Съзнавам, че пиша от позицията на лаик в тази област, но бих искал да изкажа мнението, че и т.н. "реални" пари са също толкова виртуални и измислени, както са т.н. криптовалути. Не вярвам обаче във възможността да забогатееш с инвестиция в т.н. биткоини, защото според мен, както и при реалните пари, печелят тези на върха на пирамидата, а останалите са лапнишараните, които ще захранят именно този връх!!!

92

Анонимен

преди 6 години

Каква спекулация бе, хората правят хиляди евро за дни,сега е момента да се купува, след година цените ще са 200-300 хил за биткойн. 8000 е все още нищо.

91

Jorp

преди 6 години

До АнонименНали се сещаш, че има развити държави, където е нормално да благоденстваш и да се развиваш. Има общества, които не са базирани на прецакване и схеми.

90

мераклия

преди 6 години

И ко стаа една хубава сутрин, като искаш да си преброиш биткойните сабалем, обаче, просто сайта го няма, отсъства, грешка 404, липсва... а!? Ко прайш тогаз, питам!?!?!?

89

Satoshi

преди 6 години

До РекордПървата транзакция на Биткойн е направена - 03/Jan/2009. Не знам как изчисли 15 години. Като не знаеш не се напъвай, четете другари, четете...

88

Федерален резерв ООД

преди 6 години

Доларът не е ли балон?Обезпечен ли е със злато?Колко долара се печатат всяка година?От общото количество долари колко съществуват като банкноти и колко са само в електронен вид - по харддисковете на банките?Колко е външният дълг на САЩ и с колко расте всяка година?

87

Цецо

преди 6 години

До Аха 99Мисля, че големият проблем на биткойна е, че не е приет още от обществото за еквивалент на всички стоки, т.е. не е придобил функцията на пари. А колкото до чувствителното набъбване на цената му, това е в резултат на засиления спекулативен интерес, а не на изкуствено надуване. Според мен, това е финансова пирамида, ще спечелят тези, които в определен бъдещ момент ще успеят да продадат биткойните си, останалите ще пият една студена вода... а дали съм прав, бъдещето ще покаже. :)

86

Аха

преди 6 години

И биткойна и конвенционалните валути имат едно общо нещо- обществото ги е приело за приемлив разплащателен метод. Стойността и на едните и другите не е обезпечена със злато, или звезден прах.биткойна дори е по-труден за произвеждане от нормалните валути, има лимит на единиците в обръщение и не се управлява от федералния резерв или световната банка. Друг е въпроса че една единица не струва 9к долара, но за мен някой изкуствено му надува цената за да гръмне и да се убие мерака към кр валутите

85

Рекорд

преди 6 години

преди 15 г. един беше дал 20 000 бийкотина за пица-милиони$ сега(1 Б=9000$)

84

неофолклор

преди 6 години

Как се ловят маймуни с виртуални трици.

83

Бекташов

преди 6 години

В нашата ера има една валута и това е енергията хъртийките и дигиталнице цифри са за обмен на енергия.

82

наблюдател

преди 6 години

С тази агресивната реклама, която му правят напоследък, за мен очевидно, че се очаква скоро да завързват чувала на биткойна и да отиват да си броят спечеленото от баламите.Наасаааам, народей, има ли няма ли, мераклии за голяма печалба без зор! Само понеже сте, ама ноу, ноу ноу голееееееми тарикати.

81

Пепи

преди 6 години

До Анонимен Явно си много далече от копането.Никой не копа биткойни вече.Както и няма анонимни транзакции с биткойни - всичко се знае.

80

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitЗнае се колко защото статистиките са публични. Не се знае кой е защото биткойн идентичността му е анонимна.По удачния въпрос е какво ще стане когато чукне лимита от 21 милиона? Кой ще продължи да копа като няма възнаграждение, кой ще гори по 200-300 киловатчаса енергия за всяка една транзакция?

79

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Накамото Сатоши е изкопал 950 хиляди биткойн-а. Е как така не знаят кой се крие зад това име, а пък знаят точно колко е изкопал. И още един въпрос - кой научава пръв, колко биткойн-а са изкопани до момента?

78

Анонимен

преди 6 години

Точно големите "вярващи" в подобни схеми са тези, които не ги разбират. Ако ги разбираха нямаше да вярват в тях, защото щяха да знаят същността им.Преструват се, че ги разбират за да се правят на по-умни и прогресивни отколкото са. Голяма част от тези, които твърдят че са инвестирали и спечелили дори не знаят как се създава биткойн протофейл, камо ли как се пълни :)

77

Анонимен

преди 6 години

Тва е наивника, все се надява, че ще удари късмета, и се смята за умен разчитайки на това..Без значение дали е богатство или слава - системата е нагласена така че да дава на шепа хора, често на готов и без никакви заслуги, само за да залъже останалите да живеят с надеждата, че и те някой ден ще успеят.Уви, местата в този клуб са малко и почти не зависи от тебе дали ще влезеш. Дори и всички да са умни и работливи, при тази система никога няма да има масов просперитет, 1% богати и 99% роби...

76

ЛОША ОРГАНИЗАЦИЯ

преди 6 години

И САЩ си мислеха че всички ще си пазаруват само с Долари ама не е така .Турция , Русия и Китай си плащат с Рубли .Та да ви кажа - аз си изтеглих парите от Взаимните Фондове и Доброволните Частни Пенсионни Фондове . Кризата ще настъпи на 1 Декември 2017 .