29

Жокер

преди 6 години

Някои българи са странни същества. 17% не вярват(НА ОЧИТЕ СИ), а 24% се затрудняват(ДА ПОВЯРВАТ НА ОЧИТЕ СИ)

28

ognyanz

преди 6 години

Никой не се съмнява, че корупцията е един от големите ни проблеми. И една от причините, заради която не можем да се преоборим с нея е не друго, а че няма обществен натиск за отстраняване на корумпираните политици от властта. Нагледен пример е шуробаджанашката схема на Делян Добрев. От ГЕРБ го изкараха най-достойния си депутат и все едно, че нищо не е било.

27

Анонимен

преди 6 години

БКП бори корупцията, която то създаде в продължение на над 60 години. Делянчо Пеевски бори ограбването на КТБ, което той и другарчетата му от ДС спретнаха. ДПС е бастионът на ДС. ДАНС е ДС.

26

Социаглист

преди 6 години

Ха ха ха, БСП срещу корупцията е като наркомани срещу дрогата !!!Цирк България продължава - нон-стоп зрелища за шараните!

25

Анонимен

преди 6 години

БКП била против корупцията, но е против да се разследва криминалната приватизация...Доста плоски лъжи от БКП както винаги. Като сте против корупцията защо сте против разследването на криминалната приватизация.Комунизмът е равнозначен на корупция, свои хора, терор, убийства и насилие.БКП доказва, че не са се променили въобще.

24

Анонимен

преди 6 години

Аз след броени месеци ще ги подкрепя , както 2.5 млн. себеуважаващи се българи - на Терминал 2 .. навън много ще плюя по тая скапана държава и *** народ .

23

Анонимен

преди 6 години

А бе народе кого подкрепяш?За 30 години не разбра ли че само те лъжат не научи ли Христовото- не ги гледай какво ти приказват, а гледай какви ги вършат".Какво направиха БСП за 30 години и герб за 10 абсолютно нищо кражби корупция, защита на олигарси и картели, всичко що е кадърно напусна държавата. Отново яи лъжат тези две партии са едно и съшо.

22

Анонимен

преди 6 години

БСП бори корупцията ! - е това е нещо НОВО , такъв филм още няма измислен.Не Йончева ако ще и Гьончева да извадят няма как да повярвам.

21

Анонимен

преди 6 години

От търкане на лотарийни билети и четене на пеефските лаййййна рки тотално ни се омаза мозъка- какво БСП и борба с корупция? Луди ли сме?! Те са извора- а и партийката на бодигарда от Банкя са си БКП производни- омазани са в кафяво до уши.

20

Кратун

преди 6 години

Как да повярваш, че двете партии изведнъж са се обърнали срещу собственото си естество? При това нито един арестуван или осъден. Как успяват да я борят корупцията и престъпността не нищо да се промени?

19

смешка

преди 6 години

БСП борело корупцията. Виц на годината. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

18

Патология

преди 6 години

Стокхолмският синдром в България се нарича БКП/БСП синдром...

17

Анонимен

преди 6 години

Стига глупости...вземете да свършите нещо или се махайте

16

Келеш

преди 6 години

80% от народа ги подкрепя!

15

МЕДИИТЕ В БГ

преди 6 години

са ПОТЪНАЛИ В КОРУПЦИЯ и зависимост от ГЕРБ. Нито една телевизия НЕ ПОКАЗА филма на ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА. Това казва всичко за БЛАТОТО в което живеем

14

Кадафи

преди 6 години

да, българите лягат и ставата с две думи на уста - Ограда и Приватизация...(само във фантазиите на жълтите павета).

13

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са олицетворение на корупцията /не че в БСП няма/. Самите те /ГЕРБ/ се издадоха, че са корумпирани. Единствения случай , където депутатите от ГЕРБ не се съобразиха с ББ, бе при гласуването оставката на Дилян Добрев. И логиката бе паднели той, може и ние да паднем, защото практикуваме същите корупционни схеми. И дали има българин да не го потвърди това в неговата община. Едва ли! С обратно мнение са тези , които се облагодетелствани от ГЕРБ.

12

Пополисти

преди 6 години

Каква приватизация нищи ГЕРБ?и те самите знаят че това е вятар и мъгла,нищо не могат да направят.

11

и

преди 6 години

Толкова *** народ е света няма !! Вече 28 год. разни разбойници и крадци грабят и ибират народа ,както през турскио не е било ,и още ги търпят !!

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Само пропускаш, че мнозинството по принцип определя, кое е правилно т.е. дори да е грешно става правилно.