6

владимир

преди 6 години

И какво стана сега. Дойде майка и мастията със двата дебелака взеха я за да могат да живеят на готово със парите който държавата е отпуснала за нея и онези дибелаци да правят още по големи шкембета със готови пари и да продължават да источват здравната каса и парите на България и българите. Разбрах аз какъв е бил планът да се изкарът българите 85% болни за да може определени хора да точат парите на здравната каса чрез схеми и да живеят на готово да правят дебели шкембета.

5

владимир

преди 6 години

Момичето е у дома и живее с мен. Тя каза че е достатъчно голяма и нямало нужда да обеснява на майка си къде ще ходи с кого ще живее и така нататък. Въпреки всичко аз и казах да каже на майка си че тръгва с мен но тя не ме послуша защото била решила да живее с мен без да обеснява личните си работи с майка си, поради тяхни си женски работи. Всичко е наред не дейте вдига паника моля ви.

4

Анонимен

преди 6 години

Дано е на гости някъде.

3

Българка

преди 6 години

Дано да намерят момичето! Дано Доника се върне у дома си жива,здрава и невредима!

2

Анонимен

преди 6 години

Избягала е от властните си родители от село. На 24 години тя е жена, не момиче и е време дс мисли за сериозна връзка и семейство, а на село освен затъпяване, депресия и изолация, на един млад човек друго не може да се случи.

1

Ф.С.В.

преди 6 години

Браво на Днес БГ - преди няколко години се даваха лицата на хора - които са обрали убили и т.н. хора или банки - Ние форумците тогава пишехме - защо само тях - а защо не давате снимки на изчезнали хора - загубени и т.н. а давате снимки на хора обрали банки ?? Сега вече се появи трайна практика да се показват снимки на издирвани хора несвързани с обири и убийства- Хора на които може да помогнем -- в тяхните социални психически проблеми - Браво на Днес БГ !!