51

Боби

преди 6 години

До КНЯЗ СЛУЦКИИУнгария им го каза в прав текст ако не си избиете от главите Укринщината и не си заличите от законите Насилственото Укранизиране няма да влезете в ЕС.Подобни но за сега по-меки са позициите на Румъния, Полша и България

50

Анонимен

преди 6 години

Украйна стана жертва на сверовната анти-руска политика. Ползаха я за маша при противопоставянето с руснаците, но не издържа на огъня...

49

Праско

преди 6 години

Украйна и украинците са уголемен огледален образ на Македония и македонците, колкото едните са нация с култура и история толкова и другите.

48

Анонимен

преди 6 години

Украинците вече се интегрират към запада и ЕС. Украинците много добре знаят къде е по- хубаво- в западна Европа или в Просия. От Просия видяха голодомора и чернобил, чудовищни престъпления срещу украинския народ. В ЕС работят много украинци и са достойни хора. Когато бях в Испания много добре виждах разликата между украинците и руснаците. Украинците бяха много близо до нас българите и по език, и нрав, и външен вид. А руснаците въшкари, мързеливи и пропаднали пияници. Това с очите си съм го видял

47

Анонимен

преди 6 години

Сами си я направихте такава Украйна като подкрепихте превратаджиите.

46

Боби

преди 6 години

До Богомил 41Айде още един с Опорните Клечки ГолодоморСега Умнико помисли си милион и половина граждани на Ленинград за времето на обсадата са загинали от ГЛАД и СТУД - има ли братски могили? И знаят ли се къде и колко са костите на тези хора? ДА! Военните са загубили почти милион войници още по времето на отбраната - техните кости знаят ли се къде са? Да!Така като вземеш това за основа къде са костите на 7-9 милиона умрели от Голодомора в Украйна? 3-4 пъти повече кости и гробове къде са???

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48Гледах графика на МВФ за това на колко години се удвояват икономиките на отделните държави за на беше 14 години, а за Украйна годините бяха 67г.

44

Анонимен

преди 6 години

До 41 Украйна на 2 пъти доброволно влиза в Руската империя,точно за да запази езика и Православието ,застрашени от Полша.В Руската империя езика при повечето царе не е забраняван.От Глодомора умират и руснаци,както в Украйна ,така и в РСФСР.Благодарение на Русия ,Украйна има такава голяма територия с разнородно население.Практически всички спорни територии със съседите им са украйнски.Изключение Крим!

43

Анонимен

преди 6 години

Тия ги рендосаха като по чуебник, аналогията с България е 1:1.

42

Анонимен

преди 6 години

Краварника и ЕС помпат Украйна със заеми като наркоманизирана ***, а те само купуват оръжия, докато собствените им генрали и офицери ги разпродават на черно за където им падне. 80% от индустрията е в Източна Украйна(Донбас), а държавата е колабирала - с режим на тока и водата, а инфлацията скоро ще настигне тази в Зимбабве...

41

Анонимен

преди 6 години

При такива любящи съседи Украйна ще гледа Евросъюза през този газопровод, който ще играе ролята на кривия макарон.

40

Анонимен

преди 6 години

Скоро Украйна ще има един празен газопровод, за спомен от миналото.

39

Анонимен

преди 6 години

Украйна е фалшиво изкуствено образувание и няма бъдеще.Засега е интересна като възможност за борба с Русия, но вече взе да излиза прекалено скъпо, а резултатите са жалки, та скоро ще я изоставят.Освен това както пише и по-горе, съседите на Украйна не са и приятели. Полша, Унгария и Румъния си искат обратно заграбените територии, населението в тях също иска да се отдели от майданската държава.

38

Богомил

преди 6 години

До Анонимен 37Да драги, трябва да се чете повече и не само историческа литература. Инрябва да се мисли, а не да се робува на имперските опорни точки. Векове наред Русия е мачкала украинците, езика и културата им и е извършвала етническо прочистване и геноцид. Спомнете си за гладомора, между 7 и 9 милиона украинци са жертвите украинци. На тяхно място се заселват хора от целия СССР,. които естествено говорят на руски, като общ имперски език. Чети и мисли сам.

37

Анонимен

преди 6 години

До АнонименФранс Прес са пропуснали, че въпросния закон засяга и българите там...1. Нас никой не ни бръсне за слива,2. Наш'те се направиха, че няма страшно по нареждане на Коз..к и не казаха Гък. Даже се похвалиха, че са защитили националните ни интереси>

36

Анонимен

преди 6 години

До СкороСкоро Украйна и Китай ще имат обща граница

35

Скоро

преди 6 години

Украйна ще я използват срещу Русия,но когато политиката се промени ще я забравят и изоставят,такава е съдбата на диктатурите,жалко за обикновения народ.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Ама почти прав си. Същата тази болшевишка , ама не Русия, а кохорта или по-точно болшевишки СССР, създаде и държавата Украина, че даже граници и нарисува. Така, че сравнението Македония Украина е точно на мястото си. И двете държави са създадени от ненормалните коминтернаджии. Ако имаш други въпроси съм насреща за да ти ги разясня. Не чети само Вашингтонски рупори, а прочети малко историческа литература.

33

Анонимен

преди 6 години

Ние пострадахме най - много! Украинските *** хукнаха към Ейропата за ейро и ни оставиха без танциорки........с идентичност!

32

пенко

преди 6 години

АБЕ...ЗАЩО ВИ Е ТОЛКОВА С Т Р А Х ОТ РУСИЯ ??? НОВИТЕ И ВОЕННИ БАЗИ В СУДАН И ПО СВЕТА - " НЕ ЗАПЛАШВАТ НИКОГО" !!! МЪКААА ...МЪЪКАА...МЪКА !!! ПО-СПОКОЙНО ДЕ!!!... ЖИВОТЪТ НА КРЕ.ЕНСКО.О РЕЛИГИОЗНО ЧУШКОПЕЧЕСТВО НЕ СПИРА ДВИЖЕНИЕТО СИ !!! АЗ "ДИМО - КРИТИЧНИЯТ" БЪЛГАРИН.. ИСКАМ "ЛЮБОВТА " НА ЯПОНКА !!!