33

Анонимен

преди 6 години

Албания - човещина.....хахахахахахахаха

32

несъгласен

преди 6 години

До АнонименПриятелю, тия т.нар. бежанци са само 2 категории: 1. чисти джихадисти, инфилтрирани да трепят "неверници" в собствената им страна и 2. НЕЛЕГАЛНИ имигранти, искащи да живеят безплатно и охолно на гърба на същите "неверници". Защото според международните дефиниции, бежанец е беглец от страна във война, отишъл в най-близката страна без война. В случая със Сирия, най-близката страна без война е примерно Турция. Оттам нататък те се превръщат в НЕЛЕГАЛНИ имигранти, тоест престъпници.

31

анонимен

преди 6 години

албания като е бедна кои им влиза в ресторанта или тои е камуфлаж идват вчужда дьржава не знаят езика и отварят ресторант с какви пари

30

Анонимен

преди 6 години

Това не са никакви мъже, а страхливци и лукави ислямисти. От къде знаете тоя на снимката дали казва истината или е некой салафитски главорез, избягал от Асад и от кюрдите? Еврогейовете не правят никакви проверки какви влизат. На бардак е заприличала Европа. На такива вяра нямам, разрешено им е да лъжат неверниците. Палете свещи да не пъплят към България и въобще не се хващайте на германското работническо дело - дойче веле (най-противната медия, която съм чел, честно!)

29

Анонимен

преди 6 години

Чакали войната да свърши и да се върнат. Тези мъже бежанци ли са или дезертьори?

28

Анонимен

преди 6 години

Добре де, войната в Сирия свърши. Да се връщат за си оправят държавата. Това да не е концерт по желания, даже си езбират в коя държава да отидат. Едно време българите не ни пудкаха никъде и чакапчхме с гозчдини а алаходупците на готово..

27

Нестедобредошли

преди 6 години

Краставите магарета се надушват.

26

онбашията

преди 6 години

във всяка средно развита държава може да се живее добре, ако човек има някакви способности които да му вадят прехраната и да му печелят уважение. повечето мигранти обаче ги нямат и много ясно че в швеция и германия ще им е по-добре,

25

Българофил

преди 6 години

Бе с парички на всякъде се живее добре, а колкото е по-бедна държавата, толкова по-малко пари ти трябват за да си ок

24

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се подсигурим, за да не излизат никога подобни статии за България. В момента реномето ни е доста лошо за света, но достатъчно добро за нас самите. И пиявиците спазват дистанция. Но трябва да поддържаме.

23

Анонимен

преди 6 години

32, Зелените са единствените, които мислят за екологията, борят се с климатичните проблеми и които ги е грижа за хората търсещи закрила от войни! Те разбиха ядреното лоби в Германия. А Меркел е лицемерка! Уж щеше да приема бежанци, а ще въвежда квоти (все едно не говорим за ХОРА, а за ***)!? Твърдо за Зелените!

22

Анонимен

преди 6 години

Оказва се, че Турция е много по-хуманна страна от т.н. демократична и свободолюбива Европа. 80 милиънна Турция е приела 3 милиона, а 500 милионна Европа се пазари за 2? Призрака на фашизмй броди из т.н. стара Европа.

21

до 31

преди 6 години

Т ъ п та заоблен!Зелените са немското ДПСАре бегай да биеш челце в пода

20

Анонимен

преди 6 години

Трябва да помагаме на бежанците, не можем да им откажем, по закон от ООН. Германия като един от лидърите на ЕС и една от най-богатите и инансово стабилните, трябва да приема повече бежанци. Меркел не ми харесва, гласувайте за Зелените!

19

Кико

преди 6 години

До ЦиникТЕРМИТИ ТЕ НЕ СА. МРАВКИТЕ СА ТРУДОЛЮБИВИ СЪЩЕСТВА И МНОГО ПО-ВИСОКО ВИСОКО ЕВОЛЮЦИОННО ОТ "БЕЖАНЦИТЕ"!

18

Анонимен

преди 6 години

Намушкаха с нож германски кмет заради либералното му отношение към мигрантите, взел над квотата 200, тук предателите ги чака фаталити.....

17

Додо

преди 6 години

"Сирийски мигранти в Албания: И тук може да се живее добре!"БРЕЙ, ИНТЕРЕСНА РАБОТА! А ОЩЕ ПО-ДОБРЕ Е ДА СИ СЪБИРАТЕ БАГАЖЕЦА И ДА СИ СЕ ПРИБИРАТЕ В ДЪРЖАВАТА, МАСКАРАДА СВЪРШИ, РАКА Е "ОСВОБОДЕНА", А МЕРКЕЛ Е НАПЪТ ДА ИЗЛЕТИ ОТ ВРАТАТА С ГЛАВАТА НАПРЕД! СБИРАЙТЕ СИ АЙШЕТАТА, ФЕРЕДЖЕТАТА И ИБРИKЧЕТАТА И ДОМА! OR SIMPLY - TIME TO GO HOME!

16

Циник до Факт

преди 6 години

Ааахахаха...не е срамно , че си селянин бе!Срамно е, че манталитета ти е такъв!

15

Циник до 22

преди 6 години

Купи и поне едни наколенки за плочкаджии,.че и ожулиха колената - на околовръстното!*** се води все пак!Ръб!:-)

14

Факт!

преди 6 години

До *** до ФактЕ ти кво искаш от хората бе по едно дете ли да имат могат таковат и то шведки германки и тн.Никой не ти е виновен че не си излизаш от сел-ото!