9

Анонимен

преди 6 години

FEIK NUZ--TAKOVA NESHTO NE SE E SLUCVALO--LAGA.

8

Я, па Я

преди 6 години

Това лято в Германия беше разкрита група от висши полицейски и армейски офицери подготващи военен преврат в Германия. Бяха открити планове за действие и списъци на висши политици който трябва да бъдат убити в първите часове на преврата бройката е била някъде около 100. След като изтече информация, после се опитаха да омаловажат нещата и даже се опитаха да минат всичко като фейк. Е потулиха нещата колкото можаха но все пак нещо изплува. А на германците взе да им писва все повече.

7

Анонимен

преди 6 години

Животът е странно нещо... Ако не те наръга бежанец с нож, ще те наръга такъв, който не желае бежанци. Абе, при всички случаи, има 1001 причини бежанците никога да не прекрачват границите.

6

Анонимен

преди 6 години

Немеца откри Америка... взе и той да се събужда, но дали няма да е късно? За мен Западна Европа е свършена (не съм русофил!)

5

Анонимен

преди 6 години

АзеГЕЙец ли е?

4

шматка

преди 6 години

Меркел е шокирана от видимите резултати от собствената си политика.Страх я че и тя може да отнесе калъчката

3

Крети

преди 6 години

*** германец ако беше платил на някой арабин сега кмета щеше да гори в Ада!

2

Циник

преди 6 години

Този "кмет" в усилието си да се мушне до петите .... на Меркел - е приел най-много тарамбуки - човека не е издържал...и го е бастисал...ама не е успял съвсем!Жалко!

1

Анонимен

преди 6 години

Търпението на германеца е пословично, но явно и то си има граници.Меркел и нейните поддръжници преминаха тези граници, сега да си носят последствията!