31

Даскал

преди 6 години

Сега си представете, че си учител и тези мили деца са ви ученици.

30

Анонимен

преди 6 години

директно на въжето, от тези нищо не става....

29

Ама не да лежат,

преди 6 години

а да упражняват принудителен труд, за да изплатят всичко, което бюджетът е похарчил за тях - платени майчинства на онази, която ги е родила, детски надбавки и други помощи за семейството им, разходите на социалния дом, в който са живели известно време. След като отработят всичко това, да бъдат лишени от българско гражданство и прогонени от страната.Ние отделяме от залъка на децата си, за да бъдат хранени и отглеждани децата в риск и да станат почтени граждани, а не закоравели престъпници.

28

Врабче

преди 6 години

Тия ....... убийци трябва да получат смъртна присъда. Най-наглото е,че по телевизията даваха мнение на човек от съда,който според него-убийците ако си признаят и има доказателства за убийството,могат да получат затвор до 5 години! А нима убитата възрастна жена не е явното и очебийно доказателство за тяхното гнусно престъпление?

27

Дедо Мъди

преди 6 години

Едно време ромовете бяха по-кротко от агнета!Помнете от мен кучето скача според тоягата!!! А с любезното съдействие от Хелзинкския Комитет и "либералните стратегии" изнасилванията и жестоките извратени убийства на баби,жени и деца ще станат ежедневие!

26

чичо Гошо

преди 6 години

И да си чешем езиците нищо няма да стане.Трябват действия.Първо трябва да се премахне причината за тая наглост,а тя е проста-Смяна на управниците!Ако изнасилят и убият родителите на гербаджиите как ще реагират?Какво им липсва,че не могат да се справят с манг...престъпност?Нали властта е тяхна?

25

Вал

преди 6 години

Трябва да се въведат Крумовите закони: ако крадеш, ти режат ръката, ако убиеш, те убиват, ако изнасилиш, ти режат...... нали се сещате какво? Обзалагам се, че престъпността ще намалее драстично.

24

Край

преди 6 години

Общността към която и ние принадлежим НЯМА ефикасно наказание за обуздаване на този вид престъпност. На тези затвора им по-уютен от дома. Топло, хранят, не е задължително да се работи, малко фитнес внасят си и телефони и весели цигарки. То и на запад ги има ама още са по-малко процентно на нормалното население. *** се множат. Ще узрее и ЕС че без смъртно наказание, без каторга и принудителен труд с тия индивиди не става ама българите да тогава дали няма да сме опразнили територията?

23

БХК

преди 6 години

Ние от БХК сме поставени в много сложна ситуация. Толкова много хора вече заслужиха да бъдат "Човек на годината", а сега и тези двама прекрасни младежи дават сериозна заявка. Преди всичко апелираме да бъдат освободени на секундата! Твърдо нье на нетолерантността спрямо зелените шведи!

22

БН Легион

преди 6 години

До Анонимендо 22 : Не законът ,ние трябва да се променим !!! Ние трябва да бъдем твърди с тая *** !!!

21

Анонимен

преди 6 години

ККК му е решението и прилагане на похватите на добрия мистър Линч, всичко друго е подигравка със смъртта на майките ни!

20

Анонимен

преди 6 години

Законът трябва да се промени. Нека му дадат 120 години затвор като в щатите и за една година докато навърши 18, да бъде на лек режим. След това строг режим. Да го видим тогава този юнак колко храднокръвен ще бъде.

19

Криминолог

преди 6 години

Вие, дето пишете тук, сте нетолерантни към различните! Ами уважавайте културните различия на най-охранявания от държавата етнос! Може на момчетата такива да да им ценностите! Какво като не са като вашите! Утрепали пенсионерка? Чиста печалба за бюджета! Пък и тя за 20 лв може да не е искала да гласува!

18

до 20

преди 6 години

Любовта към технологията на правене на деца , не към децата

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Отделно са приели индийци изгонени от Гърция и са ги заселили в България. Голяма глупост, ама ония са казали, че са комунисти .

16

Анонимен

преди 6 години

За такива *** да се връща смъртното наказание . Нямат страх , защото от затвора излизат още по-озлобени и научени на по-големи зверства .

15

Анонимен

преди 6 години

Политиката на стимулиране на раждаемостта на тези индивиди, в голямата си част неспособни за друго освен за престъпления, започва с решението на ЦК на БКП от 1958 года за принудително заселване на скитащите катуни, с цел да се ограничат кражбите. За да не протестират, освен безплатните къщ ромите получават и извънредно големи помощи за извънбрачно родени деца. Именно за извънбрачно радени деца, защото другите етноси сключват граждански брак. Така се създава мита за любовта им към децата.

14

Анонимен

преди 6 години

До ВескоДо безкрай стига да не убият някой магистрат или близък на магистрат,големец или политик.

13

Веско

преди 6 години

Абе, всъщност до колко убийства се разрешават на непълнолетни по сегашния НК?

12

RT

преди 6 години

Заслужават ли такива индивиди да продължават да живеят: гласувайте с "+" да; с "-" не