179

Сиси

преди 3 години

Руснаците учат в училище о даже в децката градина че Ленин е написал азбуката к че кирил к методии са руснаци и някой път казват че са гърци .руснаците ни се подиграват че те ни били дали езика и културата к ни направили хора..постоянно пропагандират че сме малка страна и сме някакви смотзняци които като се отделихме от тях сме победни а всъщност те са 80%с по ниски заплати от нас

178

Балканец

преди 6 години

Колко съм бил заблуден! Аз досега си мислех , че са дошли от Южния полюс!

177

2+2

преди 6 години

Името не народа съби произлизе от Servi ,което значи слуги на латински ,другото им наименование -славяни произлиза о Sqlave -пак латински ,което значи роби .Щом руснаците се припознават в това ,значи е истина. И двете наименования са различни от името българин. Казах.

176

ШибиРиби

преди 6 години

Тоя ги е чел тея истории в списание комсомолска правда

175

До путка в Кремъл

преди 6 години

Интересно, мудераторчиту ни тъ трий! Шо така бе, момче? То, завалйчето много си утежнява пуложението!

174

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 186Кръвожаден съм бил! Не съм казал как да се изчистим от предателите, зер! Аз знам какво пиша и как да го напиша, така че и Татарчев да излезе от гроба, да не може да се закачи. До тоЛосионът отдавна свърши и не се произвежда и само най-tъпите нашенски шороsопитеци имат запаси от него. Винаги съм твърдял, че споменаването за това нещастие е гаdно и аморално.

173

Анонимен

преди 6 години

Като гледам колко приличат на Руснаци умирам от смях!!!!

172

До Влади

преди 6 години

Това са наукообразни съвременни митове и легенди, използвани за политически цели. По-долу обясних, че систематични генетически изследвания на населението на Европа НЯМА. Даже организирани от двете мощни институции. Не са отчели, че малцина биха искали някой да разполага с техен генетичен материал, който би могъл да се използва недобросъвестно. Автохтонни? Глупости! Автохтонни в Европа са само баските и няколкомалки народа в Сев. Кавказ. Е, и грузинските народи, но аз не ги броя за европейци!

171

Анонимен

преди 6 години

Почвам да се нервя, когато хора, които нямат никаква представа от генетика, започват да говорят за ДНК анализ.Съгласен съм с 196.Който не знае коя е комплементарната база на тимина, да бъде любезен да мълчи!Преди години Ntnl.Geo и Microsoft бяха решили да правят мащабни генетични изследвания на населението на Земята за да се изучат миграционните потоци.Плащаш $10 и получаваш пакет със стерилна виала иклечка за взимане на устен епителий.Пращаш материала пак за свои пари. Изследването се провали

170

Анонимен

преди 6 години

Стига с тия ДНК анализи,има най-различни такива!Няма ДНК анализ за всеки един отделен народ,това да не като да определиш кръвна група!Според такива псевдо анализи македонците изкарват ,че нямат общо с нас,хърватите пък твърдят,че сърбите,са далеч от тях,румънците се изкарват кръвни братя с италианците и т.н.

169

Влади

преди 6 години

Стига, от пусто, в празно! Нали последните генетични изследвания тук показаха, че 60% , от нас балканците сме автохтонни, т.е. не сме дошли от майната си, а сме си.местни. Част от населението е приемала името и езика на поредния завоевател, но иначе нямаме големи генетични разлики със сърби, хървати, италианци от Севера, гърци от Тракия, а никаква с македонци и, интересно, - румънци.

168

то

преди 6 години

И с просто око се вижда, че на Балканите никой не пие лосион за баня.Ние сме си тук от над 8000 години - ДНК анализите вече го доказват безспорно.

167

Анонимен

преди 6 години

Русите са алкохолици, изостанали,безделници, убиййци...Сърбите за такива ли се имате ...?Малко или много руснаци сте ?

166

Белград

преди 6 години

Сърбия е провинция на България.

165

бългериа фърст

преди 6 години

Българите са чисти ***. Малко поизмити.

164

Анонимен

преди 6 години

Не е нужно да си много наблюдателен за да видиш че ние българите не сме славяни, сърбите също не са. Славянските лица са плоски скулести с леко дръпнати очи и много светли кожи.

163

Ха,Ха,...Ха

преди 6 години

Нещо ,,Славянският'' мит,взе да сдава.Ми че то само като ги погледнеш Сърбите,не ти трябва да знаеш много,че да ги оприличиш на германско племе.Ясно е че са от далечният север,...Германи.Нищо общо с Балканските народи.Особено с Българите и Гърците,за Турците да не говориме.До скоро по Ю-туба се въртяха бул-шити на руските професори/историци.Как славяните са населили Балканите,идвайки от Кавказ.На всеки 10-на години,нови ист, открития.В зависимост от ,,Политическият Вятър''.

162

Анонимен

преди 6 години

Нищо чудно.

161

Волжски БГ

преди 6 години

Брей, и каква излезе тя?! Пустите балканци станали русняци.... По тая логика и аз мога да твърдя, че руснаците са изрусени българи на север от Дунав и Волга :-) Така де, нали и писменост, и религия са вървели от Дунава в посока Севера, а не обратно !

160

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен=========<Да здравствует Россия! Живела Србиjа! Да живее нашето скъпо Отечество България! Да се очистим от враговете между нас, сеещи омраза, националните предатели! =========Ще останем без русофили бе, много си кръвожаден!