80

ognyanz

преди 6 години

Преди време Бойко ходи в Катар, и уж докара газ от там, но то той някъде се загуби по маршрута дотук. Сега отива да се прегръща със саудитците. Какво ли ще ни сервира сега? Въобще едва ли нещо реално, но шоуто продължава.

79

Анонимен

преди 6 години

Хаххаха,бацето дали ще има честта като Тръмп да изиграе един танц със саби а представяте ли си Корнела в СА забрадена и само едното и око се вижда хахахаха,добре че не ни е тя премиерка

78

Пророкът Гочо

преди 6 години

Само на мен ли ми се набиват на очи приликите на ГЕРБ и НСДАП?

77

Анонимен

преди 6 години

До анонимен В Катар, банковите Му сметки са вече на несигурно място .

76

Анонимен

преди 6 години

До Шоп А краля на СА на крака в Масква ! Ибава ли ти са майката ?

75

Шоп

преди 6 години

Майката им се ибава на русофилчетата ама няма как..,

74

В КАТАР

преди 6 години

се бяха изтъпанили всички от ГЕРБ , а на първия ред седеше сем. БАНОВИ. Сега май ги чака подобен РЕЗИЛ

73

анонимен

преди 6 години

троловете на герб какви минуси вьртят с пяна на устата забавни са

72

анонимен

преди 6 години

брокерьт от сащ игра танца сьс саби ама продаде орьжие за 350 милиарда а борисовли ще играе танца или на него ще го играят и за какво

71

Веско

преди 6 години

Външния ни министър приготви ли фереджето? За Ангелкова няма да питам.

70

Анонимен

преди 6 години

Ивайло си е аспарухов ковач , нали така ги назовават в България , същите ромски катуни подковавали конете на Хан Аспарух , почвам да се чудя от кога ли е имало Роми по тези Земи , явно те винаги са били тука

69

анонимен

преди 6 години

какви отношения може да има бьлгария сьс са която закупи орьжие за 350 милиардаи кьдето жените се убиват с камьни това е някакво камиларство кьдето не знаят каквое човешки права и както винаги бьлгария се бута между шамарите ами води и симеон борисов на безплатна екскурзия които в мом води 4 дела срещу бьлгария в страсбургвсеки ден бьлгария сьтворява някакьв резил няма ли краи вече

68

До ognyanz

преди 6 години

Тя опорната точка на такива като теб е ясна .... Те затова присъстват във форума, а присъствието им винаги се усеща по острия и натрапчив мирис на рушка газ ... !!!

67

ognyanz

преди 6 години

До 27: Това пък какво общо има със срещата на Бойко със саудитците? Като сценката за краставицата - за каквото и да говорим, трябва да се каже нещо срещу Путин и Русия. Това е опорната точка.

66

Анонимен

преди 6 години

НА ЦЯЛАТА ТАЯ ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ ТУРИСТИ КОЙ ИМ ПЛАЩА КОМАНДИРОВЪЧНИТЕ?

65

Анонимен

преди 6 години

До БГ-Гражданин - можеше да включи и Курнелка в делегацията...тогава щяхме да имаме възможността да чуваме всеки 5 минути как Нинова чете отворени писма с подканата: Борисов извини се! Явно Нинова много е харесала онази фраза на Сидеров!

64

важно уточнение

преди 6 години

Не е "космонавт" а астронавт. Летял е с американците а не с руснаците!

63

БГ-Гражданин

преди 6 години

Все пак ББ не постъпи съвсем коректно, можеше да включи и Курнелка в делегацията, за да види и тя малко свят, да се поотърка у големите държавници на България, а не само да навърта километраж от Позитано-20 до Парламента .... А ако другарката Нинова беше участвала на срещата, форумът щеше да се разшири и да има директна връзка и с ген.Решетников .... !!!

62

бг

преди 6 години

В охраната на Тодор Живков не е имало комунисти.

61

Анонимен

преди 6 години

"Днес" що ни занимавате с глупости ,а не напише за прехващенето от руснаците с техния СУ-30 американския P-8 Poseidon над Черно море и на американския пилот как му настръхнали косите и се ........ когато руснаците минали на 50 фута (15.2 метра)пред него и онзи кацнал веднага с напълнени *** .