113

АнтиБоконестатаКYPBA

преди 6 години

Честата, фиксирана употреба на "стабилност" разкрива значителен страх и несигурност, не е необходима психоанализа дори за този твърде плитък, *** като 178-градусов ъгъл персонаж .!.. ..!.

112

Българина

преди 6 години

Искаме да сме част от китайския съюз. Китай не ни кара да вкарваме маймуни ислямисти през прозореца или входната врата, китай ще ни покаже как се възпроизвеждаме без да внасяме мюсюлмани, защото брюксел не може. За какво ми е брюксел?

111

extremist

преди 6 години

СУДЖУК , БИРА И ГЕРГОВ ПАНАИРА

110

Питам

преди 6 години

До 110. Абе знайко дето Бойко имал милиарди.Я кажи един милиард колко милиони има? Хи , хи...

109

Анонимен

преди 6 години

ЗАСТОЙ. Ситуациятя у нас е ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАСТОЙ. От 2009 година управлението на Червената шайка ГЕРБ е ДА НЕ СЕ ПОЗВОЛИ ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ . Все пак 2007 и 2008 година имаше 6% и 8% икономически растеж.Затова се реализиран проекти с който се имитира някакъв ,,подем ,,а именно такива обекти са най-лесни за усвояване от правилните фирми и съответният келепир за управляващите . Помним ли фразата ,,Сглобяваме Мерцедеси ,,по повод цеха за сглобяване на табла за автомобиле . Това е развитието

108

Анонимен

преди 6 години

СТойм много добре .Свлече ни на 70 място по ,,растеж и стабилност ,,и на първо по смъртност заедно с Украйна .

107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен11Той пък един примиер - другар от терористичната партия БКП . Да си обършеш за..ницата с този *** .Ти през жалкият си живот не разбрали че комунягата -партиец , днес ГЕРБ се зове ,нещастнико?

106

100 Млрд БВП

преди 6 години

дали се равнява и на 1/10 на БВП 1982г 25 Млрд ЛЕВА 1962г номинал. След 35 години.... Тя само инфлацията оттогава е ....А растежа на икономиката е - ,-,- МИНУС...... Това, което днес наричат БВП е в голямата си част счетоводни операции на прхвърляне на банкови сметки . В реални данни за производство на стоки сме сигурмо на ниво 1960 г. Малко след ВОЙНАТА...Там сме и по потребление на глава от населението. Това са важните числа, а не някакъв измислен БВП

105

Анонимен

преди 6 години

Държава се управлява различно от охранителна фирма!

104

Аман

преди 6 години

"Както винаги завършвам - да живее "Хемус", тази магистрала трябва да бъде завършена, защото тя е жизнено важна за всички тези проекти в Северна България", заключи Борисов.Само дрънканици.Работи се по проекти дето даже не са били замислени при започването на "Хемус",но не и по строителството на тази магистрала.Изобщо северна България е изоставена от ББ,там нищо не се прави. За ББ и ГЕРБ има само София и южна България.

103

ДО 105 АЗ

преди 6 години

Ти добре ли си ? Сам си противоречиш."БВП расте и догодина ще ударо 100млрд. Това означва, че икономиката расте. Произвеждаме повече. Друг е въпроса, че в България липсва качествена работна ръка. Всеки работи колкото да не умре. Никой не се стреми да бъде по-добър от другите да стане нещо в занаята си, затова и получават колкото дават. Работиш кат за 2лв."А кой произвежда този БВП - тези калпави работници ли ? Или БВП си расте от въздуха. Мисли преди да пишеш. Бачка се здраво за този БВП.

102

Анонимен

преди 6 години

Русофиилситикк-путиинофилската измеет пак ревеее :)))))

101

АМАН от БОрисов

преди 6 години

Я Сравнете доходите на албанци македонци,румънци с тия на БЪлгари ограбвани през нагло престъпни групировки маскирани като партии на власт в София СРАМ И ПОЗОР

100

Анонимен

преди 6 години

До АМАН от Борисов 110Другарю от терористичната партия БКП , ти вече си на три ракии и да плюеш Премиера не ти е проблем. Разбира се така ви учи ментора др. Нинова . Ти през жалкия си и мизерен живот виждал ли си какво е това милиарди за да псуваш Премиера. *** -

99

ДОКОГА КЕ е

преди 6 години

до оня ден с помоща на БОрисов и ко са ограбени само за 2017 над 13 000 000 000 живи кърваи левове от народ а.НАд 5 000 000 българи нямаме доходи з а оцеляване.НАд 2 000 000 нямат никакви доходи ..А Бойко пожарникарчето още на свобода

98

АМАН от Борисов

преди 6 години

НА практика наглия терорист Бойко Борисов краде милиарди месечно от народа и се подиграва на БЪлгарите вкл на полицаи и военни ..

97

TEMIDA възмутена

преди 6 години

NAgleca na snimkata вече много години НАГЛО ОРГАБВА република ЦАрство Дунавска БЪлгария/задунайска губерния/Досега е ограбил народа с поне 500 000 000 000 живи кървави лева и още е на свобода.

96

АМА КАКВО Е ТОВА

преди 6 години

ОН замалко ще си припише и постиженията на ЖИВКОВ. Апропо не на ЖИВКОВ, а на работливия български народ, който за 45 години социализъм построи ЦВЕТУЩА ГРАДИНА, която ПРЕВРАТЪТ 1989 разруши, а такива като ТИКВАТА участваха в разрушаването. Сега се хвали, че боядисали една детска градина....

95

Анонимен

преди 6 години

Черногледи сме, защото някои от нас които ни има от над 20 години и работим добре, и сме минали през какви ли не простотии и сме оцелели, сега вече сме официално пред големи затруднения и честно казано вече не си заслужава да се раздаваш, работи се колкото да се покриват разходите, 2030-та съм сигурен, че ще остане един град икономика, останалото деградиращо ромско гето и боклукчарник, имайте предвид, че България продава и доста оръжие на терористите в Близкия Изток, когато изчислявате БВП ;)

94

Анонимен

преди 6 години

До АзДа бе... работят маса хора по 8 - 12 часа на ден, вкл и почивните дни за "космическите" 250 - 300 евро на месец!? И всичките са "некачествени" работници, нали... А по останалия свят всички са "качествени", независимо дали са чистачки, миячи,строители и т.н., дори и българи да са в чужбина стават "качествени"!? Хайде тези мантри за "некачествените" български работници ги пробутвай другаде?