13

Анонимен

преди 6 години

сигурно връзката е сексуална.

12

Анонимен

преди 6 години

не виждам какво е сгафил?

11

анонимен

преди 6 години

на колко години са тези ветерани от 2 своина как отвличат вниманието на гмомозьците от нерешените вьтрешни проблеми

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен #8: Всъщност няма. Яви се на збори по времето на Обонго и това и беше политическия ход. А председателят на Националния конгрес на американските индианци съвсем типичния индианец Джеферсън Кийл тагава каза, че няма нищо индианско в нея.А ианче пак са преписвали C(rap) N(ews) N(etwork).

9

Анонимен

преди 6 години

Американците от една година се бият по главите и не могат да повярват, че това чудо на съвремието (всъщност употребяват думи, които като нарицателни са по-близо до "бедствие" и т.н.) ги управлява и влияе на световната политика и икономика, ама нищо - нека им. Да разберат и на нас какво ни е с другото творческо недоразумение....Ех, Цветелина, Цветелина, какво намери в него, защо заложи на него...? Или всичко е пари и нищо друго няма значение...?

8

Хм

преди 6 години

До Ее коПо-правилно би било дясната ръка на нашия Винету да се казва Old Long ear with six apartments.Малко е дълго,но се ползват и съкратените форми-Цецо Ухото и Цецо Шестте апартамента.

7

Анонимен

преди 6 години

Тази ако се прави на Индианка много лесно може да се докаже дали има *** кръв. Индианският ген няма нищо общо с европейският каквито са болшинството от населяващите америка. Индианците са коренното население на безименната територия на която са живяли хиляди години преди да я превземат тарикатчетата! Много от племената на Индианците са избити най безжалостно от прадедите на сега населяващите я натрапници!

6

Пепо

преди 6 години

Нещо обичайно за него, излиза че му е част от природата

5

А бе

преди 6 години

Не е кой знае какво-все пак въпросната сенаторка е жена и твърди,че има някаква връзка с индианците.По-интересно щеше да е ако беше нарекъл "Покахонтас" някой мъж,да кажем.Не е като да не може да стане,хи-хи.

4

Ее ко

преди 6 години

Ний на нашия вожд му викаме Винетуто, дясната му ръка е ОлдШатърХенд

3

Голяма работа!!!!

преди 6 години

Не се притеснявай, Тръмпе! Нашият колко гафове прави и нищо - не се смущава, още повече - не се засрамва, а придворните му ръкопляскат ли, ръкопляскат.

2

Анонимен

преди 6 години

Брех значи той е сгафил, а нашичкия не е когато дрънка глупо сти за Левски.

1

Анонимен

преди 6 години

Винаги когато каже нещо купища бедни,неуспели в животът хора с много финансови и социални проблеми се надпреварват да обясняват колко са обидени и огорчени.Всъщност му завиждат заради това,че е бял,успял и богат.