10

Миндил

преди 6 години

Как пък не се появи за толкова години някой сериен изнасилвач и убиец за тези от Паламента, Правителството и Президенството, а само издевателстват върху горкия народ.

9

Келеш

преди 6 години

Колкото по-***, толкова по-щастлив. Ние сме най-щастливата нация на света! :)

8

Анонимен

преди 6 години

Един нормален човек няма как да е щастлив в такава страна. Та само прочитане заглавията на новините е достатъчно за помрачаване на настроението... а ако ги гледате, или четете в пълен обем, нещастието е сигурно.Как да забравя вчерашната ви новина, че 14 и 17 годишни индианци са ограбили, изнасилили и убили 80 годишна жена? В тази държава, колкото и да си успял, ако си нормален (то всъщност нормален в тази страна означава неуспял), няма от какво да си щастлив.

7

До 5

преди 6 години

Питай некой българин какво го прави щастлив. Повод да сме нещастни - бол.

6

Анонимен

преди 6 години

Изброите поименно щастливите българи ако обичате. Премиерът слънце, депутатите, както и няколкото олигарха може да ги пропуснете, давайте нататък.

5

Do 4

преди 6 години

Какво те прави толкова нещастен и то с години?

4

Анонимен

преди 6 години

От заглавието разбрах, че съм щастлив. А аз не съм щастлив и не съм бил през последните години. Напротив!

3

Анонимен

преди 6 години

Кой българин? Кажете конкретно.

2

Анонимен

преди 6 години

щастливи са фалшивите ви новини и кокошките

1

Анонимен

преди 6 години

Е какво да прави няма да плаче я, като са му натрапени а българина чужди ценности по най-нетолерантен и не демократичен начин и всеки дeн го убеждават, че гейовете и всекакви са хубаво нещо. А що не направиха референдум, нека българина да реши какво иска Не може Tиквата да решава или Паси или некой друг еднолично. От влиането ни в ЕС без да ни питат всиччко е нeзаконно и натрапено по начин, който и комунистите не са си позволявали.