5

Некой на 24

преди 6 години

Аз мисля да си бия шута къде Нова Зеландия, за разлика от Австралия за там дори не ни е нужна виза, до 3 месеца може да си пребиваваш без да вадиш предварително никакви документи за заминаването. След това ще се покрия в някоя дълбока провинция, и ще си тупам капата. Ако някой е запознат дали има шанс да ме екстрадират обратно да пише. (съмняваме държавата да поеме не евтините пътни разноски за моето връщане след като не съм прекрачил закона там а просто съм останал)

4

NZ citizen

преди 6 години

Много знаете бе хора. Как можеш да кажеш какво е като не си живял там достатъчно дълго? След 20 години живот в НЗто мога да кажа само, че колкото и да са назад са много по-напред от Бг-то :-)Пълно е готини хора и няма корупция.

3

BG-Kiwi

преди 6 години

Новозеландските полицаи са изключителномръсникопеленца, като всички полицаи по света, не им се връзвайте на номерата!!!

2

Кивианец

преди 6 години

Нова Зеландия е в миналия век- красиво е , но доста назад в много отношения. Например нета им не е безплатен в хотелите си го плащаш, къщите им са дървени бараки и доста старички. Иначе ако искаш красива природа - там е мястото.Но е на края на света и е пълно с азиатци.Кивитата все още търсят своята идентичност .

1

Анонимен

преди 6 години

Къде мога да се запиша :)