31

Анонимен

преди 6 години

TO NE E LOSHO DA SE ZASELIAT MALKO CHECHENZI IZ BALGARSKITE UPOSTELI SELA I GARDOVE DA SE POSTROIAT BEZPLATNI JILISHA ZA TIAH DO ROMSKITE MAHLI PAK ROMITE NEKA IZNASILIAT I UBIAT NIAKAKVA TIAHNA JENA NIE KATO SME SERDJII I NA E OT SOROS I BXK XORATA SHE SI NAMERIAT NACHIN DA SE SPRSVIAT S PROBLEMA

30

до 21

преди 6 години

Много хвалиш Русия,само не се разбра що си живял и живееш в Калифорния,а не в Краснодар.Или вие русофилите възхвалявате Русия,ама всичките гледате да забегнете на Запад.

29

ко

преди 6 години

Поредният луд ислямист приятел на Путин.Той не че има птиятели и партнйори които не са ислямисти.

28

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно Кремъл ще разбере, че Кадиров е чеченският Осама !

27

Забелязахте ли,

преди 6 години

че Русия прави ОГРОМЕН ЗАВОЙ към ИСЛЯМА; днес в Стандарт или Дневник има статия за туристическа конференция в КАЗАН и там руските туроператори говорят за ХАЛАЛ ТУРИЗЪМ, тъй като исляма се изповядва от мнго държави и от РФ и др. страни.Прочетете я непременно.Направо се прекланят и искат да привличат мюсюлмани туристи с този халал туризъм. МИСЛЕТЕ.

26

Пртичи

преди 6 години

До Анонимен"Кадиров собственоръчно.." ти беше видя и оцеля?Или жена ти чула как една съседка разбрала от една дошла от щатите леля...

25

Анонимен

преди 6 години

Кадиров собственоръчно инквизирал и ликвидирал инакомислещите в Чечения. На съвестта му тежели хиляди невинни жертви. В буквалният смисъл на думата бил ЗВЯР.

24

Proroka Oleg

преди 6 години

До до 15 - братчед не ти завиждам за живота в Калифорния - пак зависи къде си бил. Скъпо, скъпи имоти, високи данъци и 51% вече официално не са бели. За 1ви път в историята на щата. Плащаш голяма цена за хубавото време. САЩ са една куха икономика от виртуални борси и пари. Еднаа печатница, за която работи целия свят. Но няма нищо вечно братчед. Препоръчвам на всички оптимисти следният сайт : usdebtclock.org/ОСтаналото е тишина - за който поне малко разбира от икономика.

23

Анонимен

преди 6 години

Рамзан да не се е решил да се кандидатира за президент на Русия? С оглед на настоящите руски приятели е съвсем резонно руският президент да е правоверен. Освен ако настоящият не си е направил вече сюннет, Кадиров има всички шансове за успех.

22

Анонимен

преди 6 години

малко предистория - през първата чеченска война руснаците ядоха як пердах , когато Цар Вова дойде много искаше да трупа рейтинг . Втората война беше предшествана от 3 атентата на сградни газови инсталации , четвъртият е осуетен и на място са заловени извършителите , които се оказват служители на ФСБ . После таткото на този предаде чеченците и стана първият президент , а след като умря го наследи този брадатко Руснаците и досега плащат данък на "уж "загубилите чеченци .

21

до 15

преди 6 години

Какво си ти едно нищо. САЩ са сила, защото се глобализират Калифорния е една мини държава, като и всеки щат хората няма скрупули. Тука реват бай Тошо бил предател искал да бъдем 16 република и понеже не бяхте 16 република бяхте най-зле у целио СССР, сега понeже сте многo умни сте най-зле у целио ЕС. Без Русия БГ няма бъдеще. Живях в Калифорния 4 год САЩ е държава съставена от 52 мини републики Българина е *** и страда от мания за величие и плюе срещу тия ,които му помогнаха най-много.

20

shady

преди 6 години

Този когато и да го убият все ще е късно. Ама нали знаете не е луд тоя дето яде баницата.

19

Анонимен

преди 6 години

Рамзанчик е те те тоя нема пипане, звяр на световно ниво, опасен много !

18

Анонимен

преди 6 години

Рамзан Ахматович е награден със златен пистолет "Стечкин" и званието " Герой на Руската федерация". може би заради умението му да играе добре футбол с отрязани руски глави, придобито по време на двете руско - чеченски войни?

17

Анонимен

преди 6 години

Ее щом кремъл бил казъл... забравиха къв го ядаха от чеченците май.

16

до Веско

преди 6 години

Вие по-добре "***/изирайте" икономическата, политическата, финансовата, културна и социална ситуация в Бг, а как живеят в РФ и Чечня е проблем на руснаците и чеченците.Хайдуе, първо да въведем ред и оправия у себе си, пък после да учим другите на "ум и разум", защото в противен случай излиза, че - " Не е важно аз да съм добре, по-вожно е Вуте да е зле"

15

До 10

преди 6 години

Съсел, ний не сме това, което се искаше на Кремъл и на такива като теб мижетурки да бъдем бе!!! Затуй ревете по фирумите бе, драскачо

14

Анонимен

преди 6 години

плъховете искат да напускат потъващият кораб . Скоро кранчето ще спре и трябва да спасяваме паричките някак си , Израел не никак лоша дестинация . В тая страна всичко е цирк , а Песков и Рогозин са придворните шутове .

13

До 6 BeCkO

преди 6 години

Как стигна до такова евроатлантическо прозрение ? Да не е след втора "доза" /

12

Шумкар антисоросоид

преди 6 години

С две думи, дясното *** си остава на мястото!