226

пенко

преди 6 години

" ПИТАТ ЛИ МЕ :" ДЕЙ ИРАН Е ?"- ...БОЙКО ЩЕ МЕ ОСВЕТЛИ !!! - ПИИТАТ ЛИ МЕ:" ДЕ ЛЕТИМЕ... НААТО ЩЕ НИ УПЪТИ...ПЪТИ..ПЪТИ...ПЪТИ !!!"""

225

демократ

преди 6 години

аз предлагам да дръпнем още 15-20 млрд и да спрем руската заплаха, нека помогнем на САЩ и демокрацията да спечелят. Който е за да сложи + Нека покажем колко много сме истински свободните българи!!!!!!!!!!долу руските марионетки!!!!!!!!!!!

224

ултрас

преди 6 години

плащайте на САЩ да няма ала балакойто не плаща.. ще си плати по друг начинкогато САЩ кажат скачай - само питаш колко високоСАЩ са моят идол и винаги ще са номер 1Да го д***т славяните и православните дето се вживяват само! С Америка напред, братя

223

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 225Какво беше писал поетът? "Почешеш ли се тъй веднъжки, пари да падат, наместо въшки...". Няма пари! И да имаше, Русия не ни заплашва, а стане ли нещо заради американското присъствие, не дай Боже, Русия ще ни смаже за 1/2 час!

222

Анонимен

преди 6 години

До Вярвай си мало умникВервай си!!!

221

Вярвай си мало умник

преди 6 години

Слава на Руската Армия. Най могъщата сила на земята. Стойности които никой не може да промени никога.

220

Анонимен

преди 6 години

Като гледам как всичкото невръстен кутевск пубер е на амбразурата и ме фаща смях. Искандери и Тополи... днес пак падна поредната (5-та) руска ракета в Атлантатика... :)

219

Анонимен

преди 6 години

Статията все едно е препечатана от РТ или сПУТнИк. Що за русофилистични внушения?! Просто руснаците се изприщиха че Искандерите им в Калининград вече не са политическо оръжие против Европа. Малииий... зор. Споко! Като се заложи и THAAD в Балтийско море и съвсем ще изперкат.

218

Анонимен

преди 6 години

На фона на това какво прави България. Защо не купуваме натовски самолети и въоръжение. Защо продължаваме да я караме по съветски? Бойко, Мойко и сие да се вземат в ръце и да вземат всички мерски срещу руската заплаха. Хората дръпнаха напред, ние ***@ на руснаците целуваме и кретаме в мизерията.

217

Анонимен

преди 6 години

Опитват се да ограждат Русия, но най-вече си продават *** на новите колониални роби като Поляци, Прибалтики и нас съответно.Иначе, при първата заплаха за държавата си Русия ще ги подпука направо с Искандерите и Сатаните без изобщо да им дреме и точно тия пудели (както и ние) първи ще се изпарят, а ако САЩ, УК и другите "големи" в НАТО решат да се намесят (което се съмнявам да направят, просто ще жертват пионките), то и те ще изгорят.

216

Анонимен

преди 6 години

Такъв захлас и хвалебствия по чужда дъжава никъде, никога не съм виждал. Направо ме е гнус от вас бе. Ех ако с такъв плам защитавахте и собствената си държава

215

Тинтири Минтири

преди 6 години

До 202"... Китайците ще вземат колкото поискат и то скоро.Ще има Сибир наш а алкохолиците ще молят света за санкции срещу Китай ама нямааааа....."Като чета бисерите на повечето русофоби и канските им напъни да се докарат истински българи все повече се чудя откъде избуя тази увредена в мозъка семка само за няма и 30 години...

214

Вуйчо

преди 6 години

До чичоЩе маршируват, чичак, ама като военнопленници!

213

чичо

преди 6 години

Руски войници маршируваха в Париж и Берлин, ред е на Лондон и Ню- Йорк.

212

Младеж

преди 6 години

По добре е да се опияняваш от Духовната сила на Русия отколкото да си слуга на сатанинската сащ - убийци на народи ,престъпници номер едно. Така че Русофилите служим на православното християнство , а не на дявола сащ.

211

Некъф

преди 6 години

Пейтриът ???Като не са им продали прашки пак е добре!

210

До u4enika

преди 6 години

Ясно колко ти е мозъка,щом за Плювнюви ласки си мечтаеш. Ни

209

До Анонимника 214

преди 6 години

Много елементарен манипулатор си.Сравняваш селското стопанство преди войната с това след 9/9,а за днешното състоящо се само от шепа зърно и соя производители нито дума.Но за културата и армията прескачаш годините м/у 44 и 89.И е ясно защо .Защото имахме и Армия и Култура през тези години.Но благодарение на цветната революцията у нас такива еврогей.е като теб получиха възможност да крадат, лъжат и да плюят на воля.Белене обаче ще се построи.

208

u4en

преди 6 години

Плевнилиев - следващият ген. секретар на НАТО ! Дончо. оправяи се с исл. държ. и С.Корея и се захващай с Раша - Рейгън показа как ! А преговорите с Китай приближават предсказанията на Ванга - Китай съсед с ъс Украйна. а Раша при СССР!

207

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен=============че всички българи обичаме Русия.Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи а единствено руски роби и слуги!