13

Правило № 1

преди 6 години

Кормило за компютър и подходящ монитор.

12

Девил

преди 6 години

Добре, че е на власт господин Борисов, че пътищата да се поддържат в добро състояние. Да му даде господ още дълги години управление!

11

Михаил

преди 6 години

Автора чужд или собствен опит споделя

10

Анонимен

преди 6 години

"Нужно е също е да се следи внимателно за ъгъла на завиване на колелата те трябва да сочат направо."Извинете, на какви наркотици сте? :)

9

Az

преди 6 години

Така е - тук са дадени добри съвети, но пак се намира някой, дето се мисли за по-умен, дето повече разбира.Иначе до Номер 5 - по принцип е по-добре да се кара на висока предавка, а не на ниска, поради по-малата вероятност колелата да избуксуват (или да се приплъзнат при отнемане на газта).

8

До шматка

преди 6 години

За твоята неизмерима любов към управляващата ни престъпна Кратуна ти набивам минус където те видя, независимо какво си писал!

7

zeus

преди 6 години

До Анонимен 5Пълни глупости, ако си с предно предаване и рязко пуснеш газта, особено на ниска предавка, предните гуми веднага губят сцепление и отиваш където е рекъл Господ. При поднасяне газта не се променя, работи се с волана. Връщането на газта може да работи при автомобили със задно предаване при определени условия.

6

шматка

преди 6 години

Румене света не се върти около теб.Хората ти дават съвети как да шофираш безопасно въпреки властите а пътищата ще бъдат чисти когато първо си изчистим тротоарите пред входовете.

5

Анонимен

преди 6 години

Когато пътя е хлъзгав се кара на ниска предавка например 3 -та. Скороста не трябва да надвишава 60 км. Когато усетите че колата се подхлъзва не пипайте спирачката а само отпуснете *** на газта при това положение ако сте на 3-та предавка и с 60 км. моентално колата ще спре да занася и скороста ще падне което ще ви осигури контрола над автомобила. Никога на хлъзгав и мокър път не се правете на състезател защото ще свършите или в болницата или в гробищата!

4

Авторче

преди 6 години

"Боксувам"?! Какво е това :))

3

Шофьора

преди 6 години

трябва бързо да се обърне волана, след което да се върне в изходно положение----------------Страхотно обяснение, благодаря!

2

zeus

преди 6 години

Като цяло правилни съвети, най-важното е да се кара плавно, внимателно и с мисъл. Който не се чувства сигурен или колата му не е подготвена по-добре да не шофира при тежки условия.

1

Румен

преди 6 години

Точно така!Много хубави съвети!Обаче колите не ги караме по пистите на Пампорово,а на пътя.Чистете пътя,не ни учете как да караме на сняг и лед,глупации такива!