30

Анонимен

преди 6 години

Глупости почистват,от Дружа бл88до летището6снегорина минаха и нито един не чисти и не ръси с луга а пътя започва да замръзва ...както винаги за какво плащаме?!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Да затворят Цариградско за коли - само автобуси. Да има такса център за коли. Да модернизират градския транспорт. Тогава ще се оправи трафикът Аман вече

28

Анонимен

преди 6 години

Зимата пак изненада Фандъчката!

27

Снежинка

преди 6 години

Каква е разликата между мигрантите и службите на общината, задължени да отговарят за чистенето на снега?-Мигрантите са изненадани от първия сняг, който видят, докато службите - от всеки!!!

26

Поп Кръстьо

преди 6 години

Че имало ли е зима досега без да ги изненада снега .Тази дума е измислена в Бг другаде не съм чувал някой да се изненада от снега през зимата

25

Анонимен

преди 6 години

И колко сняг е навалял та чак па до задръствания се е стигнало?Преди два дена властите излязоха с официално становище че,новият сняг НЯМА да ги изненада,и казаха че има стотици машини за снегопочистване готови за действие!

24

До 19

преди 6 години

И какво искаш да кажеш, че не ти се разбира? Очеводно само си чувал за Закон за движение по пътищата, но нито го познаваш, нито знаеш как закона се измени през годините.Факт е, че ограничението на Цариградско шосе беше 110 км/час. Факт е, че сега е 80. Факт е, че когато трафика е интензивен, всяко намаляване на разрешената скорост създава или увеличава задръстванията и те се увеличават лавинообразно За какво ми цитираш магистралите в Испания? Цитирай ми каква е скоростта на Луната и на Марс!

23

Анонимен

преди 6 години

До 20Така, е хората и колите станаха много по времето на Боко защото София най-после стана град за живеене.

22

До 16

преди 6 години

С две думи....въобще не завиждам на гражданите от село България.

21

Анонимен

преди 6 години

До wwwВие смешници какво искате по-точно? Боко да забрани да вали сняг ли? Жалка балканска пастмина.

20

Анонимен

преди 6 години

Откак баце стана кмет, задръстванията в София станаха обичайно явление.

19

до Стар Софиянец

преди 6 години

Явно не си наясно със знаци и шофиране във и извън града каква е максималната скорост.За справка в Испания на магистрала максималната е 110 км/ч .

18

www

преди 6 години

Снегът винаги изненадва тиквите, които са най-много именно в София. И когато ги изненада, те загниват.

17

Анонимен

преди 6 години

Да свалят разрешената скорост по Цариградско шосе още веднъж, този път от 80 км/час на 50 км/час и задръстването ще стане денонощно и в двете посоки. След 1989-та свалиха разрешената скорост от проектната скорост от 110 км/час, на 80 км/час и задръстванията станаха ежедневие.

16

До 14 ККК

преди 6 години

Има си хора за града - наричат се граждани, има си хора за село, наричат се селяни. Един гражданин трудно би живял на село, както и обратното, един селянин няма да иска да живее в град, особено в по-голям град като София. Казано накратко, София не е за всеки. За съжаление много хора не го разбират и се бутат непременно в да живеят в София.

15

Анонимен

преди 6 години

Бастуни, това задръстване го има всяка сутрин и без сняг!

14

KKK

преди 6 години

Никога не бих живял в Софията.Мръсен въздух,задръстване и много мат'рял на едно място.Въобще НЕ завиждам на хората които живеят и се мъчат в София.Живея в едно прекрасно село където няма роми.Над селото има голям баир и м/у селото минава река.Завиждайте софиянци:)))

13

Шошо

преди 6 години

Що за *** закон въведоха, що за малоумие да се шофира с летни гуми зимата пък макар и с грайфер? Задължителни зимни гуми + грайфер, както и адекватен контрол! От Пътна полиция за нищо не стават, да се разформироват и да се създаде нова работеща, модерна и адекватна контролираща структура!

12

Стар софиянец

преди 6 години

Старнно звучи написаното в новината - задръстването е и в ТРИТЕ колони ...Е, ясно че не са колони, а ленти за движение, но защо и в бус лентата има задръстване?! КАТ нали глобява всеки за шофиране в бус лентите, а надземният градски транспорт е толкова разреден и "оптимизиран" по фандъковски, че не може да направи колона в бус лентите.

11

Анонимен

преди 6 години

Зимата ни изненада , да живее другарката Сандъкова