25

mohamed nqmal i3bor

преди 6 години

Mohamed ima i3bor, 3atova i3bira da go hrantutqt be3platnotolkova da sa nagli, vrustat gi po nqkolko puti i te ne se otka3vat. ako horata ot i3to4na evropa bqha taka nagli predi godi i kato te3i, te3i dosega nikoga da ne sa pomislili da stupqt na evropejska 3emq. 4e i se oplakvat, 4e trqbvalo da si platqt nelegalnoto putuvane. ako j da go plati-frontex lii predi ima6e bezanzi, no tovatuk e masova 3loupotrba s dobroto surze na horata!pone da priemat hristiqnstvoto 6tom kato tur4at 3a pomo6t i

24

Калоян

преди 6 години

До Див магданоз Добре би било и у нас да се постъпва така с прииждащите ислямистки орди от ***.

23

Див магданоз

преди 6 години

В Либия са си решили проблема с бежанците от Африка. Който довтаса от джунглата и няма пари да си плати лодката през морето към Италия, продават го като роб на някой арабин да копае и да носи вода за единия хляб по цял ден и това е, приключи похода към демокрацията. Чувам, че и в Русия така правят - хванат го бежанеца, айде на камиона и да ходи да сече дърва, въглища да копа и пр. Като пукне, отива на вълците в гората. Затуй арабите не бягат към Русия или в северна Африка, щот няма спасение там.

22

Анонимен

преди 6 години

До баба ЯгаЩе се откажат тогава, когато няма далавера. Докато ги хранят за сметка на данъкоплатците и им позволяват да безчинстват из Европа, наплива няма да спре. Ще използват всички възможни начини да се доберат до заветния рай...

21

Анонимен

преди 6 години

Спасението от "бежанците", които не са бежанци, а прости търтеи, идващи в Европа да живеят на помощи и купони за публичните домове в Германия е следното.Като са толкава работливи, да се организира с помощта на европейскитне правителства изграждането на гора, предпазваща разрастването на Сахара на Юг. Точна тези "работливци" са най-подходящи за работници по този жизнено важен за планетата обект, който ще спре повишаването на температурите в света, защото са приспособени за този климат.

20

Анонимен

преди 6 години

един паспорт и права като другите, дано да не забрави само, че освен права съществуват и задължения. Иначе успех му пожелавам на момчето

19

ГУРУ

преди 6 години

Много ми е странно като кажат че "заловили" бежанци. И какво ги правят като ги заловят? Пращат ги обратно в ... ... първата европейска страна която ги е засякла. Да ти имам залавянето.

18

Анонимен

преди 6 години

Много сме прости беее ... Тея могат да са ни подлогата. Б езплатна работна ръка. Нямат държава, нямат права. Вместо да ги спрегне,м акто волове и прислуга ние ... ПХуууу

17

Василев

преди 6 години

Селяни прости, много ми е мъчно, но ще споделя една тайна с вас!!!Руските и американските евреи, ще направят така, че българската държава да стане една най-обикновена провинция с д.ебили независимо от какъв етнос ще бъдат!!!Живота е жесток, реалността е умопомрачително болезнено неизбежна!!!Агент Дерек Фийлдс!ЦРУ!!!

16

баба Яга

преди 6 години

Не знам тези тарамбуки кога смятат да спрат и да се откажат оттези свои набези към Западна Европа !Крайно време е вече на Запад националистическите партии да влязат в управлението на собствените си държави и да започнат да ги събират /бежанците/ в трудово-изправителни лагери където да работят като каторжници !Явно, тогава че биха могли да се стреснат и мирясат най-сетне . . .

15

Василев

преди 6 години

Селяни прости съжалявам, вие може и да не искате да вкарвате бежанци, но от Брюксел заповядоха на Бати Бойко и ГЕРБ да си изпълнят квотите!Какво ще правите не знам, просто трябва да пренаселите малко китната балканска държава с африканци,араби,мюсюлмани!Това е живота селяни прости, това са хибридните войни, които са по жестоки от конвенционалните, защото както казва един професор-социолог се сменя психо-менталния код на животворния етнос, който е съградил и съгражда българската нация!Кайл!ЦРУ

14

вой-на

преди 6 години

от тази третата война нищо няма да излезе,но пък нищо не пречи да се намесят и играчите от втората война.А кюрди има в Сирия,Иран,Ирак и.... Турция.

13

Анонимен

преди 6 години

Като спомена Нигерия там какви извращения се случват !! Палят хора по улиците, убиват ги с камъни и какво ли не на показ пред деца и всеки. Нямат място подЧовеците в цивилизованият свят!

12

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевАми бачкай здраво агенте и ходи раздавай на бежанците, аз плюскам дебели свински печени на скара пържоли и свински ребра много ама те такова не ядат. Пък и тоя в Германия ще взема 1 500 евро за да обарва немкините тука вяа да остане да работи освен ако некой не го върже със свински опашки пхехе даже и ислямиста няма предпочита клошар в ЕС отколкото роб в Тиквостан.

11

Василев

преди 6 години

Това не е демокрация, това е власт на световния финансов капитал и ядрените балистични ракети!!!Демокрация е наименование на строя за селския ограничен мозък!!!Добър вечер селяни прости!Агент Бътси Стивънсън!ЦРУ!!!

10

до 11

преди 6 години

ами българската икономика облагодетелства 3-4 % от българите ...т.е само собствениците на предприятията. това от какво се нъждаят 3-4 % не означава , че трябва да се престъпват желанията на останалите 95% които не желаят навлеци !все пак сме демокрация ...нали ?

9

при внимателен

преди 6 години

прочит се набива последното изречение...искал да има паспорт за да има същите права като другите !!! явно тоя не разбира , че първо ще има задължения а чак после ако е примерен ще има и права !!! но проблема на политиците от ес...меркел и подобните и е , че не казват на поканените за техните задължения а ги канят давайки им само права

8

Василев

преди 6 години

Българската икономика има нужда от работна ръка!!!Агент Бени Фишер!ЦРУ!!!

7

Василев

преди 6 години

Българската икономика в този момент може да поеме 100 000 работни места!!!Бежанеца е ресурс, това е човешки потенциал, който може да дава плодове, ако се експлоатира правилно и както трябва, така както българските бежанци допринасят за величието на великите и непобедими англосаксонски корпорации и банки!!!Агент Аарън Шоули!ЦРУ!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Мохамед е оптимист,никой не може да ме спре да стигна до Испания и да изпълня дълга на дедите си,тоест вие си знаете неверници!