35

Анонимен

преди 6 години

ЕХ ТОЯ МАЗЕН ФИЗКУЛТУРНИККККККККККК

34

Журналист

преди 6 години

Яааа, появи се и едно герберунгелч да пляска неодобрение.

33

Анонимен

преди 6 години

В допълнение на коментар 28:Още една статия пак тук:Слухтенето със СРС-та поголовно, но законно!"Чети бе ЧУКЧА, няма да боли.

32

Анонимен

преди 6 години

В допълнение на коментар 28:Прочел ли си съседната публикация в този сайт: "Отваря врати Кризисния център за бездомни в София"? Прочети, белким поумнееш!

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28"V INTERESA NA NARODA I BEDNITE HORA"Абе ти "верваш" ли си?

30

Журналист

преди 6 години

Отчетно-изборното събрание на ГЕРБ е конгрес на нестихващия народен ентусиазъм. Продължават да валят телеграми от цялата страна от отделни граждани и цели трудови колективи към г-н Борисов по повод единодушното му избиране. Очакваме отпечатването на избрани тезиси от речта на лидера.

29

до 26

преди 6 години

Тези надминаха и бай Тошо. по негово време все пак процентите бяха 98-99, тия направо го заковаха на 100% - пълно единодушие, само липсваха възгласите "слава на БКП", "вечна дружба" и т.н. Всъщност на т.нар конгрес не се избира нищо, там само се устройва ПР мероприятие, за да те покажат по телевизията, за да устроят банкет на поръчковите медии и това е

28

Анонимен

преди 6 години

DEMOKRAZIA V BALGARIA SHTE IMA SAMO I SAMO DOKATO PARTIA GERB E NA VLAST ,ZASHTOTO UPRAVLYAVA IMENNO V INTERESA NA NARODA I BEDNITE HORA.DA BLAGODARIM NA BOGA CE NI E IZPRATIL BOKO I ZEZO ZA IZPALNITELITE NA NEGOVITE ZAPOVEDI.

27

Цирк

преди 6 години

Демокрация ли? Не, глупост, кич и самозабравяне! Какво се случи всъщност? Борисов свика формално паството си, за да Го преизбере. Нямаше недоволни, нямаше критикари, нямаше дискусия за управление, нямаше отчет на неизпълнените задачи, нямаше и конкуренти за лидерския пост. Че тя БСП е много, много по-демократична, ГЕРБ са нула пред нея!

26

Анонимен

преди 6 години

Конгрес на ГЕРБ все едно гледам конгрес на БКП при бай Тошо! :-) :-)Само че сегашния бабуняк с кортеж от един взвод мутри да го пазят и от своите,няколко десетки редовни,верни,добре платени"възторжени" клакьори,навъртащите се около масата да им подхвърлят нещо мъършояди Сидеров,Симеонов и др.и масовката на държавна ясла..и всичко това под бутафорно синьо осветление!Театър сълза и смях!Трагикомедия в синьо!

25

Анонимен

преди 6 години

Човека с пипонестата тиква и грозното лице направо кърти мивки. За интелекта му да не говорим, няма го. Той е от село Шума, някой чувал ли го е? Не разбира се. Овци и магарета, крави и коньове, и надуват кавала на някоя ливада. Какво искате от него, оставят ли някой сателит да си тръгне и са улетели. Целуват им вувузелките и им угаждат. Може да не им харесва но Магарешки го купиха и веднага им полегна. Уж щеше да не го подкрепя но паричките и спрените му дела свършиха работа. Велика коалиция???

24

Българин обикновен

преди 6 години

Ами щом като е НЕ, значи яко ще ядете дървото от Европейската комисия, скъпи ми гербаджии! Европа ясно ви каза няколко пъти да разкарате Патриотите от властта и като се правите на глухи и като не искате да си разваляте спокойствието - ще си ходите всички заедно. Проклети да са всички от ГЕРБ и от Патриотите! Трижди проклети да сте! АнатемаАнатемаАнатема

23

Анонимен

преди 6 години

Цветанов защо не кажеш на българина че държавата се управлява еднолично и задкулистно от Боко Борисов ,Делян Пеевски,Ахмед Доган и Цацаров

22

Анонимен

преди 6 години

На конгреса не казахте нищо за българското село или вас тези покрайнини не ви интересуват точно тия ще ви изчеластрят да знаете бай Цветанов

21

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден показни акции на ало апашите алоу или ги хванете най-сетнe или ние ще ви хванем за гърлата тиквени нещастници.

20

Първичният

преди 6 години

Разберете едно: ДПС е Партията на Държавна сигурност, разменени са буквите Д и П. Герб е същата партия,с друго име! Те са си едно, и Доган, и Пеевски, Борисофф! А зад тях стоят интересите на Русия, която е майката на нашата уж бивша ДС. Всичко останало е театър!!! За пред народа.

19

Странджата

преди 6 години

И професора си е много прав че 80% са дибили след като ви търпят вече 8 години да крадете и лъжете дибилите

18

Анонимен

преди 6 години

Тоя още ли е на свобода бе?

17

Един от Северозапада

преди 6 години

Клатят ви се краченцата, и то-съвсем осезателно...Ако не бяхте купили Марешки, ако не бяхте дали каквото искат патриотите, и не си бяхте затваряли очите за това, какво правят, до сега щяхте да сте пътници. Но, вие не сте виновни за това.Виновни са тези, които се продават и грасуват за вас, или ви подпират в парламента яко.Слушах какви ги ръсеше на конгреса Баце.Не чух нищо съществено, освен нападки.Никаква визия, освен това, което правихте до сега, тоест"усвояване".Имах чувство че сме 1980-та

16

Бай Ставри

преди 6 години

Жалък си пъпеш народа те разбра що за стока си махай се едни добре добър лъжец и нищоговорещ