156

Анонимен

преди 6 години

И аз ще летя като орел, ама не се получава. А истината е, че ме е страх от високото, така че и да имах крила не бих могъл...

155

Българка

преди 6 години

До АнонименА пък аз и моят съпруг искаме да имаме повече от 2 деца,и не се страхуваме от това,независимо,че не сме богати. За нас,нашите деца ще са богатство и радост,а не бреме и мъка.

154

Анонимен

преди 6 години

Защото сте бездетни. Аз имам дете и не искам повече.

153

Българка

преди 6 години

И броя ( бройката) и качественото възпитание на децата са важни. Ако ние,българите се смятаме за умни ,за разлика от .....,които се размножават като *** и раждат престъпници ,а не добри хора;то поне българите,ако наистина сме по-умни от тях,трябва ние,българите да раждаме повече от 2-3 деца и да си ги възпитаваме в доброто. Не е трудно да се отглеждат деца,нямаме никакви основания да отхвърляме това щастие-децата. Аз и мъжът ми сме бездетни,и много искаме 3-4 деца.

152

Анонимен

преди 6 години

Освен хората със здравословни проблеми, не мога да оправдая никого друг който е достигнал етапът от живота в който да създаде семейство. Истината е че западните 'учения' пробиха нашето общество. Дете може да се гледа във всякакви условия, но егоистите ще си измислят всякакви причини само и само да се оправдаят.

151

Анонимен

преди 6 години

Когато кораба потъва, как ще мислиш за за създаване на нов живот, който тъй или иначе ще се удави. Малцина са тези които работейки живеят прилично добре, 80% работейки живеят непрелично зле.Какви деца, к'ви пет лева.

150

Анонимен

преди 6 години

Към 154. Осиновите си Не ци..... и такива деца има, просто ще почакате ако се впишете в съответните регистри. Пробвайте консултация в Турция. Там са най-добрите клиники. Говорят български също. Успеваемост висока.

149

Анонимен

преди 6 години

Аз и моят съпруг нямаме от години дете(деца),защото имам гинекологични заболявания-поликистозни яйчници. Чудим се ние,как да имаме по естествен начин свои собствени деца(не приемаме опции като: осиновяване на ци.гга.н.чч.е.,ин витро и сурогатно "майчинство").Ние,двамата много се радваме,когато видим български майки да имат дечица около себе си,но се чудим,защо има българи,които не искат да почувстват тази радост-децата,и за жалост избират аборта? Децата,заченати по естествен начин-това е щастие.

148

11112222333

преди 6 години

Скачайте още малко скоро ЕС ще гласува закон за фалшивите новини и ще ви свие претенцийките. Директно х-са и грешка 404 ще сте

147

11112222333

преди 6 години

Това във връзка с Българската църква майка на Македонската ли го написахте руски парц али? Тръгнал Ванюшка пияницата да се сравнява с АМерикано а жена му мечтае за Американо да се жени а дъщеря му му лапка за лъжти стотинки. Иначе и ванючка бедняка и той велика империя бил . ПФУ Ваша мама сръбска наядена с уранови бомби ваща мама руска алкохолизирана и мизерна проста

146

Келеш

преди 6 години

Голямо *** на коментари пада, голяма цензура от днес.бг. Някой ден журналята ще висите до политиците да знаете.

145

до 145

преди 6 години

Виж сега - чехълче!Тук възрастните си говорят за сериозни неща...за деца!У ваше село - кръгозора стига до на съседа бричката!

144

Анонимен

преди 6 години

До 145. Карат нови коли, но един работник назначен директно към фабрика без посреднически фирми взима 2000 Е чисто и повече, вноската варира месечно, но можеш и под 100 Е месечно, застраховка според кубатурата. Аз плащам 40 Е. Така че да караш нова кола, не е лукс, дори да си обикновен работещ. Няма смисъл да се сравняват несравними неща. Детски за всички деца на работещ поне един членове от семейството в Германия 195 Е, дори и дето ти да е в БГ.

143

Анонимен

преди 6 години

Мъжът с достойна работа и заплащане без да ни сапунисват разни рабатодателски съюзи, че ако владеш шведски, холандски 2000 лв. ще ги взимаш със сигурност и че всички сме иначе ***. Ами нали някой трябва да ти изхвърли ***, тези хора не трябва да живеят ли? Втори мит, най-дълго майчинство в ЕС. Жената трябва да работи, но с 2 деца и 8-9 часа го няма в ЕС. Масово жените работят почасова и са ефективни и като майки и като работещи, а често въобще не работят.

142

Анонимен

преди 6 години

До колегата 80 под мен,Ама чакай сега, нали трябва да има, някой и да работи, да произвежда!? 9 милиона висшисти ли ще ставаме?Кой ще работи на полето, в металургията, в леката промишленост?Ти защо мислиш, че всички които не са началници са неудачници, не са щастливи и живота им е драма?

141

Анонимен

преди 6 години

До *** 2Инфантилни простотии, че парите нямат значение - говорят само за умствения дефицит на пишещите гоАбе смешнико, на запад най-продаваните коли са Голф и Тойота Корола.Да не мислиш, че всички се возят в БМВ Х5 и Ауди Ку7 ?Хахаха *** човек!Аууууу у дома няма басеин, детето ще се срамува. Хахахахаха

140

Циник до 141

преди 6 години

В Германия е почти 200? месечно - в България - няма и 20! Отделно - когато се роди сина ми - ни върнаха около 4 000? данъци!А ти работи за ромите, и храни децата с " цигaнска баница"!

139

до 140

преди 6 години

Я кажи колко е платеното майичинство в САЩ,Англия и Канада ? Я стига глупости ! Просто много от живеещите тук не искат деца.Не е от беднотия.

138

Анонимен

преди 6 години

данните показват, че няма държава, нищо повече. въпросната българка защо има 2-3, че и повече деца в щатите, англия, канада? едни руснаци, дето ги мислят за изостанали, плащат сериозни суми за раждане на дете и после детски, това е държавна политика. у нас като че ли правителствата на република индия ни управляват, и така от 25 години.

137

За жалост

преди 6 години

До БПФЖалкото е това, че много малко българи са наясно относно истината, която си написал.Ние наистина храним по две деца: 1. Нашето - единственото, което расте в семейството ни; 2. И едно от поредните деца на някоя ромска фамилия, в която и бащата, и майката се затрудняват, ако трябва да кажат имената на всичките си потомци.