43

Реалист

преди 5 години

Тъй като ,*** -средно-шофьорска книжка е нереално ,да се преведат европейските субсидии по програмата за обучение на ромейските босове!

42

МВР чека пенсиики

преди 6 години

КАто експерт да подам че в момента мед мафията отравя милиони БЪлгари с хлор токсични канцерогенни разтвори подавани вместо лечебна питейна вода от водопроводите.МВР служители вместо да арестуват и растрелят терористите и масовите убиици от РЗИ И ВиК пие отровна вода и чека на лекарите да ги спасяват и тех и родители и внуци ..

41

НЕ ЗНАЕЛИ

преди 6 години

Оцелелете не знаели че имали право на БЕЗПЛАтнИ |МЕД ПРЕГЛЕДИ ПРИ НАГЛИ КОРУПМПИРАНИ ЛЕКАРИ/гушет ги с левчета за всяка продадена отрова маскирана като уж лекарство/

40

ОЦЕЛЕЛИ Съветват

преди 6 години

Освен качествена БОжествена отлежала ракия много лекува и качествена СЛАНИНА за МЕЗЕ

39

мед мафият а убива

преди 6 години

В БАЛКАНА всички които от ракия минаха на мед мафиотски лекарства УМират бързо и ефективно

38

до АБВ за АМАЛИПЕ

преди 6 години

Институтът "Отворено общество" на унгарския евреин Дьорд Шорош финансира 94 НПО в България. Это само някои от тях:Младежко дружество "Изгрев - Столипиново", Младежко ромско сдружение "Нов път - 98" - Търговище, Национален ромски център "Свети Георги", Обединен ромски съюз, Областен ромски съюз - Бургас, Общоарменски благотворителен съюз "Парекордзаган", Организация "Дром" - Видин, Организация на евреите в България "Шалом", Ромска младежка организация - Сливен, Ромски обществен съвет "Купате"..

37

абв

преди 6 години

напишете НПО АМАЛИПЕ и вижте тази ми ти организацийка какво готви за България, какви проектчета има и какво още ни чака

36

Анонимен

преди 6 години

дали ще съберат 200 човека, които хем да имат средно, хем да имат книжка ... а и да не ги мързи като за световно?

35

Готово

преди 6 години

Гова е персоналът, който ще лекува всички управляващи и техните близки, бъдете сигурни

34

12345

преди 6 години

Ша на спасяват ромите.Бъдещето е в тях.

33

Пецо

преди 6 години

Бъдете малко реалисти вие като можете да читете и пишете не се кандитирате , значи трябва някой който иска да я работи тази работа . А пък вие си стойте в къщи и пишете по блоговете .

32

GRN

преди 6 години

Бъдещето доде, драги ми кухи другари.

31

Дааа

преди 6 години

Господа "европейци" ,а г-н Чирков какъв е ? и лекува човека и не гледа етноса ,нито пък етноса не гледа какъв е Чирков .

30

г

преди 6 години

средно и шофьорска книжка в бг да искаш, но не разбрах, трябва ли да могат да четат

29

Митев

преди 6 години

До АнонименОсобено ако тези "среднисти" могат и да пишат.......Цена няма да имат. :)

28

Митев

преди 6 години

Какво "експертно наблюдение" те гони? Трябва да имаш пълно доверие ! На терен няма време за обяснения. Като ще го гледам в ръцете какви ги върши по-добре сам да си свърша работата. Имам 13 год. в "Спешна помощ." Вярвай, това е най-голямата тъпотия, която може да се измисли. След като Семерджиев изгони фелдшерите от селата сега знаеш ли, че не виждат лекар и през крив макарон. Същото ще стане и в "Спешна"

27

Анонимен

преди 6 години

Ами ако са свестни ще пазят от гамените колегите си. Може и да сработи. Ако имат средно образование това означава че са хора все пак.

26

Анонимен

преди 6 години

До МитевНе мисля че ще ги остовят отначало без експертно наблюдение от други лица.

25

Митев

преди 6 години

"ще помагат на лекарите като измерват кръвно, правят електрокардиограма и поставят инжекции." Ей, аланкоолу, нали трябва някой да им каже КАКВО да има в тази спринцовка или да разчете кардиограмата!!! И като не измерат кръвното както трябва и лекаря се подлъже или не сложат каквото и наредено в системата или в спринцовката? Кой ще отнесе калая? Тежко и горко на лекаря , който ще работи с тях.

24

дискриминация?

преди 6 години

Само на мен ли ми намирисва на дискриминация?