28

бравос

преди 6 години

На човек му става едно ракиено,едно демократично,като чете тия протести!!

27

Анонимен

преди 6 години

Никакъв затвор.Удар по главата с по -голям твърд предмет и копане.Скотовете не заслужават живот.

26

Езика на Истината

преди 6 години

Непълнолетни убийци и и.з.в.е.р.г.и с небългарски имена-това е езика на истината.А омразата идва от леките наказания или липсата на такива.Задържани за 72 часа-а на 73-ия отново да повтарят същото ли ги пускат.5години,3 години,що не ги осъдят на 5 или 3 месеца жалостивите толерантни магистрати?А ако се самозащитаваш,ще те осъдят,че имаш инстинкт за самосъхранение.

25

Ddd

преди 6 години

3 до 10 години??? Това си е подигравка с жертвите и роднините им. 30 до 50 как ви звучи? Май е време за референдум.

24

Кина

преди 6 години

Първо - кастриране за тия ***, после поради крехката им възраст снизходително ампутиране само на едната ръка, без право на обезщетение и чак след тези здравословни мерки да си получат полагаемите превъзпитателни грижи.

23

БХК

преди 6 години

Убави ора.

22

Анонимен

преди 6 години

Ужас бе хора ужас,възрастните ни родители особено по по-малките населени места са абсолютни беззащитни,не знам мисля си вече кметовете или кметските наместници да вземат някак си да се организират да придумат хората ако са самотни,на по-отдалечени места да направи така щото тия хора да прекарват нощите заедно в една къща!То положението с ромската битова престъпност е страшно дето ще им ограбят къщите пак не е болка ами животите поне да им се запазят!Наскоро пак имаше такъв случай,горките старци.

21

Анонимен

преди 6 години

Явно законите трябва да се променят !

20

Искра

преди 6 години

Да почива в мир. Съболезнование на роднините. А нечовеците .......за тях ясно.

19

doktora

преди 6 години

А те уважаеми,техните родители вземат ,,детски надбавки''защото отрочетата ,,ходят на училище'',а те милите те дори не знаят в кой клас са и изнасилват и ограбват възрастни жени-ако това бяха вашите майки как щяхте да реагирате......

18

Анонимен

преди 6 години

Цензурирайте, ако искате, но двата заслужават изкормване като пуйки. Нищо по-хуманно от това!

17

Некъф

преди 6 години

Някой нещо да добави в защита за тоя етнос?БХК, НПО и всички където ги защитават къде са а?Един ден така ще ви застигне народната любов, идея си нямате!!

16

Анонимен

преди 6 години

Трябва сега да вземем наказанията на американските съдилища. Тийнейджърите също получават строги наказания за убийство.

15

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че ако искаме нашите гени да пребъдат, нашите принципи, нашият род и история, не можем да си позволим да бъдем слаби.Момчета, на вас говоря, докато клатите силиконите на каките, другите мъже ви завземат територията по най-първичен начин.

14

Анонимен

преди 6 години

Идеята на управляващите илюминати е, че чрез налагане на търпимост към подобни деяния, ще изградим едно мирно и толерантно общество.Мисля вече близо 30г. за плюсовете и минусите на социализма и колкото повече време минава, толкова повече плюсове откривам.Мисля за мотивите, които движат човека.Колкото повече разсъждавам, толкова повече откривам, че най-рафинираната "цивилизованост" всъщност са добре прикрити инстинкти.Истината, момчета и момичета, е, че 99% от нашите гени са гени на шимпанзе.

13

евроатлантик

преди 6 години

Пак има грандиозно нарушение на ромски права.

12

Божил

преди 6 години

Това са "хора" с известни "културни" особености,изповядващи "мирната" религия

11

ДА

преди 6 години

Какъв съд ,бе!*** години в затвора и ще излязат на по 20-25 год.-във вихъра ще са!Спешно да се поправи закона!Съдебна система от тошово време!Какви непълнолетни!?Да,тогава не е имало такива престъпници,а ако е имало-са били успешно "превъзпитавани"!Сега 60% от престъпниците-все са непълнолетни!Даже и убийците!

10

Анонимен

преди 6 години

Да почива в мир бабата!

9

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да се проведе референдум за връщане на смъртното наказание.